| נשלח ב-11/9/2022 23:28 |
|
| |
מזעזע - סרטון מבחיל של ליברמן
כשראיתי את הסרטון הזה שפרסם 'אביגדור ליברמן'
חשבתי לרגע, איך אני מוציא את המילים הכי קשות שיש לי,
אבל אז החלטתי שאני לא יורד לרמה הנוראית והשפילה של אביגדור ליברמן,
פשוט אני מזועזע,
כמובן שהתשקורת תשתוק,
אבל חשוב מאוד ! לדעת את המציאות הקיימת, גם אם היא קשה ונוראית,
כדי שנוכל להתמודד מולה.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 11/09/2022 23:44:04
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2022 23:39 |
|
| |
את הסרטון לא ראיתי, אבל כבר ראיתי שדיברו עליו לפחות בערוץ 14. משהו נורא מעניין קורה עם ליברמן, הוא ידוע כמושחת וכאדם חסר מעש שרק מזיק בכל מקום שבו הוא נמצא. הוא מתנהג בבריונות ולא מביא שום תועלת לאף אחד (אגב הוא הבטיח כל כך הרבה זמן להסדיר גיורים/חתונות לכל ברית המועצות, הייתה לו עכשיו ממשלה מצוינת בשביל זה - הוא עשה משהו?!). מצד שני הוא כל הזמן נתפס כבן ערובה של התקשורת ומערכת המשפט, אבל מה שמוזר זה שהוא הולך הרבה יותר רחוק ממה שרשויות השמאל ניסו אי פעם לעשות, והעולם שותק... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2022 00:12 |
|
| |
ה"דבר אחר" משתולל תמיד כשהולכים לשחוט אותו.. בטויטר בצד שמאל ליד השם של ליברמן יש 3 נקודות קטנות, שם לוחצים כדי לדווח עליו כבר דיווחתם?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2022 00:20 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | את הסרטון לא ראיתי, אבל כבר ראיתי שדיברו עליו לפחות בערוץ 14. משהו נורא מעניין קורה עם ליברמן, הוא ידוע כמושחת וכאדם חסר מעש שרק מזיק בכל מקום שבו הוא נמצא. הוא מתנהג בבריונות ולא מביא שום תועלת לאף אחד (אגב הוא הבטיח כל כך הרבה זמן להסדיר גיורים/חתונות לכל ברית המועצות, הייתה לו עכשיו ממשלה מצוינת בשביל זה - הוא עשה משהו?!). מצד שני הוא כל הזמן נתפס כבן ערובה של התקשורת ומערכת המשפט, אבל מה שמוזר זה שהוא הולך הרבה יותר רחוק ממה שרשויות השמאל ניסו אי פעם לעשות, והעולם שותק... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מנסור עבאס לא הסכים לשינויים בסטטוס קוו בנושאי דת.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2022 00:24 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2022 08:50 |
|
| |
שימו לב דבר חשוב,
אין מהומה בתשקורת הישראלית,
גם אחרי סרטון כזה.
אם ליברמן נגד נתניהו, הכוווול מותר לו לעשות,
גם סרטונים כאלה,
גם האשמות ברורות שמטיח בו יוסי כמיסה,
הכול עובר בשקט,
כי ליברמן מאותרג על ידי התשקורת.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2022 11:08 |
|
| |
המבולבל הזה בכלל תוקף בסרטון את הרב צבי טאו, מנהיג מפלגת נועם חסרת הסיכוי, וככה חושב שהוא תוקף את הליכוד/בן גביר/שס"ג... כנראה כל היועצי אחיתופל חובשי הכיפה עזבו אותו ואין מי שיסביר לו מי ומה... דמנציה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2022 11:24 |
|
| |
החבר שלו פוטין במצוקה אז הוא מבולבל
|
|
|
|