|
|
| נשלח ב-18/9/2022 15:09 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | הדיבוק, לא נראה לי שאתה בכיוון. היא מתלבשת צנוע כמו בת אולפנה. בכל מקרה, נראה לי שהסיפור שלה גמור. יצאה שקרנית ומטומטמת. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 15:13 |
|
| |
אבא שלה לא מליונר, אבל יכול לקנות דירה של כמליון שקל ללא משכנתא? נו באמת..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 15:15 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | הדיבוק, לא נראה לי שאתה בכיוון. היא מתלבשת צנוע כמו בת אולפנה. בכל מקרה, נראה לי שהסיפור שלה גמור. יצאה שקרנית ומטומטמת. |
|
צנוע אולי אבל אצל אופירע וברקו הסגן שלה לשעבר טען שהיא ממש לא שומרת נגיעה ולא שומרת שבת אגב אני רואה את כל התרוצים שלה אבל יש לה יותר מידי תירוצים הדירה מהפנסיה של אבא שלה המרצדס לא שלה רק נתנו לה טרמפ והפשקווילים המזויפים זה בכלל הלצה וכן על זה הדרך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 15:37 |
|
| |
האמת שהתירוץ הזה רק הכניס אותה יותר לבוץ, כי למה הדירות מתייקרות? בגלל שמשקיעים כמו אבא של מוכתר קונים דירות, רושמים אותם על שם הילדים ומשכירים במחירים מופקעים בדר"כ..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 15:51 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
האמת שהתירוץ הזה רק הכניס אותה יותר לבוץ, כי למה הדירות מתייקרות? בגלל שמשקיעים כמו אבא של מוכתר קונים דירות, רושמים אותם על שם הילדים ומשכירים במחירים מופקעים בדר"כ..
|
|
אבא שלה לא קשור לסיפור של מפלגת צעירים בוערים
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 18/09/2022 15:51:32
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 15:53 |
|
| |
| אל_קפונה כתב: |  |
|
צנוע אולי אבל אצל אופירע וברקו הסגן שלה לשעבר טען שהיא ממש לא שומרת נגיעה ולא שומרת שבת
אגב אני רואה את כל התרוצים שלה אבל יש לה יותר מידי תירוצים הדירה מהפנסיה של אבא שלה המרצדס לא שלה רק נתנו לה טרמפ והפשקווילים המזויפים זה בכלל הלצה וכן על זה הדרך
|
|
מעלילים עליה עלילות, אז יש לה תשובות.
הדר לא אמרה שהיא דתיה
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 18/09/2022 16:01:48
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 16:03 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 16:44 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 17:14 |
|
| |
בעיקרון היא מציגה את עצמה כמסורתית וכימין... אולי מלכתחילה התכוונה לטובה. אבל בתכל'ס היא שורפת בעיקר קולות מגוש הימין . ע"פ הסוקרים כ72% מאלו שאמרו שהם שוקלים להצביע עבורה הגדירו עצמם ימניים/מסורתיים/דתיים. היום ברור לגמרי שהיא שקרנית ומניפולטיבית. סיפור הזוי בכל קנה מידה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 17:24 |
|
| |
יש שמועה שהיא שייכת ליש עתיד. נראה לי שהצל והימניים תוקפים אותה על השקר הגדול שהיא אמרה שאין לה דירה. לא ברור לי מה הסיפור נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 17:52 |
|
| |
אין קשר אם היא שקרנית\נוכלת או לא. גוש ביבי תוקף אותה כי היא שורפת להם קולות. זה כל הסיפור. אילו, היו בטוחים שהיא עוברת חסימה, היו מחבקים אותה, כי היא מביאה את הקולות החסרים ל61. היא אמרה שהתוכנית שלה לשבת עם ביבי ולאלץ אותו ליישם שינויים שיורידו את מחירי הדירות ויוקר המחיה. כי לצד השני אין קואליציה בלי הערבים ומרצ שנגד מדינה יהודית ודמוקרטית. והיא אמרה שלא תסכים לשבת עם מפלגות כאלה..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 17:59 |
|
| |
הדיבוק, כששואלים אותה האם היא דתיה, היא אומרת שלא. אז לא רואה איפה הבעיה. מניח שאם מצד אחד מספרים עליה שהיא שומרת נגיעה. ומצד שני התימני שעלה לשידור אצל אופירע וברקו אמר שהיא לא אבל לא אמר שהיא לא מתלבשת צנוע או שיש לה חבר או משהו בסגנון. אז כנראה שהיא לא שומרת נגיעה בסטנדרט מחמיר. זה איפשהו באמצע. דתייה לייט או מסורתית ששומרת נגיעה באופן חפיף. וגולשת בפלאפון בשבת.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 19:43 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | מן הסתם זה לא באמת דירה שלה. כנראה אבא שלה קנה להשקעה דירת 55 מטר בבניין ישן בחיפה תחתית, ורשם את זה עליה כדי לחסוך מס רכישה. אבל היא לא יכולה להגיד את זה כדי לא לסבך אותו. כך או כך יצאה מטומטמת. |
|
בדיוק..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 19:57 |
|
| |
הדר מוכתר שלחה מכתב התראה לפני תביעה לתימני שלכלך עליה וטען אצל אופירע וברק שעומדים מאחוריה טייקון ופוליטיקאי מגוש השינוי. היא לא מוותרת. הולך להיות מעניין.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 19:57 |
|
| |
האמת מה שאותי מפתיע זה שבלי הסיפור הזה אז כן היתה מוערכת במשהו וכן היתה נהירה אחריה . נו באמת. הקלוץ הזה שלא עשתה כלום בחייה ואין לה שום קבלות על עשייה ציבורית מי הטמבל שנוהר אחריה ? גם מצעירים טיפשים בני 18 הייתי מצפה לקצת יותר שכל מאשר להצביע לכלומניקית הזו. ואגב שכל ותמימות של אנשים. מי שעוד לא ראה את ברדק החדש רוצו לראות.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 18/09/2022 19:57:47
|
|
|
|
|