בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

פרחי מיאמי מככבת בטיקטוק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/10/2022 21:52 לינק ישיר 

אידי ברוך שובך!! במוצאי שבת פתחתי את הפורום ופתאום אני רואה הודעה מאידי ונעתקה נשמתי... לא חלילה מהערצה עיוורת אלא מהתרגשות כנה שנבעה מהכרותי עם פועלך בפורום. זה מרגש אותי מאד שיש עדנה לפורום ולמקהלה האהובה עלי כל כך. ונשמח מאד בביקורייך!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2022 22:21 לינק ישיר 

אידי כתב:
טוב, גם אני קפצתי לביקור בגלל השיגעון הגדול  אידי איזה התרגשות... אני לא מאמינה למה שאני רואה תמיד ההיתי קוראת את הגיגייך (גם בפורום החדש וגם בישן) וסוף סוף אני יכולה להגיב...
כמו שאמרו מעליי, זה באזז. דברים כאלה חולפים. אבל אם ממנפים אותם נכון, הם יכולים להיות קרש קפיצה רציני.
גם המכביטס מינפו את עצמם יפה אחרי אירוע פתאומי דומה. 12 שנה אחרי, בדור הטיקטוק, דברים הולכים הרבה יותר בגדול...
מקווה שחנניה לא ייתן לזה להתנדף, לראות פתאום ברשתות החברתיות המון אנשים אקראיים שאוהבים יהודים סתם ככה (במקום כל השנאה הרגילה) זה מדהים פשוט.

נ"ב: נהיה פה מפגש בוגרי הפורום  
נ"ב2: אם הייתי עדיין פעילה כאן, הייתי דואגת לתרגם לאנגלית את פרוייקט הוויקי של הפורום ולהנגיש אותו ברשת. נראה שיכול להיות לזה הרבה ביקוש. אולי הייתי עושה את זה... רק שאני לא הבנתי איך תנגישי את זה לרשת?
נ"ב3: יש מלא בלגן עם שמות של סולנים. מישהו העלה סרטון שבו יאיר = איזאיה, יהודה וארי הם בן ושילה ואלברט אייל הוא חנוך. ועכשיו לך תתקן את כולם  ת׳אמת זה מעצבן...
נ"ב4: הלוואי שיעלו גם את רווח הלוואי... אני חושבת שהסרטון הזה יצבור הרבה לייקים.
נ"ב5: שנה טובה לכולם 

אידי תקפצי מידי פעם לבקר  (זה אמור להיות סמיילי שמזמין אנשים...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2022 22:37 לינק ישיר 

אפרים (אוף!!!, אני לא יכולה לצטט...) נראה לי שאין משהו שיש לו ניק בפורום והוא לא מכיר את אידי, המנהלים, המנהלי משנה וחברי הפורום הוותיקים... (אני ספציפית מכירה גם את החברים והמנהלים מהפורום הישן)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2022 01:29 לינק ישיר 

https://vt.tiktok.com/ZSRXL1Ebw/ חברים יקרים, גיליתי את הסרטון הנ"ל בשיטוטי שרבו לאחרונה בטיקטוק, לא יודעת איך להעלות לכאן את הסרטון המלא ועל כן צירפתי קישור. מי יוכל להאיר את עיני ולגלות מאיזו תקופה הסרטון ומאיזו הופעה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2022 01:34 לינק ישיר 

אני לא יכולה לראות אבל אולי תגידי לי מה רואים שם (איזה שיר/מי שרים שם/איזה תלבושת וכו׳)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2022 03:03 לינק ישיר 

חח איזו קבלת פנים חמה... תודה תודה! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2022 03:07 לינק ישיר 
אידי

AyalaMBC כתב:

נ"ב2: אם הייתי עדיין פעילה כאן, הייתי דואגת לתרגם לאנגלית את פרוייקט הוויקי של הפורום ולהנגיש אותו ברשת. נראה שיכול להיות לזה הרבה ביקוש. אולי הייתי עושה את זה... רק שאני לא הבנתי איך תנגישי את זה לרשת?

איפה שהכל התחיל... בטיקטוק, אני מניחה. עובדות מעניינות על מיאמי תוך ציון מקור (שזה הוויקי).
גם יוטיוב יכולה להיות פלטפורמה טובה לזה (במיוחד ב shorts).
אבל אם את חסומה אז זה לא רלוונטי, אני מניחה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2022 03:09 לינק ישיר 
אידי

AyalaMBC כתב:
אני לא יכולה לראות אבל אולי תגידי לי מה רואים שם (איזה שיר/מי שרים שם/איזה תלבושת וכו׳)

יושי בתלבושת חזנית שר "ירושלים" בסגנון חזני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2022 03:37 לינק ישיר 

אידי כתב:

יושי בתלבושת חזנית שר "ירושלים" בסגנון חזני.

בדיוק חשבתי על זה שהשיר ירושלים מתחיל עם חזנות...
תמיד רציתי לשמוע איך יושי מבצע את זה בהופעה חיה, ותכלס ביצוע מטורף!
למישהי יש את החוברת של משיח? מעניין אותי מי עיבד את השיר. מסתדר לי גם עם לאופר וגם עם לאם ומונה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2022 19:34 לינק ישיר 

מה עם השאלה שלי? ממתי הסרטון הנ"ל של יושי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2022 19:35 לינק ישיר 

ושימו לב את מי ראיינו בכאן 11 בהקשר לטרנד הטיקטוק!! וכמובן שהם טעו בתרגום וייחסו את המקהלה אליו... https://twitter.com/kann_news/status/1576603877809573894?t=DkE42mdepXt2-NFrCX2-5A&s=19

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2022 20:12 לינק ישיר 

לראשונה בהיסטוריה סרטון של מיאמי הגיע למיליון צפיות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2022 20:42 לינק ישיר 

מילי הסרטון ככל הנראה מ2007 או 2008

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2022 20:45 לינק ישיר 

משהו יודע אם אפשר להוריד סרטונים מהטיקטוק, הכוונה האם אין לזה זכויות יוצרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2022 20:56 לינק ישיר 

AyalaMBC כתב:
משהו יודע אם אפשר להוריד סרטונים מהטיקטוק, הכוונה האם אין לזה זכויות יוצרים.
אפשר לשמור אותם כקובץ וידאו, ולדעתי אין זכויות יוצרים אחרת לא היה ניתן להורידם כאפשרות רשמית.טיקטוק לא היו מסתבכים עם זכויות יוצרים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > פרחי מיאמי מככבת בטיקטוק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.