בית פורומים בחדרי חרדים

העסקנים הליטאים הגיעו לשפל המדרגה שלא היה כדוגמתו!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/9/2022 22:07 לינק ישיר 
העסקנים הליטאים הגיעו לשפל המדרגה שלא היה כדוגמתו!

לנצל את מרן הרב איידלשטיין לצרכי בחירות?! אני מניחה שנתניהו לא הגיע לשאול את הרב איידלשטיין: האם הבא על הפסיכולוגית שלו יורש גן עדן?! מה היה כל כך דחוף לגזול את זמנו היקר של הרב ? האם רק בגלל שהרב שרייבר אמר את שאמר על נתניהו אז היה להם חשוב לאזן את התמונה?! חוששתני שהליטאים רוצים להעביר קולות מ"יהדות התורה" לליכוד כדי להאשים את החסידים באי אספקת סחורה ? וזה מה שהם כבר עושים בכמה וכמה מערכות בחירות: מעבירים קולות לשס, אבל לליכוד?! אין להם בושה?! זה מזכיר לי את הפגישה "שסידרו" לליברמן עם הרב קנייבסקי לאחר שהוא פער את פיו נגד כל הקדוש והיקר לנו.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 24/09/2022 22:37:12

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2022 22:57 לינק ישיר 

הליטאים לא מצביעים לליכוד.

נתניהו רצה להגיע לבני ברק,
יתכן שזה היה הדרך להוריד
את נתניהו מהרצון הזה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2022 23:50 לינק ישיר 

כל פעם שאני רואה את לך תדע פותח/ת אשכול אני כבר מתאר לעצמי איזה קשקוש מקושקש ולא רציני הולך להכתב כאן.
...שוב צדקתי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2022 00:30 לינק ישיר 

מבין שאת מקבלת תשלום לפי כמות הודעות הטרלה, אבל אם אין לך מה לכתוב, אל תכתבי את זה כאן, יש גבול לתת רמה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2022 01:02 לינק ישיר 

אליהו1000 כתב:

מבין שאת מקבלת תשלום לפי כמות הודעות הטרלה, אבל אם אין לך מה לכתוב, אל תכתבי את זה כאן, יש גבול לתת רמה

לא ברור אם זה תשלום או מטעם האתר.
וכבר היו דברים מעולם..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2022 01:05 לינק ישיר 

לא ברור איך נראה לך שהליטאים השתמשו בו.. אחרי שביבי נפגש עם הרב יותר צעירים יצביעו ג'? 
ובפרט שלא הסכימו להוציא שום תמונה .... 

יותר נראה לי שנתניהו רצה להשתמש ברב ומכיוון שיש סיכוי שהוא  יהיה ראש ממשלה אז לא רצו לסרב לו 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2022 01:20 לינק ישיר 

פלדלפי כתב:
לא ברור איך נראה לך שהליטאים השתמשו בו.. אחרי שביבי נפגש עם הרב יותר צעירים יצביעו ג'? 

יותר נראה לי שנתניהו רצה להשתמש ברב ומכיוון שיש סיכוי שהוא  יהיה ראש ממשלה אז לא רצו לסרב לו 
אתה לגמרי צודק. כוונתי שניצלו את מרן שליט"א למען נתניהו ,אבל עצם אהדה שנתניהו מקבל כתוצאה מהביקור עלול לשנע קולות חרדים לליכוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2022 01:29 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

פלדלפי כתב:

אתה לגמרי צודק. כוונתי שניצלו את מרן שליט"א למען נתניהו ,אבל עצם אהדה שנתניהו מקבל כתוצאה מהביקור עלול לשנע קולות חרדים לליכוד.

נתניהו לא יקבל מזה חצי קול.
נתניהו רוצה לפתח קשרים,
לברך ולהתברך, אולי גם להבטיח
משהו, או לקבל הנחיה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2022 01:38 לינק ישיר 

רציף כתב:
לךתדע1 כתבה:

פלדלפי כתב:

נתניהו רוצה לפתח קשרים,
משהו, או לקבל הנחיה

נשלח מהאנדרואיד שלי

שוב, השאלה האם זה היה נכון לתת לו לנצל את הרב? אם נתניהו יצטרך לחרדים הוא ייתן להם את כל המלכות ואם לא אז הפגישה הזו לא תעלה ולא תוריד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2022 02:56 לינק ישיר 

זה לא לנצל את הרב, הרב מנצל אותו. הוא מגיע וגם מתווה לעצמו דרך שבה הוא יפעל לטובת המגזר הזה.
בעיקרון זו לא הפגישה הראשונה של רב עם פוליטיקאי, כך שבמקום להכביר באשכולות ובמילים היה עדיף שתפתח אשכול אחד עם הכותרת "אני טרול" וזה במקום 10000000 אשכולות מפגרים עם קלאץ קאשעס.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2022 07:31 לינק ישיר 

ממש מרגש עד דמעות הדאגה שלך לרב אידלשטיין ולביטול תורה שלו... ממש זכות עצומה ליום הדין

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2022 07:56 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:

יותר נראה לי שנתניהו רצה להשתמש ברב ומכיוון שיש סיכוי שהוא  יהיה ראש ממשלה אז לא רצו לסרב לו אתה לגמרי צודק. כוונתי שניצלו את מרן שליט"א למען נתניהו ,אבל עצם אהדה שנתניהו מקבל כתוצאה מהביקור עלול לשנע קולות חרדים לליכוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2022 07:56 לינק ישיר 

למה אין פגישות עם אדמורים ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2022 09:39 לינק ישיר 

כי דואגים לביטול תורה שלהם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2022 11:09 לינק ישיר 
momeir

לךתדע1 כתב:
לנצל את מרן הרב איידלשטיין לצרכי בחירות?! אני מניחה שנתניהו לא הגיע לשאול את הרב איידלשטיין: האם הבא על הפסיכולוגית שלו יורש גן עדן?! מה היה כל כך דחוף לגזול את זמנו היקר של הרב ? האם רק בגלל שהרב שרייבר אמר את שאמר על נתניהו אז היה להם חשוב לאזן את התמונה?! חוששתני שהליטאים רוצים להעביר קולות מ"יהדות התורה" לליכוד כדי להאשים את החסידים באי אספקת סחורה ? וזה מה שהם כבר עושים בכמה וכמה מערכות בחירות: מעבירים קולות לשס, אבל לליכוד?! אין להם בושה?! זה מזכיר לי את הפגישה "שסידרו" לליברמן עם הרב קנייבסקי לאחר שהוא פער את פיו נגד כל הקדוש והיקר לנו.

אין מילים.
ערב ראש השנה וזו התת רמה של המטורלל/ת
"לך תדע" אפה הראש שלך מונח. 
גועל נפש מזוקק...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2022 02:17 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

רציף כתב:
לךתדע1 כתבה:

פלדלפי כתב:

נתניהו רוצה לפתח קשרים,
משהו, או לקבל הנחיה

נשלח מהאנדרואיד שלי

שוב, השאלה האם זה היה נכון לתת לו לנצל את הרב? אם נתניהו יצטרך לחרדים הוא ייתן להם את כל המלכות ואם לא אז הפגישה הזו לא תעלה ולא תוריד...

עניתי לך, ואת שוב שואלת.
זה נכון שתעשי כאן
שישו ושימחו ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > העסקנים הליטאים הגיעו לשפל המדרגה שלא היה כדוגמתו!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext