בית פורומים בחדרי חרדים

יזהר הס (ההסתדרות הציונית) נותן בראש לפינדרוס על הצביעות והשקרים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/9/2022 23:24 לינק ישיר 
יזהר הס (ההסתדרות הציונית) נותן בראש לפינדרוס על הצביעות והשקרים

יזהר הס: פינדרוס טוען בלהט (בויכוח עם בעלז) שאין לו שותפות איתנו בהסתדרות הציונית. אז הנה ההסכם הקואליציוני, החתימה של נחמיה מלינוביץ לצד חתימת הרב קריב וחתימתי. הנה מעמד החתימה עצמו (פינדרוס גם היה שם, רק אין לי תמונה. נראה אותו מכחיש). והנה פינדרס ומלינוביץ בסתם יום של חול.

.

.

https://twitter.com/yizhar_hess/status/1566841986358837250

יזהר הס: אוי, כמה שזה נכון. פינדרוס הרי חתום איתנו על הסכם קואליציוני (!) בהסתדרות הציונית. החתימה שלהם ליד חתימת הרב קריב וחתימתי שלי. שהם יטיפו לבעלז??

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2022 23:27 לינק ישיר 

יזהר הס: למה ככה, פינדרוס? שמעתי שאתה לא רק ממשיך להכחיש את השותפות איתנו בהסתדרות הציונית, אלא אפילו איימת על מישהו בתביעת דיבה! אז באתי לסייע לך. לספר שלא רק אתה היית עמנו בערב החתימה על ההסכם הקואליציוני, אלא גם נציגים ישירים של חבר אחד מסיעתך, משה גפני. את שמוליק ליטוב /1

אתה מכיר? אז גם הוא הגיע לחתום וללחוץ ידיים בחגיגיות באותו ערב. למה לחגוג? כי בזכות השותפות עמנו, והחתימה המשותפת על אותו הסכם קואליציוני (הכולל גם מחויבות לפלורליזם, אגב) ליטוב הוא היום סגן יו"ר קק"ל! הוא, אגב, אחלה בנאדם ועושה שם עבודה מצוינת. ואתה יודע מי העוזר שלו /2

בקק"ל, במשרת אמון אישית ומשתלמת מאוד שאף היא תולדה של אותו הסכם ממש? אליהו גפני, הבן של. והנה תמונה של כל החבורה בשבתון שקיימה סיעתכם 'ארץ הקודש' ("אנחנו לא קשורים אליה!") בניו ג'רזי בנובמבר אשתקד. מימין אליהו גפני. במרכז שמוליק ליטוב. ומשמאל נחמיה מלינוביץ' מיודעינו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2022 00:18 לינק ישיר 

לפינדרוס מותר,
הוא לא חסיד בעלז

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2022 09:01 לינק ישיר 

ליבי ליבי על מי שצריך לצאת לעבוד מהמגזר החרדי ואין לו קומבינה להכנס לקקל או לציונות הדתית... צריך להיות שואב מים וחוטב עצים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2022 11:33 לינק ישיר 

יזהר הס המתוק, בא תן לנו כמה טיפים ותמונות גם על התעסוקה של ינקי דרעי בהסתדרות הציונית, ותשלים לנו את הפאזל של אלו שדורכים עלינו. צבועים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2022 13:54 לינק ישיר 

ת"ר בראשונה היו מניחין עורות קדשים בלשכת בית הפרוה לערב היו מחלקין אותן לאנשי בית אב והיו בעלי זרועות נוטלין אותן בזרוע אהתקינו שיהיו מחלקין אותן מערב שבת לע"ש דאתיין כולהו משמרות ושקלן בהדדי ועדיין היו גדולי כהונה נוטלין אותן בזרוע עמדו בעלים והקדישום לשמים אמרו לא היו ימים מועטים עד שחיפו את ההיכל כולו בטבלאות של זהב שהן אמה על אמה כעובי דינר זהב ולרגל היו מקפלין אותן ומניחין אותן על גב מעלה בהר הבית כדי שיהו עולי רגלים רואין שמלאכתם נאה ואין בה דלם תנא אבא שאול אומר קורות של שקמה היו ביריחו והיו בעלי זרועות נוטלין אותן בזרוע עמדו בעלים והקדישום לשמים עליהם ועל כיוצא בהם אמר אבא שאול בן בטנית משום אבא יוסף בן חנין אוי לי מבית בייתוס אוי לי מאלתן אוי לי מבית חנין אוי לי מלחישתן אוי לי מבית קתרוס אוי לי מקולמוסן אוי לי מבית ישמעאל בן פיאכי אוי לי מאגרופן שהם כהנים גדולים ובניהן גיזברין וחתניהם אמרכלין ועבדיהן חובטין את העם במקלות תנו רבנן ארבע צווחות צוחה עזרה ראשונה צאו מכאן בני עלי שטימאו היכל ה' ועוד צווחה צא מיכן יששכר איש כפר ברקאי שמכבד את עצמו ומחלל קדשי שמים דהוה כריך ידיה בשיראי ועביד עבודה ועוד צווחה העזרה שאו שערים ראשיכם ויכנס ישמעאל בן פיאכי תלמידו של פנחס וישמש בכהונה גדולה ועוד צווחה העזרה שאו שערים ראשיכם ויכנס יוחנן בן נרבאי תלמידו של פנקאי וימלא כריסו מקדשי שמים אמרו עליו על יוחנן בן נרבאי שהיה אוכל ג' מאות עגלים ושותה ג' מאות גרבי יין ואוכל ארבעים סאה גוזלות בקינוח סעודה אמרו כל ימיו של יוחנן בן נרבאי לא נמצא נותר במקדש

תוקן על ידי A_Smithee ב- 07/09/2022 14:41:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2022 14:11 לינק ישיר 

אם כל הצביעיות!
ומי זוכר, איך שתקפו את ש"ס ואת הרב עובדיה זצ"ל בגלל פשע נורא ואיום זה..... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2022 14:56 לינק ישיר 
"נבלה שאין כמותה נעשתה בישראל"

אאוצ׳!
כמה רדפו את ש״ס ופגעו במרן הרב עובדיה יוסף זצ״ל בשל החלטתו לצרף את המפלגה להסתדרות הציונית. והיום? בכירי ׳דגל התורה׳ מכהנים בתפקידם בכירים ורשמיים באותה הסתדרות! איך שגלגל מסתובב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2022 15:35 לינק ישיר 

"אתם מבינים שאם לא אהרן רבינוביץ היינו קוראים הבוקר ביתד נאמן מאמר חינוך מעורר ומכונן מאת חיים ולדר בו היה נוזף באדמור מבעלזא?"

קרדיט
דער גערער

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2022 15:52 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
"אתם מבינים שאם לא אהרן רבינוביץ היינו קוראים הבוקר ביתד נאמן מאמר חינוך מעורר ומכונן מאת חיים ולדר בו היה נוזף באדמור מבעלזא?"

קרדיט
דער גערער

נשלח מהאנדרואיד שלי

הוא מעולם לא כתב מאמרים בנושאים כאלו, הוא התמקד בנושאי חינוך, וכתבות נגד מערכת המשפט, אף פעם לא כתב ענייני השקפה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2022 16:02 לינק ישיר 

A_Smithee כתב:

