|
|
| נשלח ב-18/9/2022 19:59 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | הדיבוק, כששואלים אותה האם היא דתיה, היא אומרת שלא. אז לא רואה איפה הבעיה. מניח שאם מצד אחד מספרים עליה שהיא שומרת נגיעה. ומצד שני התימני שעלה לשידור אצל אופירע וברקו אמר שהיא לא אבל לא אמר שהיא לא מתלבשת צנוע או שיש לה חבר או משהו בסגנון. אז כנראה שהיא לא שומרת נגיעה בסטנדרט מחמיר. זה איפשהו באמצע. דתייה לייט או מסורתית ששומרת נגיעה באופן חפיף. וגולשת בפלאפון בשבת. |
|
היא גולשת בפון בשבת רק לצורכי המפלגה שלה.. הדירה לא שלה, זה רק רשום על שמה, חלק מהאנשים מבינים את זה, נראה לי שהיא עלתה על הגל ויש לה סיכוי לא רע להפתיע יש לה משהו פגיע שמניע אותה רחוק, היא דומה באופי למאי גולן, רק שמאי גולן לא בוכה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 20:02 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  |
האמת מה שאותי מפתיע זה שבלי הסיפור הזה אז כן היתה מוערכת במשהו וכן היתה נהירה אחריה . נו באמת. הקלוץ הזה שלא עשתה כלום בחייה ואין לה שום קבלות על עשייה ציבורית מי הטמבל שנוהר אחריה ? גם מצעירים טיפשים בני 18 הייתי מצפה לקצת יותר שכל מאשר להצביע לכלומניקית הזו. ואגב שכל ותמימות של אנשים. מי שעוד לא ראה את ברדק החדש רוצו לראות.
תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 18/09/2022 19:57:47 |
|
מה אתה מדבר ?! הדר מוכתר היא כוכבת טיקטוק דגולה עם המוני עוקבים נלהבים !
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 18/09/2022 20:33:53
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 20:34 |
|
| |
רציף, חשבתי שהמפלגה שלה מיועדת לצעירים בוערים ביצר הרע תתאפס קצת, בסוף כשהיא תקלקל 27 אלף קולות, ביניהם את הקול שלך, אתה תרגיש דפוק לגמרי על מי שרפת את הקול שלך, על צעירה טיפשה ושקרנית, לכאורה, כמובן.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 20:37 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | רציף, חשבתי שהמפלגה שלה מיועדת לצעירים בוערים ביצר הרע תתאפס קצת, בסוף כשהיא תקלקל 27 אלף קולות, ביניהם את הקול שלך, אתה תרגיש דפוק לגמרי על מי שרפת את הקול שלך, על צעירה טיפשה ושקרנית, לכאורה, כמובן. |
|
הדר מוכתר נראה שהיא מזיקה לגוש הימין ולמדינה כולה, אסור להצביע לה
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 18/09/2022 20:39:39
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 21:00 |
|
| |
מצדרביעי
הבדיחה בנושא הדת היא שהיא טוענת בתוקף ש"רוצה לצאת לדייט עם בחור ישיבה":)

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 18/09/2022 21:07:40
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 22:41 |
|
| |
לא כ"כ הבנתי חלק מהמגיבים מעליי. אני לא דיברתי על שמירת מצוות במובן הדתי של העניין, אלא על צניעות במשמעות המוסרית שלה. לפי מה שאני מבין, וכפי שציינתי - את דבריי אני מבסס על צפייה מועטה בתכנים שלה ובהרבה תגובות מהרשת. ממש לא התייחסתי לרמת הצניעות שלה. אף אחד לא חשב שהיא תתמודד לכנסת בלי לבוש הולם, אבל כן יתכן שמדובר בבחורה צעירה שככל שהיא זמינה ומדברת אל נערים היא מושכת את תשומת הלב של אלה ששיחה כזו מהנה אותם. אתם ציינתם שהיא כוכבת טיקטוק ובטח יהיה מי שיספר מה בערך התכנים שלה בטיקטוק. במובן הזה, זה לא משנה כמה היא ימנית או שמאלנית. היא מציעה את מה שיש לה להציע (ולא נראה שיש לה הרבה יותר מזה), היא מדברת על נתניהו כי זה מה שהצעירים רוצים לשמוע, אבל בפועל היא פונה לאוכלוסיית מרכז שאין להם הצבעה ערכית (כי כל טיפש מבין שהיא חסרת סיכוי לקדם תחומים חשובים) אז גם אם זה ימין, היא בקושי פונה לקהל הבנים שחברותיהם (שנהיו בגירות) מצביעות לגדעון סער. אם היא תעבור ותהיה עוד אצבע לדברים טובים - מצוין. להילחם בה נראה למ מטופש (אלא אם כן באמת מדובר במשוגעת מסוכנת, מה שלא נראה לי, בפרט שהבנתי שאופירה וצווחני לא מספיק ליקקו אותה).
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי הדיבוק ב- 18/09/2022 22:45:07
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 23:49 |
|
| |
אגב, גם השקר של הדר מוכתר יכול לשחק לידי נתניהו. ההערכה היא שרוב מצביעיה מהימין. אם יצליח בתוכנית להוריד אותה ואת שקד הוא כבר על 61. דפנה ליאל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2022 00:40 |
|
| |
כרגע, כל ערוצי הטלוויזיה עושים ממנה קרקס. 11, 12, 13, 14. כולם נגדה. גם הימין וגם השמאל. לא רואה איך היא מצליחה לצאת מזה. הסיפור שלה גמור.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2022 01:20 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | כרגע, כל ערוצי הטלוויזיה עושים ממנה קרקס. 11, 12, 13, 14. כולם נגדה. גם הימין וגם השמאל. לא רואה איך היא מצליחה לצאת מזה. הסיפור שלה גמור. |
|
נותנים לה פרסום וזה מה שחשוב, עכשיו כל המדינה יודעת מי זאת הדר מוכתר ; זאת שדואגת לצעירים. יש לא מעט שבוחרים בה כי היא חמודה. אני לא מעודכן לגבי הסיכויים שלה לצלוח את המשבר הזה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2022 01:42 |
|
| |
טוויסט בעלילה: בתגובה להאשמות שבעבר היא לא הייתה לבושה צנוע. היא אומרת שלפני יותר משנה החלה להתחזק ולהתלבש צנוע. לא דתיה, רק מתחזקת.
לאחר מכן כתבה בטוויטר: מאז שהמורה נהיגה שלי נגע לי בחזה לפני שנתיים אני מתלבשת צנוע.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2022 02:09 |
|
| |
מצאתי אי שם ברשת. על הדר מוכתר.
התגלה שכמה מדבריה לא כל כך נכונים בלשון עדינה, ושקרים גסים מאוד בלשון פחות עדינה, כדוגמה היא העלתה סרטונים שהיא עומדת ליד פשקווילים כביכול שהודפסו על ידי המפלגות החרדיות המדברים בגנותה, ואמרה שהפוליטקאים החרדים מפחדים ממנה ולכן רואים צורך בלהסית נגדה, מפה לשם התפרסמו תמונות וסרטונים שלה בבית הדפוס מבקשת שידפיסו את הפשקווילים המדוברים. עוד, במשך תקופה ארוכה היא טוענת שאין לה ולצעירים בישראל אפשרות לקנות דירה או לחיות בישראל, מפה לשם אתמול פירסם הצל בעמוד הפייסבוק שלו חוזה של דירה על שמה, כלומר יש לה דירה, והיא סתם אוכלת את הראש כמה חודשים טובים באולפנים. עוד, בסוף השבוע האחרון הגיע מספר 2 לשעבר של מפלגת צעירים בוערים בזמן ראיון איתה, ואמר שהמפלגה ממומנת על ידי טייקון ומשמשת לצרכים פוליטיים של חלק מהגושים. זה חלק מהסיפורים שמסתובבים ברשת בימים האחרונים.
אגב, היא מקבלת בסקרים 1 אחוז בלבד. היא מאוד נחושה, היא לא צפויה לפרוש כל כך מהר, יהיה פה שמייח
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 19/09/2022 02:10:40
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2022 07:34 |
|
| |
רציף, להודעתך האחרונה ענית בעצמך. היא מקבלת פרסום מאסיבי בכל כלי התקשורת הגדולים, מעטים היו יכולים רק לחלום על זה... אם יש לה ערוץ אלטרנטיבי להעברת מסרים (טיקטוק) היא יכולה להפתיע. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2022 09:42 |
|
| |
הדר מוכתר: אני מפסיקה להתראיין.
לא מאמינה בתקשורת הממוסדת.
באתי לעשות שינוי, וכל היום אני רק חוטפת אש.
אני באמת שואלת, הממסד עד כדי כך רקוב שאי אפשר לשנות?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2022 10:26 |
|
| |
אם הבור יהיר לפיד, שממציא שקרים וסיפורים, יכול מהמקפצה , למה ייגרע חלקה ?
|
|
|
|
|