|
|
| נשלח ב-12/9/2022 07:25 |
|
| |
כמו תמיד, חברים יש רק באגד..
החברה של גפני כנראה קיבלה הארה בחתונה, והעבירה בממשלה חוק שמעביר סמכויות להפעלת תחב"צ בשבת לרשויות המקומיות. ככה זה כשמכניסים את ליברמן לר' חיים ואת מיכאלי הופכים לחברה.. השאלה היחידה היא: מתי החרדים יבינו כבר שאין להם חברים, אלא רק אינטרסים? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2022 07:59 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | כמו תמיד, חברים יש רק באגד..
החברה של גפני כנראה קיבלה הארה בחתונה, והעבירה בממשלה חוק שמעביר סמכויות להפעלת תחב"צ בשבת לרשויות המקומיות.
ככה זה כשמכניסים את ליברמן לר' חיים ואת מיכאלי הופכים לחברה.. השאלה היחידה היא: מתי החרדים יבינו כבר שאין להם חברים, אלא רק אינטרסים?
|
|
לה''ו. לפי מקורות שונים, ההארה הייתה לפני החתונה... בברית של אורי בן מירב, נינו של רודולף קסטנר, *שגפני שימש כסנדק* נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2022 08:23 |
|
| |
טוב שמי שמבין פוליטיקה נמצא בכנסת ומי שלא מקשקש כאן בפורום. אוי ואבוי אם זה היה הפוך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2022 08:44 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | החברה של גפני כנראה קיבלה הארה בחתונה, והעבירה בממשלה חוק שמעביר סמכויות להפעלת תחב"צ בשבת לרשויות המקומיות. ככה זה כשמכניסים את ליברמן לר' חיים ואת מיכאלי הופכים לחברה.. השאלה היחידה היא: מתי החרדים יבינו כבר שאין להם חברים, אלא רק אינטרסים? נשלח מהאנדרואיד שלי |
| השאלה היחידה היא: מתי הציבור החרדי יבין שחלק מהנציגים שלו בכנסת אינם מחופשים רק בלילות אלא גם בימים...
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|