בית פורומים בחדרי חרדים

ר' מיילך בידרמן אחראי ראשי דשעבודא דר' נתן-או סתם מסדר לבעל חוב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/9/2022 15:21 לינק ישיר 
ר' מיילך בידרמן אחראי ראשי דשעבודא דר' נתן-או סתם מסדר לבעל חוב

www.bhol.co.il/news/1435122

נדמה לי שמשהו לא טוב עובר עליו עם הסידור מדפים והנהלת החשבונות ההזויים. גם אם הוא יודע חשבונות שמיים מהיותו מקרוב לשם, אך בכל זאת פשוטי העם לא קונים את זה ועלול לפעול ההיפך ממה שהוא מתכוון, אם מישהו יכול להגיד לו בשם אחד מפשוטי העם או לשלוח לו לינק לאשכול זה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2022 15:40 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2022 13:29 לינק ישיר 

אתה גם לא מאמין בשכר ועונש ? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2022 16:07 לינק ישיר 

ר' מיילך חייב להישאר בתחום התמחותו ולא לגלוש לתחומים אחרים שאינם בתחום התמקצעות שלו. עם הסיפורים האלה הורסים לאנשים את השלום בית שלהם. ניתן ואף צריך לתעל את הנזיפות שקיבלה האישה לטובת חברתה ,אבל אסור שזה יקרה ביום שהיא זקוקה להכלתו של בעלה, וההרגשה, שיש מי שלוקח חלק במה שעבר עלייך ביום הזה במילים אחרות : "עמו אנוכי בצרה"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2022 16:54 לינק ישיר 

בשכונה שלנו אני מגדולי המאמינים בשכר ועונש אבל אני כופר שהחלוקה תיעשה על ידי בשר ודם, ואני שונא מי שעושה חשבונות שמיים, ומי שעוסק בחשבנאות ומחלק הטבות במחי יד על חשבון מישהו אחר, מזכיר לי את ההוא שמוכר הגן עדן שלו תמורת מעשה מסוים בעוד שלא בטוח בכלל שהוא עצמו מובטח לו מנה גדולה בגן עדן שהוא כבר יכול לסחור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2022 22:55 לינק ישיר 

היו דברים מעולם.... לטוב ולמוטב.... גם עם החפץ חיים על המשכיר שזרק את האלמנה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2022 02:20 לינק ישיר 

לומר שכל דבר מחושב כאן בעולם הזה, מידה כנגד מידה, זה דבר מאוד תובע, מאוד מחייב
אפשר בהחלט להבין את כל מי שלא נעים לו כאן עם כל זה, והוא היה מעדיף חיים בלי דין וחשבון..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2022 08:02 לינק ישיר 

בקובץ מאמרים ואגרות, מופיע שפעם המחבר כתב מאמר בעיתון אמריקאי, ובו הוא הסביר שכל הצרות של היהודים בארץ ישראל הם בגלל החילוניות, ואם היו שומרים מצוות היה להם טוב (אינני זוכר על אלו צרות מדובר, אולי זה היה אחרי מאורעות תרפט). ואחד ממנהיגי הקהילות בארה"ב שלח אליו שאלה, הרי גם באירופה מצב היהודים לא טוב, אז למה הוא מאשים דווקא את החילוניות ודווקא יושבי א"י.
על זה יש מכתב ארוך בספר הנל, שבו הוא משיב לאותו מנהיג, שלשאול למה רע לשומרי מצוות זה אסור - כי זה כפירה, ולהחליט למה לחילונים רע זה הגיון פשוט - כי זה אמונה. קראתי את האגרת הזו לפני הרבה שנים, ומעולם צרות של יהודים לא גרמו לי לצחוק כל כך.... (בפרט שאנחנו יודעים מה היה סופה של יהדות אירופה ובכללה מחה"ס הנל).

מכל מקום, לעניות דעתי סיפורים יפים יש הרבה, וכל עוד הם מחזקים ומקרבים זה בסדר. אבל צריך לשים לב לגבול שבין חיזוק ובין הסקת מסקנות מהותניות וכדו'.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ר' מיילך בידרמן אחראי ראשי דשעבודא דר' נתן-או סתם מסדר לבעל חוב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext