|
|
| נשלח ב-28/9/2022 01:11 |
|
| |
אני לעולם לא אתנגד לאיזה הופעה או משהו של הבוגרים (מצידי מתקופת וויקטורי אנטבי ועד היום, מיצחק ג׳רט ועד ג'ק הידרי....).
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2022 09:50 |
|
| |
כל העניין של סרטון ויראלי זה עניין מוזר מאוד. סרטון הכי רדוד יכול פתאום להפוך לויראלי ללא שום הסבר... כאן מדובר בקטע מאוד יפה, אבל מלפני עשור שפתאום הפך לויראלי. מן הסתם גם מקדם את העניין של ירחמיאל בצפיה אונליין של הDVD באתר. אם יצליחו לאחד בוגרים זה יכול להיות מאוד מעניין.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2022 11:43 |
|
| |
| שירהיהודית כתב: |  | כל העניין של סרטון ויראלי זה עניין מוזר מאוד. סרטון הכי רדוד יכול פתאום להפוך לויראלי ללא שום הסבר... כאן מדובר בקטע מאוד יפה, אבל מלפני עשור שפתאום הפך לויראלי. מן הסתם גם מקדם את העניין של ירחמיאל בצפיה אונליין של הDVD באתר. אם יצליחו לאחד בוגרים זה יכול להיות מאוד מעניין. |
|
לגמרי נכון. וגם העניין סביב יושי בנדר- אתם לא מביניםכמה זה מטורף! אנשים פשוט לא מפסיקים לשאול מה איתו, לחקות אותו, ואותו הדבר עם דיוויד הרשקוביץ. טיקטוק זה עניין מוזר...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2022 11:50 |
|
| |
ברגע שאני יוכל להכנס לטיקטוק הדבר הראשון שאני יעשה זה לקרא את התגובות
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2022 12:25 |
|
| |
למעלה מחצי מיליון צפיות לקליפ שהועלה ליוטיוב בתוך שבועיים, רובם צפו בעקבות הטיקטוק. אם זה יעבור את המיליון צפיות זה יהיה לגמרי הישג!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2022 12:48 |
|
| |
שנה טובה וגמר חתימה טובה :) כבר כמה שנים לא כתבתי משהו בפורום אבל הכתבות שצצו מכל עבר היו הטריגר להיכנס ולהגיב.
משמח לראות שיש עדיין אנשים שמחזיקים את הפורום וטורחים לעדכן ולדון.
למרות שאני לא עוקב פעיל אחרי MBC עדיין יש לי פינה חמה בלב וכמובן שאם תהיה הופעה בארץ אני אבוא בעז"ה.
בקשר לטיקטוק, זה באמת הגיע שם למליונים וגם בטוויטר ראיתי שהיה ציוץ שקיבל מעל 50 אלף לייקים. אין לי חשבון בטיקטוק כי אני חושב שזו רשת מזוויעה (ואולי כי אני לא בגיל  ) אבל לענ"ד הטרנד לא יחזיק מעמד. היום אנשים נוטים להתלהב ולהתקדם הלאה, במיוחד ברשת מוצפת כמו טיקטוק. מתישהו ההתלהבות תרד למימדים קצת יותר נורמליים, כמובן שתהיה יותר חשיפה כי בכל זאת ישאר אחוז מסויים שיקשיב למוזיקה ויצפה בתוכן שחנניה מעלה אבל אני לא מצפה שירחמיאל יעשה הופעות וימלא אולמות בגויים.
ואני לא אתייחס כאן לעובדה שאנשים מתלהבים מדיויד הרשקוביץ כי הנושא נטחן פה עד דק בשנים קודמות :) מרגיש קצת שההיסטוריה חוזרת על עצמה, בדיוק אותה הרגשה שאנשים הרגישו פה כשצפו בהופעה של יבוא יוצאת מגבולות המעריצים השרופים ומגיעה לאנשים בעולם בזכות הרשתות החברתיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2022 12:59 |
|
| |
היי עידו, קצת ביאסת אותי כשכתבת שלדעתך הטרנד לא יחזיק מעמד... למרות שאני גםחושבת כך... הרי בשלב מסויים אנשים התקדמו הלאה לדברים חמים אחרים. הערה בסוגרים: מאז שפרחי מיאמי בכותרות של הטיקטוק ובכל מיני אתרים הרבה חברים חוזרים לכתוב (אפילו אם רק כמה הודעות)...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2022 13:14 |
|
| |
כן, יצא לי מבאס. כולנו רוצים לראות את מיאמי חוזרים לתור הזהב שלהם אבל הדורות השתנו ומה שהיה פעם כנראה לא מה שיעבוד היום. ואם חנניה יקח את השרביט ויהפוך את מיאמי למקהלת פופ עכשווית רק כדי לשרוד את סופות הטרנדים בטיקטוק אז נראה לי שאיבדתי עניין...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2022 13:15 |
|
| |
| עידודודו כתב: |  | שנה טובה וגמר חתימה טובה :) כבר כמה שנים לא כתבתי משהו בפורום אבל הכתבות שצצו מכל עבר היו הטריגר להיכנס ולהגיב.
משמח לראות שיש עדיין אנשים שמחזיקים את הפורום וטורחים לעדכן ולדון.
למרות שאני לא עוקב פעיל אחרי MBC עדיין יש לי פינה חמה בלב וכמובן שאם תהיה הופעה בארץ אני אבוא בעז"ה.
בקשר לטיקטוק, זה באמת הגיע שם למליונים וגם בטוויטר ראיתי שהיה ציוץ שקיבל מעל 50 אלף לייקים. אין לי חשבון בטיקטוק כי אני חושב שזו רשת מזוויעה (ואולי כי אני לא בגיל  ) אבל לענ"ד הטרנד לא יחזיק מעמד. היום אנשים נוטים להתלהב ולהתקדם הלאה, במיוחד ברשת מוצפת כמו טיקטוק. מתישהו ההתלהבות תרד למימדים קצת יותר נורמליים, כמובן שתהיה יותר חשיפה כי בכל זאת ישאר אחוז מסויים שיקשיב למוזיקה ויצפה בתוכן שחנניה מעלה אבל אני לא מצפה שירחמיאל יעשה הופעות וימלא אולמות בגויים.
ואני לא אתייחס כאן לעובדה שאנשים מתלהבים מדיויד הרשקוביץ כי הנושא נטחן פה עד דק בשנים קודמות :) מרגיש קצת שההיסטוריה חוזרת על עצמה, בדיוק אותה הרגשה שאנשים הרגישו פה כשצפו בהופעה של יבוא יוצאת מגבולות המעריצים השרופים ומגיעה לאנשים בעולם בזכות הרשתות החברתיות.
|
|
ירחמיאל לדעתי לא מודע לתופעה הזו בממדיה הנוכחיים. גם לדעתי זה בהחלט טרנד, ומרגש מאד לראות את תגובתך עידודו! וירחמיאל לא יעשה בחיים הופעה לגויים... אבל אם כבר, שיעלו את הצפיות...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2022 13:43 |
|
| |
אם כבר נמצאים פה חברים ישנים וחדשים אז יש לי כמה שאלות לדיון: 1. האם חנניה צריך להעלות עוד סרטונים לטיקטוק? 2. כמה זמן הטרנד הזה יחזיק? 3. אם כבר מעלים סרטונים לטיקטוק איזה סרטונים צריך להעלות, כלומר מאיזה שנים/תקופות?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2022 17:43 |
|
| |
*מיליוני צפיות בזמן קצר: כשהעולם גילה את הטיקטוק של פרחי מיאמי* "אני לא יהודי אבל הקשבתי לזה כל כך הרבה פעמים שכבר שיננתי את המילים": חשבון הטיקטוק של MBC משגע את העולם. https://www.inn.co.il/news/578564/?utm_source=whatsapp&utm_medium=social&utm_campaign=share&utm_content=1664374628169 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2022 20:56 |
|
| |
פרחי מיאמי גם בטלגרם - סרטון ממימי בקונצרט (קטע שדיוויד הרשקוביץ), תמונה ישנה של מיאמי ומיאמי ומ.ב.ד
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2022 21:49 |
|
| |
חוזרים לאופנה
טוב אני ממש בהלם מכל העניין של הטיקטוק, מי היה מאמין שפרחי מיאמי יחזרו לשוק בגדול דווקא בטיקטוק (או שרק במימדים כאלה של חשיפה יכולים לקרות רק בטיקטוק) למען האמת חבר המליץ לי לפתוח טיקטוק לפני חודשיים מתוך עניינים של שיווק, והדבר הראשון שחיפשתי מן הסתם הוא miami boys choir הייתי בהלם עד כמה מיאמי הם ויראליים שם, הדבר הכי מיוחד שקיים שם, זה קטעים מתוך כל הmiami exprience לדעתי כל החמישה (סרטים שקשה להשיג היום כמו שאתם יודעים) עכשיו שעידו עדכן אותי בכל הסיפור של טיקטוק,זה לגמרי הלהיב אותי: פרחי מיאמי בכללי כבר לא בשנות הזוהר שלה, ובטח ובטח לא מוזכרת ומדוברת על לפני 12 או 13 שנה בתקופות משיח/ יבוא, ואפילו אין זכר כל כך לתקופה הנוכחית של מיאמי מדהים שקטעי וידאו מהתקופות האלו של יבוא כל כך ויראליות עכשיו, ושמיליונים צופים בהם ורוקדים אותם. (גם מצחיק שתמיד אמרתי לעצמי, אין הדור הזה לא יודע את מיאמי וגם לא ידע, והנה בום, מיליונים בכל העולם, יהודים ושאינם יהודים מדקלמים שירים וריקודים. פשוט מדהים :)
תוקן על ידי BroMish ב- 28/09/2022 21:49:43
תוקן על ידי BroMish ב- 28/09/2022 21:52:00
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2022 23:52 |
|
| |
היי עידודודו מרגש לראותך שוב!
ברור שתופעות רשת הם זמניות, וגם הטרנד הזה יחלוף. מה שחשוב זה לדעת לנצל את המומנטום כדי להשיג כמה שיותר עוקבים שישארו שם לאורך זמן, וכמובן יש אנשי מקצוע שיודעים איך נשארים ויראלים בעידן של טרנדים משתנים... ברור שירחמיאל לא יפתח עכשיו הופעות לגויים, אבל יש כמה דברים שהוא כבר השיג: 1. החשק והאש להמשיך ליצור. פידבקים חיוביים ובטח בכזאת כמות לגמרי עושים חשק. 2. 105k עוקבים (בינתיים) הם מתכון בטוח לחשיפה כדי להישאר 'עם הראש מעל המים'. עם הנתון הזה הרבה יותר קל להמשיך להיות ויראלי. 3. כידוע הטיקטוק הוא מקום של צעירים ובעיקר ילדים. אני צופה שהאודישנים הבאים (ירחמיאל חייב להכריז עכשיו על מועד) יהיו מפוצצים בילדים שגם כן רוצים להיות כוכבים. אמנם מאזור החיוג הפחות תורני, אבל בואו, תמיד זה היה ככה. כמובן שיצטרכו לעבוד קשה כדי 'לדוג' את הכוכבים, אבל ברור שחשיפה מעודדת ילדים להצטרף למקהלה. 4. טיקטוק היא רשת חברתית, וכשמה - היא חברתית. כל סרטון שעולה - אפשר להבין מיד מה מצליח יותר ומה פחות.
והכי חשוב: 5. בשלב כלשהו יגמרו הסרטונים מפעם ויצטרכו להסריט חדשים עם הילדים של היום... ושל מחר... במילים אחרות - הטיקטוק לא רק נותן, הוא גם דורש. צפו להפתעות
תוקן על ידי אפרים1 ב- 29/09/2022 00:06:58
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2022 23:54 |
|
| |
תגידו, לא קוראים לו דייויד צ'רנדוף? מה C. Len

|
|