בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מופע סוכות תשפ״ג - בהר סיני

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/10/2022 19:24 לינק ישיר 

צפיתי בכמה קליפיפ של אלימונסי ועל כך תודה רבה,
מיאמי teens. אלופים! מלאי אנרגיות. ירחמיאל בוודאי רגוע כשהם על הבמה..
על בהר סיני ירחמיאל אמר שזה fun song )ורק שלא נשכח את המילים המשמעותיות..). וזה אכן כך.. שיר קליט ומקסים.
אשמח של הבוגרים לדעתי פחות התאים להם מבחינת הטון. יבוא מקסים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/10/2022 19:25 לינק ישיר 

ועוד דבר שקצת הפריע לי זה נעלי ספורט על הבמה.. לדעתי יש צורך בתלבושת אחידה כולל נעליים כהות. אם לא נעלי שבת לפחות שחור או כחול.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מיאמוש ב- 15/10/2022 19:34:20

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/10/2022 19:26 לינק ישיר 

מיאמוש איך אפשר גם לקבל את הסרטונים מאלי???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2022 19:30 לינק ישיר 

גם אני סמתי לב שבסרטונים של אפרים רואים את הנעלי ספורט/ נעלים עם פס לבן

תוקן על ידי AyalaMBC ב- 15/10/2022 19:31:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2022 19:34 לינק ישיר 

AyalaMBC כתבה:

מיאמוש איך אפשר גם לקבל את הסרטונים מאלי???

תשלחי לו הודעה פרטית בפורום

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/10/2022 19:36 לינק ישיר 

around the year גם מקסים וכיפי
פעם ראשונה על הבמה השיר זמן שמחתנו
מבחינת סולנים במקהלה משה לזר לדעתי הכוכב כרגע.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/10/2022 19:37 לינק ישיר 

אפרים1 כתב:

ב"ה היה מופע מהמם!

סיקור רשמי ומפורט בהמשך, כרגע צריך להתאושש מהנסיעה הארוכה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/10/2022 19:38 לינק ישיר 

שירהיהודית כתבה:

אני עדיין לא מוצאת את עצמי בשירים החדשים 
- ברוכים הבאים - אני לא חושבת שזה שיר לאלבום, זה יכול להיכנס לDVD כפתיח, אבל שיר שלם זה לא...
- אתה ק-ל - חמוד, אפילו מתנגן לי בקריאת הלל, הבית והקטע מעבר יפים, אבל לא מסתדרת בכלל עם הפזמון "אתה ק-ל, אתה ק-ל",.
- בהר סיני - יפה, קצת עמוס, ואני ממש מקווה שהספיקו להקליט את מארק, לפני ההתבגרות של הקול.
- חלילה, כל הנשמה - קצת מייבשים, יש קטעים חביבים.

בהר סיני הכי מוצלח
לא מפסיק להתנגן לי.
שימי לב בהשוואה להופעת פסח נוספו הרמוניות והביצוע הרבה יותר עשיר.
אחריו אתה קל
חלילה
ברוכים הבאים וכל הנשמה לא אהבתי בכלל. ברוכים הבאים מרגיש כמו filler(יש אשכול בפורום על שירים שהם פילרים...)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/10/2022 19:41 לינק ישיר 

אחרי הצצה באשכול הנל,
אחד השירים המוזכרים שם הוא הקהל.
חבל שלא שרו אותו בהופעה האחרונה. שיר ממש מתוק מתשע"ג (לא הייתי קוראת לו פילר בדיעבד)
למי שלא יודע, השנה היא שנת הקהל (שנה לאחר שנת השמיטה)
אולי מישהו יעדכן את ירחמיאל ויעשו אותו בפסח?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מיאמוש ב- 15/10/2022 19:40:57

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/10/2022 19:45 לינק ישיר 

מיאמוש אני לא עומדת בקצב של ההודעות!!!!

תוקן על ידי AyalaMBC ב- 15/10/2022 19:49:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2022 19:48 לינק ישיר 

מיאמוש, שלחתי לו הודעה לפני כמה שבועות ועד עכשיו הוא לא ענה לי נראה שהוא לא נכנס הרבה לפורום....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2022 20:28 לינק ישיר 

AyalaMBC כתבה:

מיאמוש, שלחתי לו הודעה לפני כמה שבועות ועד עכשיו הוא לא ענה לי נראה שהוא לא נכנס הרבה לפורום....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/10/2022 20:36 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
AyalaMBC כתבה:

תודה רבה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2022 21:49 לינק ישיר 

אחרי הרבה זמן שלא מסרטונים שרצו ברשת ותודה ענקית אפרים על הסרטונים
הנה סיקור זריז על ההופעה קודם כל מדהים מדהים מדהים פשוט מזכיר לנו כל פעם מחדש למה אנחנו אוהבים כל כך את פרחי מיאמי ולמה גם נמשיך לאהוב
שירי נוסטלגיה היו מקסימים וחוץ מזה שזה תמיד עובד
קצת על השירים החדשים:
בהר סיני הוא פשוט יפיפה וכשבונים להקה בתוך המקהלה זה כיף ע"ע יברכך, לא בשמים היא
חלילה - ביצוע מהמם עוצר נשימה, במיוחד הסולואים בסיום של צ'ארלס זלטון ומשה לזר אתה קל - יש לו את הקטע שלו הוא שיר חמוד בסך הכללי
ברוכים הבאים8; לפחות נראה שהילדים נהנים לבצע אותו ותמיד יש לירחמיאל מה לומר למה לעכשיו מתאים welcome back...
ולמיאמי teens מה זה? זה לא נשמע טיינאייג'ארז אבל זה כן וזה גם לא נשמע בוגרים... אבל איך שהוא הם נשמעים טוב ביחד הסולואים לא תמיד עובדים ומעניין איך עם משלבים את זה עם לימודי ישיבה/תיכון או שהם כבר רגילים לזה כי חלקם במקהלה כבר 6 שנים ויותר
דוד ואלישע הכי טובים שם גם אריאל אייזנברג עושה עבודה טובה משום מה הוא נראה שהוא יגדל להיות זמר חתונות שאמרקאים אוהבים- הוא נראה ונשמע ככה
ולסולנים:
משה לזר הוא פשוט טובב הסולואים שלו בפתיחה של ירושלים ובסיום של חלילה מהממים ובכל סולו שלו הוא נותן עבודה יפה וחלקה
אייזק יוסף הסולן השלישי בברוכים הבאים ילד פשוט מתוק הוא כנראה לא מקבל מספיק סולואים כי הוא עדיין קטני והקול טיפה ילדותי אבל הוא יפה ומתוק
ג'ק יוסף יודע בדיוק מה הוא עושה קיבל כמות יפה של סולואים ונתן ביצועים יפה. יש מצב שעוד מעט יתחיל להתחלף לו הקול אז טוב שקיבלנו אותו בהופעה הזו במיטבו
אביב סעדה זה שעומד באמצע ליד משה לזר מחזיק ראש לגמרי במהלך ההופעה- מנהל את העניינים עם קול נעים ויפה
ושניים שאתם חייבים חייבים חייבים לשים לב אליהם - שעיה ומתיס מנלה כנראה שהם תאומים זהים והדואטים שלהם מיוחדים עם קצת יותר ביטחון על הבמה וביטחון ביכולות שלהם כי פוטנציאל לגמרי יש וזה יהיה מטורף יש להם דואטים שלהם באתה קל... ובוהיה מחניך - ימים נוראים וגם בכל הנשמה ויש להם סולואים נפרדים במצווה גדולה
צ'ארלס זלטון ילד מתוק עם קול מתוק - אחד מהחמישיה של בהר סיני אבל ההופעה שלו משדרת עייפות , הוא גם עם נעלי ספורט0; והכל עם צורת השירה שלו זה קצת 'לא באתי להתאמץ עליכם' אבל שומעים את היכולות שלו במיוחד בסיום השיר חלילה וזה נהדר שהוא פירגן לנו שם את מה שהוא מסוגל לעשות
ג'ק הידרי הוא סולן מקסים מאוד רציני והקול שלו יפה הוא קצת מתקשה עם ההגיה האשכנזית יש לו סולו מקסים ביעלה ויבוא
ג'ייקוב צאצקס- ו.. הנה ילד שפספסנו כבר עם קול שמתחיל להתחלף אין מה לומר פספוס... אולי האלבום עצמו הוקלט לפני שהקול שלו ונשמע את הקול שלו לפי ההתחלפות...

תוקן על ידי שירהיהודית ב- 19/10/2022 13:00:01

רק חילקתי לשורות, ללא נגיעה בתוכן.

תוקן על ידי שירהיהודית ב- 19/10/2022 13:00:25

תוקן על ידי שירהיהודית ב- 19/10/2022 13:01:20

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2022 11:34 לינק ישיר 
greenie

קודם כל, תודה ענקית לכל המצלמים! בזכותכם יש לנו במה לצפות, למה לצפות ולמה לחכות 2;

תזכורת קטנה ובעיקר לעצמי:  לאחר שנוכחתי בהופעה בפסח, צריך לזכור שאיכות ההקטלה דרך טלפון סלולרי רגיל היא פחותה ממצלמה מקצועית והסאונד שונה מההופעה עצמה גם כן. בהתחשב בכך, אשתדל לתת סיקור הוגן למרות שצפיתי והאזנתי לשירים דרך הסרטונים.

שירים:

מצוה גדולה:

מסקרן אותי למה ירחמיאל בחר לפתוח דווקא בשיר הזה. זה לא שיר פופולארי במיוחד ( אלא אם כן זו כוונתו) וזה בגדר השירים שאני מכנה "לא פה ולא שם" – כלומר, לא איטיים, לא מהירים וקצת תקועים.

סולנים:

ראשון – לא זוכרת את שמו. קול יפה, שר מדויק.
שני – ג'ייקוב שאצקעס – קול יפה, מדויק ולצערי הרב, כבר בשלב החלפה ולכן שר נמוך.
שלישי – אחד מאחים מנלה – קול דק – מה שגורם לו לאי-דיוקים כשהוא עולה גבוה מדי.
רביעי – קול מתוק. הוא שר מהר מדי וכנראה גם מתרגש, לכן לא שומעים את היכולת האמתית שיש לו.
חמישי – אח מנלה השני – הוא מזייף כאן.
שישי – חביב סעדה – קול מתוק, קצת דק, אך יודע להחזיק מנגינה.
שביעי – ג'ק יוסף – קול יפה מאד. יש לו עוצמה. סולו יפה.

יעלה ויבא –
When:

יעלה ויבא - שיר פופולארי ואהוב – קלאסיקה.  ביצוע יפה סה"כ.

סולנים:

ראשון – ג'ק הידארי – סולו יפה, שומעים שם כמה סלסולים וגם קצת עוצמה.

WHEN – עוד קלאסיקה – מהשירים באנגלית.

שני – יעקב ראזץ (לא בטוחה באיות), מדוייק, קול יפה ועוצמתי.
שלישי – משה לזר – סולו טוב וחלק.
רביעי – שמעון אלחודורב ( מקווה שאייתתי נכון ) סולו נהדר ועוצמתי. קצת מרגש.  התבלבל קצת במילים.

ברוכים הבאים:

שיר בינוני +. מה שכן, מכיוון שהפרחים כבר מכירים את השיר היטב, הביצוע טוב.

סולנים:

ראשון – לא זוכרת את שמו. שומעים רק חלק קטן מאד מהסולו, נשמע בסדר.
שני – יעקב ראזץ – סולו חלק וטוב.
שלישי – אייזיק יוסף (אח של ג'ק?) – קול מתוק, ביצוע טוב.
רביעי – ג'ק יוסף – סולו טוב.

בהר סיני:

שיר קצבי, כיפי וקליט.  לפי דעתי השיר הקצבי הטוב ביותר מ "יברכך". צורם לי עד מאד שלא כל המקהלה ביצעה את השיר. כאשר מביטים בחמש וחצי שניות של ביצוע השיר בקליפ הפרומו להופעה של פסח, שומעים את כל המקהלה מבצעת את השיר, והאנרגיה מטורפת.

אהבתי יותר את הביצוע כאן מאשר בפסח מכיוון שהוסיפו עוד כמה הרמוניות וסולנים, והילדים מרגישים יותר בטחון עצמי, מה שמשפיע על רמת ההופעה והאנרגיות. מה שכן, הם עדיין התבלבלו מי אמור לשיר מה ומתי.

סולנים:

ג'ק יוסף – מאד אהבתי את הסולו הזה, התעלה על עצמו!
ג'ייקוב שאצקס – קול יפה, סולו נהדר
צ'ארלס זולטן – סולו חלק, הכניס כאן קצת רגש
משה לזר – סולו טוב, החלק הגבוה של "משה" ביצע באופן טוב מאד, חבל על הזיוף בסוף.
ג'ק הידארי – סולו טוב

שירים נוסטגליים /פסנתר:

מהרה:
 ג'ק יוסף נשמע שמותח כאן את מיתרי הקול. חבל.

לפי דעתי היה צריך לשים כאן את משה לזר או שמעון אלחדרוב.

ואמר ביום ההוא:

אחד משירי הילדות שלי. שיר חביב. ביצוע נחמד. שימו לב לב להיגוי המילים האשכנזי – ישיביש כאן.

סולנים:

ג'ק יוסף  - סולו מקסים.

We need you:

קלאסיקה באנגלית. ביצוע בינוני.

סולנים:

ראשון – לא יודעת את שמו. לא כל כך שומעים אותו, סיים עם זיוף.
שני – יונתן בוסקילה? זייף כאן לצערי

נקדש:

לכתוב על "נקדש" שזו קלאסיקה זה אנדרסטייטמנט. זה ברשימת הטופ טן מכל הזמנים של המקהלה. האלומני מוסיפים כאן מאד בשיר, וזה נשמע טוב מאד.

סולו – למרות בעיות הסאונד, צ'ארלס זולטן עדיין הצטיין בביצוע הסולו.

לא ישא גוי:

לא מהשירים האהובים עליי. לא מבינה למה הוא מתעקש שיופיעו עם זה בכל פעם מחדש.

סולנים:

ראשון – יעקב ראזץ – סולו חזק, טוב וחלק.
שני – ג'ק הידארי – סולו מתוק וטוב.
שלישי – שמעון אלחדרוב – סולו טוב אם כי קצת התרגש אלא אם כן זה כתוצאה מחוסר נשימה בגלל הריקוד.

בסיעתא דשמיא:

על השיר עצמו, לא אאריך, אחד הטובים. שוב, אהבתי את השילוב של האלומני עם המקהלה. סיום טוב אם כי לא מבינה את הקטע שלו להתעקש על כל הסלסולים האלו.

סולנים:

ראשון -משה לזר – סולו טוב ומדוייק.
שני – ג'ק יוסף – לא ממש בטוחה מה קרה שם ועפ"י מה שנראה, ירחמיאל סימן ל-
שלישי – שמעון אלחדרוב לסיים את הסולו – מה שעשה באופן נהדר.

אתה קל:

לא הכי מתלהבת מהשיר הזה. מאד קיוויתי שיוסיף קצת טעם ושינויים לשיר. מה שכן, הילדים נראים נלהבים בביצוע השיר, וזה בהחלט מוסיף טעם להאזנה וצפייה.

סולנים:

ראשון – משה לזר – סולו טוב אם כי זייף קצת בסוף
שני – עדיין לא מכירה את שמו – סולו טוב
שלישי – חביב סעדה – סולו מתוק
רביעי – ג'ק יוסף – סולו טוב ועוצמתי
חמישי – דואט – האחים מנלה – נחמד.
שישי – צ'ארלס זולטן – שמישהו ינענע אותו קצת, חוץ מהישנוניות, סולו נהדר.

חלילה:

שיר איטי, מיאמי טיפוסי, יכולה בכיף להוסיף אותו לרשימת הקלאסיקות אם כי הייתי רוצה לשמוע את ביצוע החלק הנמוך בצורה חלקה, כי נשמע שטרם הגיע למקום הזה. הילדים שרים ברגש. אוהבת את הבעות הפנים ואת תנועות הידיים.

סולנים:
ראשון -  יעקב ראזץ – כרגיל, סולו חלק, מדוייק וטוב.
שני – משה לזר – סולו מקסים. אחד הטובים שלו. שומעים כאן קצת עוצמה.
שלישי – צ'ארלס זולטן – סולו טוב מאד. רק נשמע קצת צועק.  ובפעם השניה, כאשר ירחמיאל השתיק את המקהלה בכדי לשמוע אותו שוב, הוא ממש צועק למרות שמצליח.
רביעי – סולו הסיום של משה לזר – אהבתי מאד למרות שאני בד"כ לא אוהבת את הסיומים האלו

מסביב לשנה:

ברשותכם, אדלג כאן על האלומני למרות שבגדול הם הופיעו די טוב.

אשירה:

לא אהבתי את הביצוע, למרות שייתכן שאם הייתי נוכחת באולם הייתי בעלת דעה שונה. הילדים לא מסונכרנים, שניים מהם ללא ציצית והם לא נשמעים אחיד. זה מזכיר לי מאד את ביצוע השיר במיאמי אקספיראנס 2 כאשר עודד קריטי הופיע שם עם הסולו הראשון ( ככל הידוע לי ) שלו.

סולנים:

ראשון – חביב סעדה – סולו בסדר.
שני – יונתן בוסקילה? – סולו טוב ומתוק, הסלסול בסוף הצחיק אותי קצת.

חנוכה:

פעם ראשונה שאנחנו צופים בביצוע השיר הזה בלייב. אני מניחה שהם הופיע עם זה בהופעת החנוכה שלהם, אך זו השערה מכיון שאין לנו הוכחות
2;. כאן הילדים מראים בטחון, מיומנות ואף נהנים מהביצוע. השיר עצמו חמוד. לא יודעת אם ייכנס לרשימת השירים שהקהל הרחב ייזכר בהם לעתיד. אהבתי את השטיק עם המקלות.

סולנים:

ראשון – ג'ייקוב שאצ'קס – כבר לא יכול לעלות גבוה בגלל הקול המתחלף וקיבל כאן סולו בחלק הנמוך – סולו טוב. הילד שר טוב למרות הקול המתחלף.
שני – ג'ק יוסף – סולו מצויין, מדוייק ועוצמתי. ככה אני רוצה לשמוע אותו.
שלישי – ג'ק הידארי – סולו מתוק וחלק.

והיה מחניך קדוש:

אני לא מהחסידות הגדולות של השיר הזה. ביצוע בסדר – הרכב ילדים מנוסה יותר.  הריקודים – אוי.

סולנים:

ראשון – משה לזר – סולו בסדר. קצת חסר נשימה.
שני – דואט – האחים מנלה – בסדר.

ירושלים:

אני דווקא אוהבת את הביצוע המקורי של השיר, עם קטע החזנות הפותח של יושי בנדר. אני מבינה שלא תמיד ניתן למצוא פרח שיכול לשיר בצורה כזאת ועם קול חזנותי בגיל כה צעיר. הרעיון לפתוח אם החלק הגבוה של "אם אשכחך" הוא נהדר. בהתחשב בכך שהמקהלה כנראה למדה את השיר ואת הריקודים (שנראים מסובכים) תוך זמן כל כך קצר, אני חושבת שהביצוע היה טוב.