ת"ר בראשונה היו מניחין עורות קדשים בלשכת בית הפרוה לערב היו מחלקין אותן לאנשי בית אב והיו בעלי זרועות נוטלין אותן בזרוע אהתקינו שיהיו מחלקין אותן מערב שבת לע"ש דאתיין כולהו משמרות ושקלן בהדדי ועדיין היו גדולי כהונה נוטלין אותן בזרוע עמדו בעלים והקדישום לשמים אמרו לא היו ימים מועטים עד שחיפו את ההיכל כולו בטבלאות של זהב שהן אמה על אמה כעובי דינר זהב ולרגל היו מקפלין אותן ומניחין אותן על גב מעלה בהר הבית כדי שיהו עולי רגלים רואין שמלאכתם נאה ואין בה דלם תנא אבא שאול אומר קורות של שקמה היו ביריחו והיו בעלי זרועות נוטלין אותן בזרוע עמדו בעלים והקדישום לשמים עליהם ועל כיוצא בהם אמר אבא שאול בן בטנית משום אבא יוסף בן חנין אוי לי מבית בייתוס אוי לי מאלתן אוי לי מבית חנין אוי לי מלחישתן אוי לי מבית קתרוס אוי לי מקולמוסן אוי לי מבית ישמעאל בן פיאכי אוי לי מאגרופן שהם כהנים גדולים ובניהן גיזברין וחתניהם אמרכלין ועבדיהן חובטין את העם במקלות תנו רבנן ארבע צווחות צוחה עזרה ראשונה צאו מכאן בני עלי שטימאו היכל ה' ועוד צווחה צא מיכן יששכר איש כפר ברקאי שמכבד את עצמו ומחלל קדשי שמים דהוה כריך ידיה בשיראי ועביד עבודה ועוד צווחה העזרה שאו שערים ראשיכם ויכנס ישמעאל בן פיאכי תלמידו של פנחס וישמש בכהונה גדולה ועוד צווחה העזרה שאו שערים ראשיכם ויכנס יוחנן בן נרבאי תלמידו של פנקאי וימלא כריסו מקדשי שמים אמרו עליו על יוחנן בן נרבאי שהיה אוכל ג' מאות עגלים ושותה ג' מאות גרבי יין ואוכל ארבעים סאה גוזלות בקינוח סעודה אמרו כל ימיו של יוחנן בן נרבאי לא נמצא נותר במקדש

תוקן על ידי A_Smithee ב- 07/09/2022 14:41:52

יחי ההבדל פה מדובר על בית מקדש, ואצלינו פוליטיקה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2022 16:06 לינק ישיר 
מצדרביעי

תם_יושב כתב:

קרדיט
דער גערער

נשלח מהאנדרואיד שלי

הוא מעולם לא כתב מאמרים בנושאים כאלו, הוא התמקד בנושאי חינוך, וכתבות נגד מערכת המשפט, אף פעם לא כתב ענייני השקפה.

לא מדויק, הוא כתב הרבה טורים בהם לעג וביקר את אלו החכמים "בעיניהם" שמעיזים לחשוב אחרת מהממיסד בנושא כזה או אחר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2022 22:26 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2022 11:56 לינק ישיר 

יש איזושהי תגובה של דגל על חשיפת מערומיה בראש כל חוצות?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2022 15:17 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
מצדרביעי

תם_יושב כתב:

קרדיט
דער גערער

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא מדויק, הוא כתב הרבה טורים בהם לעג וביקר את אלו החכמים "בעיניהם" שמעיזים לחשוב אחרת מהממיסד בנושא כזה או אחר...

זה לא "לא בדיוק" אלא לא נכון. חיים ולדר היה כותב הרבה מאמרים בנושאי אמונה ופוליטיקה. כשנה לפני שהוא נחשף בקלונו היה לו מאמר ידוע על כמה טוב שאנחנו לא הולכים לצבא - מאמר שפורסם אחר כך בבשבע עם אוסף תגובות מהצה"ד וכמובן הגיע לדיון בפורום שהס מלהזכיר את שמו. וזה כמובן לא היה המאמר הראשון או האחרון שלו בנושאים כאלה.
אגב, חוט השני שעבר בכל מאמרי ההשקופע שלו, זה שהוא היה מסדר את העובדות לפי המסקנות שלו, ברמה האישית זה תמיד השחיד אותי, למה אדם צריך לכתוב מאמרי נאצה כשהוא יודע שהם מבוססים על שקרים. אז חשבתי על הסבר מסוים, לימים התברר לנו שההסבר כנראה אחר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2022 15:19 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
"נבלה שאין כמותה נעשתה בישראל"

אאוצ'!
כמה רדפו את ש"ס ופגעו במרן הרב עובדיה יוסף זצ"ל בשל החלטתו לצרף את המפלגה להסתדרות הציונית. והיום? בכירי 'דגל התורה' מכהנים בתפקידם בכירים ורשמיים באותה הסתדרות! איך שגלגל מסתובב.

וואו... העיתון הזה זכור לי כמו אתמול...
עם העיתון עדיין בידיו של כבודו, בוא והצג לנו מקריקטורות הנאצה בעמוד המסורתי של יתד השבוע.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יזהר הס (ההסתדרות הציונית) נותן בראש לפינדרוס על הצביעות והשקרים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext