| נשלח ב-9/9/2022 00:50 |
|
| |
דגל טוענת ככה
בקשר לבעלז נגיע להסכמה, או שנפרד, והם מוכנים להגיע להסכמה, ויש דרך להסכמה. בעלז היא נקודה אחת מכל המכלול. אנחנו לא מסכימים שכל ח"כ באגודה שיעשה מה בא לו, אסור לנו לתמוך בהשתוללות הזאת. ואם אגודה לא תסכים בנושא הזה אז אין מצב שאנחנו נסכים להפקרות הזאת, אנחנו לא עוברים על איסורים כדי שיהיה לימין 61 יש כבר החלטה להפרד על הרקע הנ"ל. כך דעת מרן ר"ג אדלשטיין שליט"א. קראתי את זה בטורו של אבי גרינצייג ב"השבוע בירושלים". סוף ציטוט של רוח הדברים .
כמובן, שאגודה תעשה הרבה מאוד כדי לא להפרד, אפשר להניח שאגודה כבר הבינה שהם חייבים להגיע להבנה עם דגל, כי אחרת דגל הולכת לה לדרכה, ובוגדת ומציקה להמונים רבים, ויש לדגל גם תירוץ של ; הוא התחיל ! , הוא הפושע ! . צעד כזה יביא לכאן את התמהוני בני גנץ שלא יודע לפתוח בקבוק קולה בלי לעשות מהומה גדולה... :) צעד זה עשוי להביא לכאן מנהיג אדיוט כושל ומסוכן בשם יאיר לפיד שר"י, שאפילו אין לו בגרות.. צעד כזה עלול להיות הרסני למהלך התקין של המדינה, דגל התורה ; אני ואפסי עוד, ושכולם יקפצו, אין מצב שנשמע לרב שלנו מרן הרב שטיינמן זצ"ל שתמיד הורה לנו לוותר, אנחנו נתעקש על שטויות !
יאללה מכות, אלול ! אלול ! תוקן על ידי רציף ב- 09/09/2022 01:03:16
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2022 07:56 |
|
| |
לפעמים בא לי להגיב לשטויות שאתה מעלה, אבל אני לא מצליח לרדת לרמת הרדידות וסגנון הפיזור המיוחד שלך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2022 14:50 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  |
לפעמים בא לי להגיב לשטויות שאתה מעלה, אבל אני לא מצליח לרדת לרמת הרדידות וסגנון הפיזור המיוחד שלך.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2022 21:29 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| גינגישראלי כתב: |  |
לפעמים בא לי להגיב לשטויות שאתה מעלה, אבל אני לא מצליח לרדת לרמת הרדידות וסגנון הפיזור המיוחד שלך.
|
|
תודה רבה. אולי באמת אין צורך שאטרח ואכתוב כאן שטויות
|
|
שבוע טוב לך! אם פתחת אשכול, תנסה להתמקד ולכתוב בו בצורה מסודרת ולא גיבובי דברים, הבנות ותחושות בטן מוזרות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2022 21:58 |
|
| |
בכל האשכולות כבר התייחסו לטענות ההזויות של אגודה הבכיינים, שששיקרו גזלו וחמסו כל השנים, והסבירו לרציף שהוא תוקף את הצד הלא נכון. במקום להתייחס לתגובות, הוא פותח אשכול חדש ומיילל שוב. חבל. הפורום נועד לדיונים ולא סתם להוצאות קיטור.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2022 22:27 |
|
| |
בקצרה מה שכתבתי. הבאתי את דברי העיתונאי אבי גרינצייג, שדגל כבר החליטה לפרוש אם הם לא יקבלו את מה שחשוב/קריטי להם. זה לא מוסרי שדגל תביא לנו ממשלת שמאל מסוכנת בשעה קשה זו, זה לא לפי התורה... אין מצב לפרוש גם אם יש לך טענות רבות וקשות ! רוב הרבנים של דגל הם נגד פרישה של דגל מאגודה, כעת גפני סומך על מרן קשיש בן 99, זה מוזר. מוזר גם לסמוך על אדם אחד שהוא בשיא הכושר בהכרעה גורלית כל כך נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי רציף ב- 10/09/2022 22:34:13
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2022 22:42 |
|
| |
נ. ב. חשוב לציין שיש כאן מה ללמד זכות, אנחנו לא יודעים במאה אחוז מה דגל מתכנן, אין לנו את כל התמונה. אנחנו דנים על העיקרון נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2022 00:45 |
|
| |
דגל בטוחים שהם עוברים את אחוז החסימה כי זכר ה6-3 עלה להם לראש הביא אותם לגאווה שחצנית, וגאווה יתירה כידוע סותמת את המוח מלחשוב אילו היו חושבים קצת היו מבינים שלא מספיק 6-3 במחוז ירושלים, כדי לנבא מה קורה בארצי , ושיש מצב שהחסידים לא רק שוים לליטאים אלא אולי הם אפילו יותר מהליטאים בארצי מה שאומר שדגל ואגודה לא יעברו בנפרד את אחוז החסימה, שניהם נופלים ואין להם נציגות וזה עשוי היה להיות בדיחת השנה אילולא אנו - כל החרדים - נסבול מכך ביחד
אבל נניח רגע לפנזטיה של הליטאים ההזוים, שהם עוברים את אחוז החסימה נניח לרגע שהם אכן כן עוברים מה הלאה? הם קיבלו 4-5 מנדטים, ולגוש הימין חסרים עכשיו 2 מנדטים להקמת ממשלה, הרי היינו שם בבחירות הקודמות, ביבי לא הצליח בשום אופן לארגן לו עוד מנדט או שנים מה קורה עכשיו? לפיד ימשיך להיות ראש ממשלת המעבר עד לבחירות הבאות בעוד חצי שנה, והחרדים תקועים עם כל הגזירות, עם תקציבים מצומצמים למוסדות התורניים, עם שרת תחבורעה, עם ליברמן שר אוצר אבל מה חשוב?? כן כן!! עברנו את אחוז החסימה!! ניצחנו את... עצמנו.. ילדים, אין מה לומר, אנחנו מנוהלים על ידי ילדים עם כובע וחליפה וזקן.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 11/09/2022 00:46:17
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2022 17:33 |
|
| |
ילדים הם מי שבאופן ילדותי מתעקשים על אותן טענות, ומתבכיינים כשמתבקשים לאכול את הדייסה שהם בעצמם בשלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2022 17:36 |
|
| |
| רציף כתב: |  | בקצרה מה שכתבתי. הבאתי את דברי העיתונאי אבי גרינצייג, שדגל כבר החליטה לפרוש אם הם לא יקבלו את מה שחשוב/קריטי להם. זה לא מוסרי שדגל תביא לנו ממשלת שמאל מסוכנת בשעה קשה זו, זה לא לפי התורה... אין מצב לפרוש גם אם יש לך טענות רבות וקשות ! רוב הרבנים של דגל הם נגד פרישה של דגל מאגודה, כעת גפני סומך על מרן קשיש בן 99, זה מוזר. מוזר גם לסמוך על אדם אחד שהוא בשיא הכושר בהכרעה גורלית כל כך נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי רציף ב- 10/09/2022 22:34:13 |
|
יו הייתי בטוחה שמחקת את האשכול הזה, חבל שאתה לא מכבד את עצמך. רציף, אף אחד לא מתערב לך באיך אתה מקבל את ההחלטות שלך, בן כמה האדמור שאתה מתייעץ איתו לפני שאתה מחליט, כמה שכל יש או אין לו, וכמה תורה הוא למד או לא. תתמודד עם העובדה שדגל עשויים לקבל החלטה שאתה לא אוהב. אתה יכול להשמיץ את הרב איידלשטיין ואת החכים של דגל כמה שאתה רוצה, רק אל תצפה שיכבדו אותך.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2022 01:01 |
|
| |
| Honeycooki כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | בקצרה מה שכתבתי. הבאתי את דברי העיתונאי אבי גרינצייג, שדגל כבר החליטה לפרוש אם הם לא יקבלו את מה שחשוב/קריטי להם. זה לא מוסרי שדגל תביא לנו ממשלת שמאל מסוכנת בשעה קשה זו, זה לא לפי התורה... אין מצב לפרוש גם אם יש לך טענות רבות וקשות ! רוב הרבנים של דגל הם נגד פרישה של דגל מאגודה, כעת גפני סומך על מרן קשיש בן 99, זה מוזר. מוזר גם לסמוך על אדם אחד שהוא בשיא הכושר בהכרעה גורלית כל כך תוקן על ידי רציף ב- 10/09/2022 22:34:13 |
| יו הייתי בטוחה שמחקת את האשכול הזה, חבל שאתה לא מכבד את עצמך. רציף, אף אחד לא מתערב לך באיך אתה מקבל את ההחלטות שלך, בן כמה האדמור שאתה מתייעץ איתו לפני שאתה מחליט, כמה שכל יש או אין לו, וכמה תורה הוא למד או לא. תתמודד עם העובדה שדגל עשויים לקבל החלטה שאתה לא אוהב. אתה יכול להשמיץ את הרב איידלשטיין ואת החכים של דגל כמה שאתה רוצה, רק אל תצפה שיכבדו אותך. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2022 01:03 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
דגל בטוחים שהם עוברים את אחוז החסימה כי זכר ה6-3 עלה להם לראש הביא אותם לגאווה שחצנית, וגאווה יתירה כידוע סותמת את המוח מלחשוב אילו היו חושבים קצת היו מבינים שלא מספיק 6-3 במחוז ירושלים, כדי לנבא מה קורה בארצי , ושיש מצב שהחסידים לא רק שוים לליטאים אלא אולי הם אפילו יותר מהליטאים בארצי מה שאומר שדגל ואגודה לא יעברו בנפרד את אחוז החסימה, שניהם נופלים ואין להם נציגות וזה עשוי היה להיות בדיחת השנה אילולא אנו - כל החרדים - נסבול מכך ביחד
אבל נניח רגע לפנזטיה של הליטאים ההזוים, שהם עוברים את אחוז החסימה נניח לרגע שהם אכן כן עוברים מה הלאה? הם קיבלו 4-5 מנדטים, ולגוש הימין חסרים עכשיו 2 מנדטים להקמת ממשלה, הרי היינו שם בבחירות הקודמות, ביבי לא הצליח בשום אופן לארגן לו עוד מנדט או שנים מה קורה עכשיו? לפיד ימשיך להיות ראש ממשלת המעבר עד לבחירות הבאות בעוד חצי שנה, והחרדים תקועים עם כל הגזירות, עם תקציבים מצומצמים למוסדות התורניים, עם שרת תחבורעה, עם ליברמן שר אוצר אבל מה חשוב?? כן כן!! עברנו את אחוז החסימה!! ניצחנו את... עצמנו.. ילדים, אין מה לומר, אנחנו מנוהלים על ידי ילדים עם כובע וחליפה וזקן.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 11/09/2022 00:46:17 |
|
יש עוד אפשרויות ; *ממשלת ימין בלי נתניהו. *ממשלת ימין עם גנץ. *ממשלת ימין עם לפיד. כל האפשרויות הנ"ל הם לא מוצלחות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2022 01:10 |
|
| |
[יאיר לפיד שר"י, שאפילו אין לו בגרות.. ] כי כל ההנהגה והעסקונה החרדית הצליחה רק בזכות הבגרות שעשו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|