בית פורומים בחדרי חרדים

תלמיד ישיבת הדגל: "יש לי גאווה ליטאית, אני מתפלל שניפרד, ונגיע ל-6-7 חופשי"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/9/2022 23:03 לינק ישיר 

.

(מתוך כתבתו של עקיבא וייס)

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2022 23:12 לינק ישיר 

נוירולוג

הבעלז'רים שהתראיינו אתמול ללא זוכר איזה רשת לא היו מוצלחים יותר ממנו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2022 23:16 לינק ישיר 

אוקי, ואז מה?

אחד אמר הגן על רבו ועל הדרך ניסה להקטין את הגדול השני, והוא כתב לאחר מכן התנצלות.
השני אמר את מה שכולנו יודעים ולא אומרים למצלמה (שצריך לנצל את המדינה).

התלמיד של הרב אדלשטיין הזה מייצג נאמנה את הגאווה הליטאית הטיפוסית, ואת התאווה למחלוקת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2022 00:04 לינק ישיר 

א ליטווישע פערד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2022 00:38 לינק ישיר 

יעצט האסטי גאזאגט א דאפלטע ווארט 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2022 00:49 לינק ישיר 

כל אלו שעשו כל השנים עסקאות ושותפויות שונות עם הליטאים, וגם בכדי לדפוק אחרים, שיאכלו עכשיו קש, הליטאים ישתחצנו עליהם והאגודאים יתיזו בחזרה בוץ בכמויות, 

אני אישית לא מצביע בבחירות, ובסביבה שגדלתי, חונכתי שעם כל הכבוד אין לנו שום שייכות עם הליטאים, לא מפיהם אנו חיים ואין דרכיהם דרכינו,רבותיהם אינם רבותינו והשקפתם אינה השקפתינו, ואין זה מעלה ומוריד אם הם אומרים כך או אחרת, והכל שריר וקיים, בעלז שבעבר עשו עיסקאות עם הליטאים צריכים עכשין לשמוע "מבינות" מזקן הר"מים של פונוביז' אודות רבם ואופני החינוך הרצויים, 

לתשומת לב של מי שעוד מחפש את המשך השותפות האידיאולוגית.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2022 01:18 לינק ישיר 

גאיווה, גאיווה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2022 01:48 לינק ישיר 

אם לא בעלזא שעזרו בתשמ"ט לליטאים, הם לא היו עוברים את אחוז החסימה, ולא מגיעים גם לשתי המנדטים שבקושי גרדו
כדי לנצח בחירות לא מספיק גאווה, צריך גם מנדטים
מהיכן יגיעו הליטאים ל6-7, אם כיום יהדות התורה כולה מונה 7 מנדטים?
ככה זה כשכל בחורציק הופך להיות מאן דאמר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2022 02:18 לינק ישיר 

מה שהתינוק מדבר בגן, זה מה שהוריו דיברו בבית

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2022 02:29 לינק ישיר 

לא כואב לי מה שהתינוק הזה מדבר (סה"כ תינוק בגיל הטיפשעשרה), מקסימום אני מרחם עליו (כשלבי רחום וחנון...)
אני כועס יותר על הכתבכלבים המחמדים ה"חרדים" שעושים הכל כדי לחרחר ולהוציא דיבתה רעה של היהדות החרדית, והכל למען הרייטינג...
איך הוא מראיין כזה ילד בתור "מייצג" את צד הדגל הליטאי??!!
וכן מאידך גיסא, יוצא לו איזה כתבלב-מחמד וצד בחיקו-מקרופונו איזה שנורר מסכן שבדיוק יצא מבנין ביהמ"ד של בעלזא ומראיין אותו על הפילוג ומה דעתו הרמה על ר' גרשון אדלשטיין.... והמפגר הזה מספק לו את הסחורה כמובן, והכתב "החרדי" מכתיר אותו בתור מייצג חסידות בעלזא...
בושה וחרפה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2022 02:31 לינק ישיר 

בונדמן כתב:

כל אלו שעשו כל השנים עסקאות ושותפויות שונות עם הליטאים, וגם בכדי לדפוק אחרים, שיאכלו עכשיו קש, הליטאים ישתחצנו עליהם והאגודאים יתיזו בחזרה בוץ בכמויות, 

אני אישית לא מצביע בבחירות, ובסביבה שגדלתי, חונכתי שעם כל הכבוד אין לנו שום שייכות עם הליטאים, לא מפיהם אנו חיים ואין דרכיהם דרכינו,רבותיהם אינם רבותינו והשקפתם אינה השקפתינו, ואין זה מעלה ומוריד אם הם אומרים כך או אחרת, והכל שריר וקיים, בעלז שבעבר עשו עיסקאות עם הליטאים צריכים עכשין לשמוע "מבינות" מזקן הר"מים של פונוביז' אודות רבם ואופני החינוך הרצויים, 

לתשומת לב של מי שעוד מחפש את המשך השותפות האידיאולוגית.  

אני מציע לך כן להצביע,
לטובת עם ישראל,
מה הוא רחום
אף אתה תהא רחום

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2022 08:43 לינק ישיר 

בונדמן כתב:

ואין דרכיהם דרכינו,רבותיהם אינם רבותינו והשקפתם אינה השקפתינו

ונשותיהם הן נשותיכם? או שכשזה נעים איפשהו בגוף מותר להתעניין בליטאים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2022 08:46 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

.

(מתוך כתבתו של עקיבא וייס)

בעיקרון כל המתראיינים למיניהם, הם בדרך כלל לא הפקחים שבחבורה. אז החוכעם אמר איך שאמר, אבל במה שאמר לא מצאתי פסול חמור מדי.
לגבי המנדטים, לקוצר הבנתי הוא התכוון שבהמשך יגיעו ל6-7 מנדטים, ובעיניי זו פרוגנוזה הגיונית (בפרט אם לא יהיו מתחרים).

עכשיו תמקד אותנו בבקשה, מה הבעיה במה שהוא אמר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2022 13:55 לינק ישיר 
בונדמן

הדיבוק כתב:
בונדמן כתב:

ונשותיהם שקץ....... 

נעים בגוף ? פע. שערותיהם המגולות ופאותיהם הארוכות דוקרים לעינים כקוצים וכחרבות, 

נסעתי השבוע באטובוס בין עירוני ולפני ישבו זו"צ ליטאי ונאלצתי לעבור מקום, מאחר והאוטובוס היה די ריק והם לא הפסיקו לגעת ולמשש זו בזה וזה בזו, כמו שכתוב בנוסח התנאים ואל יבריחו ואל יעלימו זו מזה ..... 
כנראה שהפיצול הפוליטי הופך לעובדה מוגמרת והם מרשים לעצמם לשחרר את הרסן, 

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי בונדמן ב- 09/09/2022 13:56:11

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2022 14:36 לינק ישיר 
זה מדהים

[quote]

בונדמן כתב:

ונשותיהם שקץ....... 

נעים בגוף ? פע. שערותיהם המגולות ופאותיהם הארוכות דוקרים לעינים כקוצים וכחרבות, 

נסעתי השבוע באטובוס בין עירוני ולפני ישבו זו"צ ליטאי ונאלצתי לעבור מקום, מאחר והאוטובוס היה די ריק והם לא הפסיקו לגעת ולמשש זו בזה וזה בזו, כמו שכתוב בנוסח התנאים ואל יבריחו ואל יעלימו זו מזה ..... 
כנראה שהפיצול הפוליטי הופך לעובדה מוגמרת והם מרשים לעצמם לשחרר את הרסן, 

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי בונדמן ב- 09/09/2022 13:56:11

[ /quote]ז ה מדהים איך בכל פעם גם בירושלים עם ה6: 3 וגם עכשיו. כל פעם בגלל העניין הפוליטי הזה מגיעים לשנאות הישנות המושרשות אצל אי אלו חסידים לליטאים שכנראה זה משהו בסיסי וחלק מהיסודות של כל אותם ריקים. לא שמעתי בכל העניין הפוליטי הזה לא בירושלים ולא עכשיו איזו מילת שנאה לחסידים מצד הליטאים וחיפוש הפגמים שלהם. זה פשוט לא מעניין. כלל ידוע הוא שאדם שמלא בתוכן חיובי ויש לו עמוד שדרה חזק לא מחפש כל היום את פגמי השני. ובכלל מה זה נוגע לעניין הפוליטי של ויכוח על ייצוג וכמות מצביעים? פשוט חבורת תת רמה. בושה בכלל להתייחס אליכם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2022 14:58 לינק ישיר 

הלוואי הלוואי ולא ילכו יחד. יתכן שאגודה לא תעבור אבל ייתכן מאד וסביר מאד שדגל לא יעברו. תמות נפשי עם פלשתים. נכון שכל הישיבות הליטאיות יהיו סגורות וכל הבחורים יעבדו בשביל דגל בכל הארץ אבל כמו שהליכוד ישמור הפעם בכל קלפי גם אגודת ישראל צריכה לשמור בכל קלפי. ואם התוצאות יהיו הרי אסון וליברמן ומיכאלי ולפיד יהיו הידידים הטובים של גפני כמי היום רעם והמשותפת התודה תהיה למאכרים ולמנהלי הבית של הרב איידלשטיין ושאר העסקנים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > תלמיד ישיבת הדגל: "יש לי גאווה ליטאית, אני מתפלל שניפרד, ונגיע ל-6-7 חופשי"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext