בית פורומים בחדרי חרדים

במערכת הפוליטית תוקפים את הבטחת נתניהו לתקצב באופן מלא ת"תים שלא מלמדים אנגלית ומתמטיקה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/9/2022 18:47 לינק ישיר 
במערכת הפוליטית תוקפים את הבטחת נתניהו לתקצב באופן מלא ת"תים שלא מלמדים אנגלית ומתמטיקה

נפתלי בנט:

העברת תקציבי עתק לבתי ספר שמסרבים ללמד אנגלית ומתמטיקה תיצור דור שלם של צעירים נטולי כישורי עבודה ופרנסה. 

זהו מהלך שמסכן את עתיד מדינת ישראל. 

זה פשוט לא הוגן. 

לא לצעירים החרדים שעסקנים גזרו עליהם בורות, ושייצאו לעולם לא מוכנים, נטולי יכולת לפרנס את עצמם ואת משפחתם. 

וזה גם לא הוגן כלפי שאר אזרחי ישראל, שיצטרכו לשאת בנטל מסים הולך וגובר, כדי לאפשר את אורח החיים הזה. 

זו איוולת גדולה פי כמה בימים אלו, כאשר יש קבוצה חרדית משמעותית, חסידות בעלז, שמשמיעה קול אחר, חזק ורציני, שרוצה להעניק לילדיו את הכלים החיוניים הללו. 

מטרתנו להקל על צעירים חרדים למצוא פרנסה מכובדת, תוך שמירה על זהותם הדתית. 

הדרך היא בהגברת לימודי מתמטיקה, אנגלית ומדעים, ולא בהפסקתם.

כשדילים פוליטיים גוזרים חיי עוני וסבל על דור שלם - אני מצפה מהמנהיגים הפוליטיים למנוע את האסון ולא לעשות חישובים קטנים.

אביר קארה:

לא משנה מי ירכיב את הממשלה, כל עוד האצבע שלי תכריע את הבחירות, מתווה בעלזא יקודם במלואו.

לא נקריב את החינוך לעסקנות, לא ליפה בן דוד ולא לגפני.

https://twitter.com/AbirKara2/status/1569329356014501888

יפעת שאשא ביטון:
*שרת החינוך ד"ר יפעת שאשא ביטון:*

״יזמנו מתווה מוסכם ללימודי ליבה שיתן כלים וידע להשתלבות מיטבית בחיי החברה והכלכלה לבני הציבור החרדי, מבלי להתערב באורחות חייהם. 

אבל נתניהו מוכן למכור את עתידם של הילדים האלה ואת עתיד המדינה בשביל האינטרס הפוליטי שלו. 

אסור לאפשר לו לחזור.״

*תקשורת שרת החינוך*

מפלגת יש עתיד:
יש עתיד: אם כדי לשרוד פוליטית, ביבי יצטרך לסכן את העתיד של מאות אלפי חרדים בשוק העבודה ולפגוע בפרנסתם - הוא יעשה גם את זה בלי לחשוב פעמיים. 

‏ככה זה כשהרצונות האישיים, ביחד עם האינטרס הפוליטי הצר והמנותק שלו, באים לפני הדאגה לעתיד של אזרחי ישראל.

זאב אלקין :
השר זאב אלקין מהמחנה הממלכתי תוקף ב-#החייםעצמם: "ההבטחה של נתניהו לתקצב מימון מוסדות חרדיים שלא לומדים ליבה זה ממש פשע כלכלי-חברתי. מגיע מועמד לראשות הממשלה ואומר להם אל תלכו ללמוד ליבה רק בשביל פתרון לבעיות פוליטיות"
https://twitter.com/GLZRadio/status/1569346744214773760

יועז הנדל:

בימים אלה עיר חרדית נפרסת סיבים אופטיים דרך קופת התמרוץ של משרד התקשורת. 
תיקון לכך שדרעי כשר פנים סירב  לחתום  על תקנות שחייבו קבלנים.

ללא מעקף העסקנים, החברה החרדית והמדינה יפסידו. 

כך ההבטחה של הליכוד לעצור תמרוץ ללימודי ליבה.
אסור שהפוליטיקה תגבר על האינטרס הלאומי.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2022 19:15 לינק ישיר 

כמו שכתבתי פעם צריך מידי פעם ממשלה אנטי חרדית כדי לתקן את מה שהעסקנים שלנו מקלקלים...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2022 19:26 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:

כמו שכתבתי פעם צריך מידי פעם ממשלה אנטי חרדית כדי לתקן את מה שהעסקנים שלנו מקלקלים...

לה''ו. נו ב'מת!
אתה באמת חושב שביבי יעשה את זה?
מילא הגועליטקאים בשביל פרסום עצמי כותבים בעד/נגד,
אבל טיפה שכל...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2022 19:43 לינק ישיר 

הבעיה היא לא הפוליטקאים החילונים

אלא הכותב שהשתרבב לבחדרי חרדים - שהוא המבקר הגדול של הבטחת נתניהו.
שהיא דרך אגב שום שינוי ושום בטיח, אותו הדבר שהיה ב75 שנים הראשונות במדינה, כנראה יתקיים עוד 750 שנה, למרות המקשה, ולמרות טרכטנברג. העולם אינו הולך לשום מקום....

וכל האקסלים והמחקרים מקומם בפח ההיסטוריה. דת משה עדיין קיימת כולל גם דת החזון איש וחברתו, שהיא דת החרדים דהיום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2022 20:13 לינק ישיר 

יוחנןש כתב:

הבעיה היא לא הפוליטקאים החילונים

אלא הכותב שהשתרבב לבחדרי חרדים - שהוא המבקר הגדול של הבטחת נתניהו.
שהיא דרך אגב שום שינוי ושום בטיח, אותו הדבר שהיה ב75 שנים הראשונות במדינה, כנראה יתקיים עוד 750 שנה, למרות המקשה, ולמרות טרכטנברג. העולם אינו הולך לשום מקום....

וכל האקסלים והמחקרים מקומם בפח ההיסטוריה. דת משה עדיין קיימת כולל גם דת החזון איש וחברתו, שהיא דת החרדים דהיום.

רק כדי לנפץ את בליל הססמאות והשטויות האלו,
הייתי רוצה שגפני או דרעי יהיו פה ראשי ממשלה
ואז נראה כמה כסף הם יתנו לכוללים
פתאום נתחיל לשמוע זמירות בסגנון אם אין קמח אין תורה.או לחילופין יגידו שהפקידים לא נותנים...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2022 20:17 לינק ישיר 

ואגב, במקור, בכלל החרדים התנגדו לתקצוב מלא.
בגלל החשש שיום אחד באופן חד המדינה תתנה את התקציב בשינויים בתכני הלימוד והמוסדות לא יעמדו בניסיון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2022 21:02 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

בגלל החשש שיום אחד באופן חד המדינה תתנה את התקציב בשינויים בתכני הלימוד והמוסדות לא יעמדו בניסיון.

במהדורה הליטאית של סיפורי מחניים, מספרים שזה היה בגין "הממלכתי" שהציע את ההצעה הזו לרב שך, והרב שך סירב בגלל שלתפיסתו התורמים משפיעים ומושפעים מהחינוך החרדי ואם המדינה תממן את החינוך באופן מלא יינתק הקשר הזה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2022 21:04 לינק ישיר 

_הודעה לתקשורת_

*יו"ר 'דגל התורה' ח"כ משה גפני:*

*1.* הגננת החרדית המקבלת חצי שכר מהמקבילה שלה בגנים הממלכתיים, המורה החרדית המלמדת את מלוא לימודי הליבה מקבלת חצי שכר מהמקבילה שלה בחינוך הממלכתי, מורה מתחילה בחינוך הממלכתי מקבלת 10,000 ₪ והחרדית 5,500 ₪.

*2.* החוק הקיים מחייב לתקצב את מורי החינוך העצמאי ב100%, את המוכש"ר ב75%, ואת מוסדות הפטור ב55%. משרד החינוך שחק תקציבים אלו והיום בתי הספר של המוכש"ר מקבלים פחות מ50%, ומוסדות הפטור פחות מ20%, בניגוד לחוק ולתקנות שאושרו לפני הרבה מאד שנים.

*3.* משרד החינוך של יפעת שאשא-ביטון מרעיב את המורים והמורות, ואת ילדי החינוך החרדי. והיא מוזילה דמעות תנין על בנימין נתניהו, וצביעותה לא יודעת גבולות.

*4.* שלא נדבר על הנוכל בנט שלימד את עם ישראל ואת ילדי ישראל את ליבת השקרים, ובתקופתו כשר החינוך החלה השחיקה במשכורות עובדי ההוראה החרדיים.

*5.* יש עתיד, אלעזר שטרן ומשה טור-פז, שהאמת והעובדות לא חשובות להם, ובכל הזדמנות שהם יכולים לפגוע בציבור החרדי ובנתניהו הם לא יחמיצו אותו, ולא יבדקו מהיכן עובדי ההוראה החרדיים חיים. והאם החוק והתקנות לא חלים עליהם.

*לא היינו זוכים להתבשם מניחוחות שקריהם אם לא היינו פוליטית תומכים בנתניהו, אלא במועמד השמאל החילוני.*

*אנחנו רגילים לכך, אבל הפעם לא עוד!. הכלבים ינבחו והשיירה בעזרת השם תעבור. המורה, המורה והגננת החרדיים יקבלו את המגיע להם בחוק, לא נהיה בקואליציה שתרעיב את עובדי ההוראה החרדיים!.*

אגב, בהזדמנות זו גבירתי שרת החינוך, למה סגרת עם כניסתך לתפקיד את 'כפר שירה' לילדות חרדיות הזקוקות לסיוע? ולמה, בקדנציה שלך בועד החינוך במשרד לא נכנס אף לא נציג אחד חרדי/ת?

*"אל תתיראו מן הפרושים ולא מן הצדוקים, אלא מן הצבועים שעושים ומדברים כזמרי ומבקשים שכר כפנחס."*

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2022 21:07 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:

חריף_ומקשה כתב:

במהדורה הליטאית של סיפורי מחניים, מספרים שזה היה בגין "הממלכתי" שהציע את ההצעה הזו לרב שך, והרב שך סירב בגלל שלתפיסתו התורמים משפיעים ומושפעים מהחינוך החרדי ואם המדינה תממן את החינוך באופן מלא יינתק הקשר הזה

למיטב ידיעתי כבר מפא"י הציעו מימון מלא כאשר הרב שך לא היה בהנהגה.
ומועצת גדולי הצורה של אגודת ישראל התנגדה מהטעמים הנ"ל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2022 21:08 לינק ישיר 

כדי להבין את ההסכם בין אגודת ישראל לדגל התורה, צריך להבין לעומק את הקשר בין תקציבים ללימודי ליבה.
אז ברשותכם שרשור קצר למתעניינים:

יש 3 סוגי מוסדות חרדיים-
רשתות חינוך, מוכשר שאינו רשמי, ומוסדות פטור.
לכל אחד מהם רמת תקצוב שונה

1. רשתות החינוך: "בני יוסף" (ש"ס) שבה כמעט כל המוסדות הספרדיים לבנים ולבנות, ו"החינוך העצמאי" (בשליטת "דגל התורה") שבה מרבית המוסדות החינוכיים לבנות במגזר החרדי האשכנזי, מוסדות ה"קירוב" ומעט מוסדות לבנים. מחויבים (תיאורטית) ללמד ליבה בהיקף של 100% ומתוקצבים בהתאם.

2. המוכר שאינו רשמי (המוכש"ר) שאינו רשת: תקצוב רשמי של 75% ולימודי ליבה באותו שיעור. נהנים מאוטונומיה חלקית. במגזר החרדי מדובר בעיקר במוסדות של בנות אבל לא רק. יש בתי ספר בסקטורים נוספים במעמד דומה.

3. מוסדות פטור (רובם תלמודי תורה לבנים) פיקוח מינימלי ותקצוב רשמית של 55%.

בפועל, כיוון שהמוסדות החרדיים נשארו מחוץ לרפורמות וההסכמים האחרונים של משרד החינוך, התקציב בשטח למוסדות המוכש"ר הוא בערך 44% ובמוסדות הפטור 27%.

הדרישה החרדית האמיתית היא "להצמיד למדד", כלומר להחזיר את התקציב לרמה המקורית מתוך הבנה שלא יתאפשר משפטית מימון של 100 אחוז בלי ליבה.

בעלז מתחננת כבר שנים להצטרף לרשת החינוך של "החינוך העצמאי" אבל הליטאים מסרבים בטענה שהרב שטיינמן אמר שזה לא טוב שבנים ילמדו שם ליבה. ולכן פנתה למסלול עוקף של מתווה 'תקציב תמורת ליבה'. ברגע שמוצע לה פתרון תקציבי אחר, היא תוותר ברצון על התכנית. וזה בעצם בסיס ההסכם שמתגבש כעת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2022 21:18 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

נפתלי בנט:

העברת תקציבי עתק לבתי ספר שמסרבים ללמד אנגלית ומתמטיקה תיצור דור שלם של צעירים נטולי כישורי עבודה ופרנסה. 

זה פשוט לא הוגן. 

לא לצעירים החרדים שעסקנים גזרו עליהם בורות, ושייצאו לעולם לא מוכנים, נטולי יכולת לפרנס את עצמם ואת משפחתם. 

וזה גם לא הוגן כלפי שאר אזרחי ישראל, שיצטרכו לשאת בנטל מסים הולך וגובר, כדי לאפשר את אורח החיים הזה. 

זו איוולת גדולה פי כמה בימים אלו, כאשר יש קבוצה חרדית משמעותית, חסידות בעלז, שמשמיעה קול אחר, חזק ורציני, שרוצה להעניק לילדיו את הכלים החיוניים הללו. 

כשדילים פוליטיים גוזרים חיי עוני וסבל על דור שלם - אני מצפה מהמנהיגים הפוליטיים למנוע את האסון ולא לעשות חישובים קטנים.

אביר קארה:

לא משנה מי ירכיב את הממשלה, כל עוד האצבע שלי תכריע את הבחירות, מתווה בעלזא יקודם במלואו.

יפעת שאשא ביטון:

"יזמנו מתווה מוסכם ללימודי ליבה שיתן כלים וידע להשתלבות מיטבית בחיי החברה והכלכלה לבני הציבור החרדי, מבלי להתערב באורחות חייהם. 

אבל נתניהו מוכן למכור את עתידם של הילדים האלה ואת עתיד המדינה בשביל האינטרס הפוליטי שלו. 

אסור לאפשר לו לחזור."

*תקשורת שרת החינוך*

מפלגת יש עתיד:
יש עתיד: אם כדי לשרוד פוליטית, ביבי יצטרך לסכן את העתיד של מאות אלפי חרדים בשוק העבודה ולפגוע בפרנסתם - הוא יעשה גם את זה בלי לחשוב פעמיים. 

ככה זה כשהרצונות האישיים, ביחד עם האינטרס הפוליטי הצר והמנותק שלו, באים לפני הדאגה לעתיד של אזרחי ישראל.

זאב אלקין :
השר זאב אלקין מהמחנה הממלכתי תוקף ב-#החייםעצמם: "ההבטחה של נתניהו לתקצב מימון מוסדות חרדיים שלא לומדים ליבה זה ממש פשע כלכלי-חברתי. מגיע מועמד לראשות הממשלה ואומר להם אל תלכו ללמוד ליבה רק בשביל פתרון לבעיות פוליטיות"

יועז הנדל:

מצחיק אותי שכאדם שבתפיסתי אני מאוד תומך בלימודי ליבה, אני תמה מאוד על ההודעה המפגרת ולא מחמיאה הזאת של עדר הנבחנים. בואו נלך אחד אחד:
בנט היה אמור לצנן את עצמו מהפוליטיקה לחלוטין והדבר האחרון שהוא ראוי זה להטיף מוסר. הוא אדם כושל, לא מוסרי וגם שר חינוך כושל. אדם שבגד בבוחריו ובסוף יצא עם הזנב בין הרגליים, עם מעילה בכספי המדינה בסכומי עתק ועם מריבות עם "אחיו" שנובעות מרצון מגלומני לקבל פנסיה ותנאים של ראש ממשלה לשעבר. בשביל להתעשר מגניבת תקציבים לא צריך ללמוד ליבה.
יפעת שאשא ביטון הובילה המון רפורמות אנטי ערכים ודת במשרד החינוך, ובתקופתה זכינו להרבה מאוד בלגן בגזרת ארגוני המורים. מאוד מוזר לשמוע מאשה שלא הצליחה לנהל את החינוך הכללי, איך היא לא מתביישת לדבר על מה צריך להיות בחינוך החרדי.
יועז הנדל מדבר על הכבלים, אבל שוכח שביבי כשר תקשורת יכל לסדר אותם בחצי מחיר והוא והחזירים שלו דפקו אותנו, עיכבו את התוכנית והזיקו לקופת המדינה.
יש עתיד זו מפלגה מאוד מיוחדת. מאז שהיר נכנסה לכנסת היא רק מנסה להשתלח בחרדים. אמירות של דב ליפמן על בחורי ישיבות שינקו רחובות, משתוות אולי לאמירות של ליברמן על החרדים. מאיפה האומץ שלהם עכשיו להטחף איך אמורים ללמוד במוסדות חרדיים??
ובכלל, אם מישהו דואג לילדים החרדים הרעבים, שפשוט יעיף את ליברמן ממשרד האוצר, כי העליות מחירים שקרו במשמרת שלו מרעיבים את כולם, חרדים וחילונים, ילדים ומבוגרים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2022 00:55 לינק ישיר 

נחשף הדיל של ביבי עם החרדים.
תוספת של כ1.8 מיליארד בשנה לבתי ספר שלא מלמדים ליבה.
סך כל התקציב יגיע ל3 מיליארד בשנה.
https://13tv.co.il/item/news/politics/politics/lghyb-903264971/

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2022 01:45 לינק ישיר 

עדיין רחוק מאוד מאוד מ53 מיליארד שהם הבטיח לבני דודנו הישמעאלים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2022 06:03 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:

חריף_ומקשה כתב:

נפתלי בנט:

זה פשוט לא הוגן. 

אביר קארה:

יפעת שאשא ביטון:

"יזמנו מתווה מוסכם ללימודי ליבה שיתן כלים וידע להשתלבות מיטבית בחיי החברה והכלכלה לבני הציבור החרדי, מבלי להתערב באורחות חייהם. 

אסור לאפשר לו לחזור."

*תקשורת שרת החינוך*

מפלגת יש עתיד:

ככה זה כשהרצונות האישיים, ביחד עם האינטרס הפוליטי הצר והמנותק שלו, באים לפני הדאגה לעתיד של אזרחי ישראל.

זאב אלקין :

יועז הנדל:

מצחיק אותי שכאדם שבתפיסתי אני מאוד תומך בלימודי ליבה, אני תמה מאוד על ההודעה המפגרת ולא מחמיאה הזאת של עדר הנבחנים. בואו נלך אחד אחד:
בנט היה אמור לצנן את עצמו מהפוליטיקה לחלוטין והדבר האחרון שהוא ראוי זה להטיף מוסר. הוא אדם כושל, לא מוסרי וגם שר חינוך כושל. אדם שבגד בבוחריו ובסוף יצא עם הזנב בין הרגליים, עם מעילה בכספי המדינה בסכומי עתק ועם מריבות עם "אחיו" שנובעות מרצון מגלומני לקבל פנסיה ותנאים של ראש ממשלה לשעבר. בשביל להתעשר מגניבת תקציבים לא צריך ללמוד ליבה.
יפעת שאשא ביטון הובילה המון רפורמות אנטי ערכים ודת במשרד החינוך, ובתקופתה זכינו להרבה מאוד בלגן בגזרת ארגוני המורים. מאוד מוזר לשמוע מאשה שלא הצליחה לנהל את החינוך הכללי, איך היא לא מתביישת לדבר על מה צריך להיות בחינוך החרדי.
יועז הנדל מדבר על הכבלים, אבל שוכח שביבי כשר תקשורת יכל לסדר אותם בחצי מחיר והוא והחזירים שלו דפקו אותנו, עיכבו את התוכנית והזיקו לקופת המדינה.
יש עתיד זו מפלגה מאוד מיוחדת. מאז שהיר נכנסה לכנסת היא רק מנסה להשתלח בחרדים. אמירות של דב ליפמן על בחורי ישיבות שינקו רחובות, משתוות אולי לאמירות של ליברמן על החרדים. מאיפה האומץ שלהם עכשיו להטחף איך אמורים ללמוד במוסדות חרדיים??
ובכלל, אם מישהו דואג לילדים החרדים הרעבים, שפשוט יעיף את ליברמן ממשרד האוצר, כי העליות מחירים שקרו במשמרת שלו מרעיבים את כולם, חרדים וחילונים, ילדים ומבוגרים.

לה''ו. ''בנט אמור לצנן''...
רק מזכיר לך שהגשת הרשימות עד מחר בחצות!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2022 06:52 לינק ישיר 

אני לא מדבר על מה הוא יעשה. הכל מריח שזה היה ספין בשביל שכאילו כולם שכל כך נמרחים עליו, יגרמו לו לשנות את דעתו ולחזור לפוליטיקה.
אני מדבר מבחינה מוסרית. הוא חתם בשידור חי על משהו, עשה משהו הפוך, לא הצליח בשום משימה לאומית משמעותית, יצא עם זנב בין הרגליים, מעילות בכסף ומריבות על כבוד. מוסרית הוא אמור להצטנן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2022 21:29 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

_הודעה לתקשורת_

*יו"ר 'דגל התורה' ח"כ משה גפני:*

*1.* הגננת החרדית המקבלת חצי שכר מהמקבילה שלה בגנים הממלכתיים, המורה החרדית המלמדת את מלוא לימודי הליבה מקבלת חצי שכר מהמקבילה שלה בחינוך הממלכתי, מורה מתחילה בחינוך הממלכתי מקבלת 10,000 ₪ והחרדית 5,500 ₪.

*2.* החוק הקיים מחייב לתקצב את מורי החינוך העצמאי ב100%, את המוכש"ר ב75%, ואת מוסדות הפטור ב55%. משרד החינוך שחק תקציבים אלו והיום בתי הספר של המוכש"ר מקבלים פחות מ50%, ומוסדות הפטור פחות מ20%, בניגוד לחוק ולתקנות שאושרו לפני הרבה מאד שנים.

*3.* משרד החינוך של יפעת שאשא-ביטון מרעיב את המורים והמורות, ואת ילדי החינוך החרדי. והיא מוזילה דמעות תנין על בנימין נתניהו, וצביעותה לא יודעת גבולות.

*4.* שלא נדבר על הנוכל בנט שלימד את עם ישראל ואת ילדי ישראל את ליבת השקרים, ובתקופתו כשר החינוך החלה השחיקה במשכורות עובדי ההוראה החרדיים.

*5.* יש עתיד, אלעזר שטרן ומשה טור-פז, שהאמת והעובדות לא חשובות להם, ובכל הזדמנות שהם יכולים לפגוע בציבור החרדי ובנתניהו הם לא יחמיצו אותו, ולא יבדקו מהיכן עובדי ההוראה החרדיים חיים. והאם החוק והתקנות לא חלים עליהם.

*לא היינו זוכים להתבשם מניחוחות שקריהם אם לא היינו פוליטית תומכים בנתניהו, אלא במועמד השמאל החילוני.*

*אנחנו רגילים לכך, אבל הפעם לא עוד!. הכלבים ינבחו והשיירה בעזרת השם תעבור. המורה, המורה והגננת החרדיים יקבלו את המגיע להם בחוק, לא נהיה בקואליציה שתרעיב את עובדי ההוראה החרדיים!.*

אגב, בהזדמנות זו גבירתי שרת החינוך, למה סגרת עם כניסתך לתפקיד את 'כפר שירה' לילדות חרדיות הזקוקות לסיוע? ולמה, בקדנציה שלך בועד החינוך במשרד לא נכנס אף לא נציג אחד חרדי/ת?

*"אל תתיראו מן הפרושים ולא מן הצדוקים, אלא מן הצבועים שעושים ומדברים כזמרי ומבקשים שכר כפנחס."*

זעקת הקוזק הנגזל בדמעות תנין!
מי שחבר לעושק הגננות ששיך לחסידות שמבזה תלמידי חכמים!!
לא לחינם הלך הזרזיר אצל העורב !!
לא מעניין אותם כלום חוץ מג'ובים וכסף !!

ביבי לא איכפת לו שהחרדים ילמדו או לא ילמדו לימודי ליבה העיקר שהוא יהיה ראש הממשלה !

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי שרית560 ב- 14/09/2022 21:31:11

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > במערכת הפוליטית תוקפים את הבטחת נתניהו לתקצב באופן מלא ת"תים שלא מלמדים אנגלית ומתמטיקה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext