בית פורומים בחדרי חרדים

איך מסבירים את זה שאחרי שנה של ממשלת שיסוי,

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/9/2022 05:11 לינק ישיר 

שהייתה הגרועה בממשלות ישראל, והעם פקח עינים וראה כמה הנוכלים הונו אותו וכמה ביבי גוליבר בארץ הגמדים, ומכרו את הגרעין לביידן ואירן ואת המדינה לערבים והרשימה ארוכה כאורך הגלות.

ובכל זאת הסקרים הם על הגבול בין תיקו לסיכון לכאן או לכאן, אחרי כל האיחודים ואי איבוד קולות בימין, ורוב הקולות שילכו לאיבוד הם במרכז שמאלה, משברירי מפלגות, וסקרים על ירידה בהצבעה במגזר הערבי, האם לא היה אמור להיות פער רציני לטובת גוש הימין?

אני באמת מתפלא, אלא אם הסוקרים שוב טועים בגדול ולא מזהים צונאמי ליכודי שיבוא בשניה האחרונה, כמו שקרה אז עם ה"ערבים באוטובוסים".

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2022 05:55 לינק ישיר 

לה''ו. פשוט מאוד. אתם עדיין לא מבינים שביבי הוא המורה של הנוכלים.
ולמרות שהנוכלים הראו את כל מה שלמדו, המורה עדיין לא הראה את מה שהוא יודע.
אתם פשוט שבויים בעבודה הזרה ובכישוף ובעבדות של ביבי!
החרדים שכחו מה זה יהודים!!!
יהדות זו התורה, לא שם של מפלגה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2022 07:03 לינק ישיר 

hot_tr כתב:

פרט נמק והסבר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2022 07:03 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

שהייתה הגרועה בממשלות ישראל, והעם פקח עינים וראה כמה הנוכלים הונו אותו וכמה ביבי גוליבר בארץ הגמדים, ומכרו את הגרעין לביידן ואירן ואת המדינה לערבים והרשימה ארוכה כאורך הגלות.

ובכל זאת הסקרים הם על הגבול בין תיקו לסיכון לכאן או לכאן, אחרי כל האיחודים ואי איבוד קולות בימין, ורוב הקולות שילכו לאיבוד הם במרכז שמאלה, משברירי מפלגות, וסקרים על ירידה בהצבעה במגזר הערבי, האם לא היה אמור להיות פער רציני לטובת גוש הימין?

אני באמת מתפלא, אלא אם הסוקרים שוב טועים בגדול ולא מזהים צונאמי ליכודי שיבוא בשניה האחרונה, כמו שקרה אז עם ה"ערבים באוטובוסים".

הסקרים יוצרים מציאות. צפה בהנאה בסרט הרצוג ותבין איך זה עובד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2022 07:08 לינק ישיר 

hot_trend כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2022 08:57 לינק ישיר 

השאלה מתעצמת כי מניח שהסקרים לוקחים בחשבון שהימין מאורגן הרבה יותר טוב מבחינת הסכמי עודפים. ולכן זוכה ביותר מנדטים מאשר חלקו האמיתי.
התשובה היא נושאי דת ומדינה. ולייתר דיוק הפחד מהחרדים.
זה לא אני אומר.
עמית סגל ועיתונאים בכירים אומרים שבסקרי עומק רואים שזה קו השבר. זה מה שמבריח ימנים לעבור לצד השני.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2022 09:10 לינק ישיר 

סער וליברמן בגדו בימין ועברו לשמאל.
חלק מבוחרי הימין עברו איתם ולא כולם חזרו לימין.
גם ביהדות החרדית הרבה לא מצביעים אידיאולוגית כמו הפלג וחלק מהחסידים .
המצב לא פשוט בכלל .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2022 09:19 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
השאלה מתעצמת כי מניח שהסקרים לוקחים בחשבון שהימין מאורגן הרבה יותר טוב מבחינת הסכמי עודפים. ולכן זוכה ביותר מנדטים מאשר חלקו האמיתי.
התשובה היא נושאי דת ומדינה. ולייתר דיוק הפחד מהחרדים.
זה לא אני אומר.
עמית סגל ועיתונאים בכירים אומרים שבסקרי עומק רואים שזה קו השבר. זה מה שמבריח ימנים לעבור לצד השני.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אותם "בכירים" רק לא הסבירו איך שבשנים הקודמות החרדים לא היו קו השבר ? תכלס, ביבי הקדיח את תבשילו והפך לרועץ למחנה הימין

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 14/09/2022 10:04:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2022 11:17 לינק ישיר 

אם יש הלימה בין הדעה הרווחת בפורום לבין הדעה ברחוב החרדי, אז באמת חל מהפך
ביחס אל נתניהו. מדמות נערצת ואפילו סגידה עיוורת לאיש, אל ביקורת קשה ואף תיעוב.

אבל אני לא בטוח שהדעה בפורום אכן משקפת את הרחוב. יש לי תחושה שהציבור החרדי
בכללותו ממשיך לראות  בנתניהו מלך ישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2022 11:30 לינק ישיר 

זה לא משנה מה הציבור החרדי חושב על ביבי, החרדים הולכים עם הליכוד, והליכוד זה ביבי כשהליכוד יחלוף היו"ר אז החרדים ילכו עם החדש, בפעם האחרונה היה לו רק 54 ועכשיו יש לכל הפחות 5 יותר, וגם יש הרבה חילונים שמאד פחדו מלפיד וחשבו שהכלכלה, הבטחון, וכו' יקרוס בתוך כמה שבועות, וראה שזה לא נורא אז לא ממהרים ללכת ולהצביע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2022 11:58 לינק ישיר 

הציבור החילוני בארץ עובר הסתה גלויה וסמויה נגד הימין בכלל ונגד נתניהו בפרט

באופן יומיומי על ידי ערוצי הטלוויזיה

באמצעות הנדסת תודעה ! ! !

לא אחת כאשר יש תקלה של הממשלה, ומדווחים עליה,

בתמונה של השר האחראי מופיע נתניהו ! 

ולמה?

כדי שבתת ההכרה יקשרו הצופים את התקלה לנתניהו ולא לשרי הממשלה.

שרי הממשלה מקבלים איתרוג  על ידי התקשורת.

השדרן יעקב ברדוגו אומר שלשר הביטחון גנץ יש רשת רדיו  כמעט פרטית עבורו ! (גלי צה"ל)

אף אחד משדרני התחנה לא מעיז לדבר נגדו, כי הוא יעוף.

יש לשרי הממשלה את כל תחנות הרדיו,

ובמקרה שיש ח"ו מבחינתם שדרן ימני ברדיו,

יש לצידו צמוד, שדרן סמולני שיאזן אותו מיידית,

ויאמר לא אחת שקרים ובדותות, העיקר שלא יהיה מצב שבו שדרן ימני יאמר את אשר לו באופן חופשי.

כך יש לינון מגל הימני את בן כספית (שטוען בקביעות שהוא ימני ) כאיזון, 

כך יש לאראל סגל את חיים לוינסון או יריב אופנהיימר הסמולנים.

יש לימין רק את גלי ישראל ברדיו בתדרים 94 או 106.5 או 89.3

ואת ערוץ 14 בטלויזיה שלאט לאט כמות הצופים בו עולה כל הזמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2022 12:58 לינק ישיר 

רעיונוביץ.

שכחת את השופר הגדול והקולני של נתניהו בתקשורת. את האיש גס הרוח שהשתלט על
תוכנית האקטואליה בגל"צ מידי ערב, ופמפם בצעקות במשך 6 שנים את דפי המסרים של
ביבי. ובנוסף השתלח בפראות ובלי סוף ביריביו.

להזכיר לך מי היה האיש או שנוח לך לא לזכור?

תוקן על ידי גרשום ב- 14/09/2022 13:07:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2022 16:32 לינק ישיר 

למרות ההסתה נתניהו הצליח בעבר. כלומר שניתן להתגבר על ההסתה. נתניהו היה בשלטון שנים כה רבות שיכל היה להשפיע על גופי התשקורת, לעשות איתם דילים, לפתוח עיתון משלו, להשתלט על ערוצי תשקורת על ידי הכנסת אנשי ימין קולניים שיעבירו את המסרים שלו, שהם בעצם המסרים של העם שרק מוסתרים ממנו על ידי התשקורת, והעם ישמע למרות התשקורת, לא רק ישמע אלא ישמיע. זה שהוא לא עשה את זה, כמו שהוא לא נגע במערכת הפקידותית והשיפוטית, זו בעיה שלו.ואולי גם הוא צריך לקחת אחריות.