סולנים:

ראשון – משה לזר – ביצוע מקסים של החלק הגבוה של "אם אשכחך". הוא זייף שם קצת, אך הצליח להחזיר את עצמו למנגינה, מה שלא כל אחד מסוג לעשות, אז בראבו!
שני – יעקב שאצ'קס – סולו מצוין. מדוייק.
שלישי – חביב סעדה – סולו יפה מאד
רביעי – שמעון אלחדרוב – סולו טוב!
חמישי – ג'ק הידארי – סולו מתוק
שישי – טריו – ביצוע טוב, אך מבולגן – כאן רואים שלא עשו מספיק חזרות
שביעי – דואט – מנלה וחביב סעדה – נחמד.
שמיני – דואט (
kinda) יונתן בוסקילה? ואייזיק יוסף – נחמד. נשמעים מחוסרי נשימה ולחוצים

הערות, הארכות וכוכביות:

1. הפתעת הערב:
ביצוע השיר ירושלים ע"י כל המקהלה. לא היה לי ספק שהשיר יופי, חשבתי שהאלומני יבצעו אותה ואולי יצטרפו כמה סולנים מהמקהלה. בעיקר מפאת חוסר הזמן. הופעתי בגדול.

2. כוכב הערב:
משה לזר – קול מתוק ועוצמתי למרות שנראה שעדיין מפחד להשתמש בעוצמתיות בשירה שלו. הוא גם קיבל מלא ביטחון, רוקד, מכניס את כל מרצו להופעה שלו ושר עם רגש והתלהבות.

3. סולן הפתעת הערב:
צ'ארלס זולטן – כבר לאחר ההופעה בפסח ציינתי שלפי דעתי הוא יכול לבצע כל שיר אשר ירצה ללא בעיה. שמחה שצדקתי. הוא באמת מוכשר. הוא נראה קצת ישנון וזה נותן רושם שהוא לא ממש מסוגל או מעוניין. כאשר הוא שר מהנשמה, שומעים את זה. ע"ע הסולנים ב"חלילה" ו"נקדש". מקווה מאד לשמוע יותר סולואים מוצלחים שלו.

4. חמוד הערב : אייזיק יוסף. קטנצ'יק כזה עם קול מתוק. מקווה שייפתח את בטחון העצמי ושנשמע ביצועים עוד יותר מוצלחים ממנו.

5. מתוק הערב: יונתן בוסיקה. כמובן שאני מתכוונת לקול. יש לו קול מתוק מאד! נראה כי קצת נרגש וייתכן וזה גרם לו לזייף קצת. מחכה לשמוע עוד ממנו.

6. פספוס הערב – שמעון אלחדרוב – לפי דעתי לא קיבל מספיק סולואים. יש לו קול טוב, מתוק, עוצמתי והוא שר מדוייק. וגם נראה עפ"י הגיל שהוא לא יישאר זמן רב במקהלה. חבל שהוא מתפספס ככה. כולי תקווה ששר כמה וכמה סולואים באלבום שישוחרר בקרוב (אמן!)

7. כמה חבל שקולו של ג'ייקוב שאצ'קס כבר בהחלפה. הוא באמת היה כוכב עם הופעה טובה, קול מתוק, עוצמתי וטוב. שר מדוייק. אני מאד מקווה שירחמיאל החכים להקליטו אותו לאלבום החדש לפני שהתחלף הקול.

8. אני מאד אוהבת את הקול של יעקב ראזץ. הוא שר כל כך יפה ומדוייק. מעניין איך נשמע כשהוא שר גבוה.
9. האחים מנלה – יש להם קולות דקים ומתוקים אך הייתי רוצה לשמוע דואט אמיתי – כלומר אחד שר גבוה ואחד שר נמוך. שמתי לב כבר לפני שנים שירחמיאל נוהג לתת  לאחים בדואטים או בסולואים אחד אחרי השני. נראה לכם שזה סוג של "לא רוצה שיריבו"?

10. שמתם לב כמה ילדים יש עם השם יעקב? ג'ק זה קיצור של ג'ייקוב שזה בעצם יעקב!

11. יש ילדים שהיו בהופעה של פסח שלא הופיעו כאן. אחד הזכורים לי לטובה הוא:
קובי קנופלר. מעניין אם עזב או שפשוט לא הופיע כאן בסוכות.

12. מה הקטע של נעלי הספורט?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מופע סוכות תשפ״ג - בהר סיני
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.