אחרת אין מושג למילה אחריות! אם כל הצלחה היא "אני" וכל כישלון זו רק "הצלחה" של מי שנגדי, אבל לא כישלון שלי, אני אכן המנצח האולטימטיבי1 זו בדיוק האסטרטגיה של נתניהו והמסר הזה כמעט מצליח, אני הכי טוב, והנה ההוכחות! לגבי ההוכחות הנגדיות, שבהם לא הצלחתי, זה בגלל הצלחות של אוייבי, שאין להם כלום משלהם אלא השנאה לי, כלומר שגם הצלחתם היא בזכותי, ולכן אני המנצח הגדול, אז בבקשה תנו לי הפעם את קולכם כדי שאני אעשה מה שאתה רוצים וזה גם לדפוק את המצליחים הללו.
כל תורת הפוליטיקה מימין ומשמאל ומכל הכיוונים. יש מי שמצליח לו לפעמים ויש מי שלא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2022 18:59 לינק ישיר 

מה ששמעתי,
שגוש הימין עלה
תוך שנה בשמונה מנדטים.
מ 52 ל 60

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2022 21:35 לינק ישיר 

הנושא מאוד מסובך, והסקרים כבר יותר מ15 שנה לא שווים את הזמן מסך שהם תופסים.
הנושא האמיתי הוא הוא שככל שהשנים עוברות השמאל מהדק יותר ויותר את טבעת החנק שלו על ביבי. זה התחיל כשמועות שהופיעו בynet בקצב מטורף ועבר לעוד ועוד משפטים על נתניהו, משפחתו, חבריו ומי לא. המטרה היא לבודד אותו (כי מי טיפש להתחבר לאדם אם ביום בהיר יכולים לרושש אותך ולבזות אותך ולהוציא ממך הסכם עד מדינה רצחני כמו של ניר חפץ?). הציפייה היא ליצור כמה שיותר באזז, אז מביאים כמות קטנה אבל עקשנית שעושה מחאת אוהלים ענקית אבל חסרת לכידות וסדר; כמות קטנה של אנשים שמסתובבים מעיר לעיר כמו גאנגסטרים עם שלטים שחורים ונביחות רעשניות בכל שעה ביום; כל מיני אנשים מהשמאל הקיצוני שיום אחד הם "הליכודניקים החדשים", וכל הזמן מפמפמים בתקשורת על אנשי ליכוד (מושחתים אחד אחד) שמאסו בסיאוב ובשחיתות; כשכל אדם שני מדבר על השיסוי והפילוג, ועד היום הם לא מצאו פעם אחת שנתניהו בכלל התבטא בצורה לא מכובדת (ובואו לא נשווה לרבין או אהוד ברק). הבדיחה היא שגם עכשיו, שתיקי נתניהו נפרמים בקצב מהיר והגוש השני רק הוכיח כמה הוא חלש בביטחון ובכלכלה, עדיין מוצאים את הדרך לפמפמם דברים, כי זה התפקיד היחיד שלהם, ולא שום דבר אחר...
התקשורת עושה הכל כדי להציג את האנשים האלה שהם כביכול לוחמי הצדק, ודואגת לפמפם את הפילוג והשיסוי, אז אנשים רבים - לצעאי, חכמים מאוד - קונים את זה. מקביל יש ניסיונות ליצור שיח אלים ממש בתחום הפרוגרסיבי (זה נושא בפני עצמו, מאזכר את סיפור הסטראנס בבית הספר בגבעת שמואל), וככה הימין נזכר מאוחר מאוד, כשהמוני מובילי דעה כבר עברו קורסים תמימים שרק דאגו לדפוק להם את הראש ובמקרה הרע להכריח אותם לפעול למען חינוך שמלאני. במילה אחת: הנדסת תודעה.
במקביל יש שלוש בעיות שנוצרו בפוליטיקה כעת:
הראשונה, שרוב הציבור לא אוהב להיות מתוייג פוליטית, לא ביביסט ולא שמאלן. אז כשיש ערוץ ביבי ועיתון ביבי וגטש ביבי, הרבה אנשים מעדיפים לא להיכבל לזה.
השנייה, שבמציאות אין כעת מפלגה ימנית שאינה אולטרה דתית או מוגדרת כצ'חצ'חית. הליכוד עדיין מוגדר כמפלגה של צחצחים, למרות שזה לא ממש נכון. אז הקולות יש המגזר הדתי-לייט והימין המכובד לא בטוח שישתייכו לקואליציית הימין.
השלישית, שבמשחק הזה מלכתחילה מדובר על בסיס קואליציוני צר, ולכן כל אחד מגיע עם דרישות מוגזמות ואי אפשר להקים קוליציה מתוך הבנות שזה מה שחשוב ובהמשך - כשפחות יחזיקו את הממשלה ב׳ - כל השאר יהיה קל יותר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2022 21:06 לינק ישיר 
קלעפער

הדיבוק כתב:
הנושא מאוד מסובך, והסקרים כבר יותר מ15 שנה לא שווים את הזמן מסך שהם תופסים.
הנושא האמיתי הוא הוא שככל שהשנים עוברות השמאל מהדק יותר ויותר את טבעת החנק שלו על ביבי. זה התחיל כשמועות שהופיעו בynet בקצב מטורף ועבר לעוד ועוד משפטים על נתניהו, משפחתו, חבריו ומי לא. המטרה היא לבודד אותו (כי מי טיפש להתחבר לאדם אם ביום בהיר יכולים לרושש אותך ולבזות אותך ולהוציא ממך הסכם עד מדינה רצחני כמו של ניר חפץ?). הציפייה היא ליצור כמה שיותר באזז, אז מביאים כמות קטנה אבל עקשנית שעושה מחאת אוהלים ענקית אבל חסרת לכידות וסדר; כמות קטנה של אנשים שמסתובבים מעיר לעיר כמו גאנגסטרים עם שלטים שחורים ונביחות רעשניות בכל שעה ביום; כל מיני אנשים מהשמאל הקיצוני שיום אחד הם "הליכודניקים החדשים", וכל הזמן מפמפמים בתקשורת על אנשי ליכוד (מושחתים אחד אחד) שמאסו בסיאוב ובשחיתות; כשכל אדם שני מדבר על השיסוי והפילוג, ועד היום הם לא מצאו פעם אחת שנתניהו בכלל התבטא בצורה לא מכובדת (ובואו לא נשווה לרבין או אהוד ברק). הבדיחה היא שגם עכשיו, שתיקי נתניהו נפרמים בקצב מהיר והגוש השני רק הוכיח כמה הוא חלש בביטחון ובכלכלה, עדיין מוצאים את הדרך לפמפמם דברים, כי זה התפקיד היחיד שלהם, ולא שום דבר אחר...
התקשורת עושה הכל כדי להציג את האנשים האלה שהם כביכול לוחמי הצדק, ודואגת לפמפם את הפילוג והשיסוי, אז אנשים רבים - לצעאי, חכמים מאוד - קונים את זה. מקביל יש ניסיונות ליצור שיח אלים ממש בתחום הפרוגרסיבי (זה נושא בפני עצמו, מאזכר את סיפור הסטראנס בבית הספר בגבעת שמואל), וככה הימין נזכר מאוחר מאוד, כשהמוני מובילי דעה כבר עברו קורסים תמימים שרק דאגו לדפוק להם את הראש ובמקרה הרע להכריח אותם לפעול למען חינוך שמלאני. במילה אחת: הנדסת תודעה.
במקביל יש שלוש בעיות שנוצרו בפוליטיקה כעת:
הראשונה, שרוב הציבור לא אוהב להיות מתוייג פוליטית, לא ביביסט ולא שמאלן. אז כשיש ערוץ ביבי ועיתון ביבי וגטש ביבי, הרבה אנשים מעדיפים לא להיכבל לזה.
השנייה, שבמציאות אין כעת מפלגה ימנית שאינה אולטרה דתית או מוגדרת כצ'חצ'חית. הליכוד עדיין מוגדר כמפלגה של צחצחים, למרות שזה לא ממש נכון. אז הקולות יש המגזר הדתי-לייט והימין המכובד לא בטוח שישתייכו לקואליציית הימין.
השלישית, שבמשחק הזה מלכתחילה מדובר על בסיס קואליציוני צר, ולכן כל אחד מגיע עם דרישות מוגזמות ואי אפשר להקים קוליציה מתוך הבנות שזה מה שחשוב ובהמשך - כשפחות יחזיקו את הממשלה ב׳ - כל השאר יהיה קל יותר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

יש איזה קטע מוזר, שככל שהשמאל מצטמק כך זרועותיו ושליטתו מתרחבים. לשיא כוחו הוא יגיע כשאיש השמאל האחרון יהיה רגעים לפני מותו, וכל העולם הימנים יצרח הנה הוא הולך להרוס את העולם תוך דקות ספורות...והם יצדקו. לא ישאר שריד ופליט לימין...

אגב, המודעה כתובה בלשון שמאל אבל פונה גם לימין וגם למרכז. וגם לשמאל בגוף ימין וגם לימין בגוף שמאל.וכו'

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > איך מסבירים את זה שאחרי שנה של ממשלת שיסוי,
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext