|
|
| נשלח ב-28/9/2022 22:07 |
|
| |
יעל צין
אני רק מזכירה שיו"ר ועדת הבחירות יצחק עמית, שפסל את שיקלי מלהתמודד בבחירות, הוא אותו אדם שאחראי על ספירת הקולות בקלפיות ותוצאות הבחירות
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2022 22:12 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | יעל צין
אני רק מזכירה שיו"ר ועדת הבחירות יצחק עמית, שפסל את שיקלי מלהתמודד בבחירות, הוא אותו אדם שאחראי על ספירת הקולות בקלפיות ותוצאות הבחירות |
|
הנה מתחילה הקונספירציה. ומי זאת יעל צין?
תוקן על ידי גרשום ב- 28/09/2022 22:13:55
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2022 22:23 |
|
| |
נורא! הבג"ץ הזה סניף של מרץ, בואו נרוץ אליו להתלונן על החבר שלהם עוד אחד מסניף מרץ...ולא מרגישים ולא חלים כמה דבוקים בעבודה זרה זו...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2022 22:28 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | יעל צין
אני רק מזכירה שיו"ר ועדת הבחירות יצחק עמית, שפסל את שיקלי מלהתמודד בבחירות, הוא אותו אדם שאחראי על ספירת הקולות בקלפיות ותוצאות הבחירות
הנה מתחילה הקונספירציה. ומי זאת יעל צין?
תוקן על ידי גרשום ב- 28/09/2022 22:13:55 |
|
לא יודע
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2022 22:32 |
|
| |
חבר הכנסת אופיר כץ
לפני שנתיים וחצי הגשתי בקשה לוועדת הבחירות לפסול את היבא יזבק, היא התקבלה והעליון הפך את ההחלטה ברוב של 5-4. ומבין החמישה שהכשיר את יזבק? יצחק עמית, אין צורך להוסיף

|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2022 22:35 |
|
| |
האם אוטומטי הרשימה מתקדמת ומקדמת את אלו שבסוף או שהליכוד יכול להציב שיריון אחר במקומו? לא נראה הכי הוגן לפסול מתמודד משוריין אחרי שנסגרו הרשימות ולא ניתן לבצע שינויים
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2022 22:49 |
|
| |
לא מבין את הטענות. שיקלי לקח הימור כשהסכים להצעת פשרה בעניין הפרישה שלו. כשמהמרים לפעמים מפסידים בגדול.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2022 00:38 |
|
| |
| Astrolog כתב: |  | לא מבין את הטענות. שיקלי לקח הימור כשהסכים להצעת פשרה בעניין הפרישה שלו. כשמהמרים לפעמים מפסידים בגדול. |
|
נכון שכשמהמרים עלולים להפסיד אבל זה לא הוגן כאשר הצד השני מסדר את הקלפים מראש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2022 00:48 |
|
| |
העיתונאי עמית סגל ערוץ 12
אם מיכל שיר, היורשת של ז׳בוטינסקי וברל גם יחד, קיבלה שיריון בזכות הבטחה לבגוד במפלגתה ולסדר ללפיד תפקיד רהמ, איך זה שהיא לא נפסלת מריצה ושיקלי כן?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2022 05:21 |
|
| |
ובתגובה לזה שפסלו את שיקלי נקווה שזה יתנקם בשקד ושום איש ימין לא יצביע לה ולא יעזור לה אלף סליחה כי אין מחילה לאיילת שקד ולבנט
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2022 14:07 |
|
| |
עמית סגל: סגן יור ועדת הבחירות מטעם הליכוד אילן בומבך העלה עכשיו טיעון מסקרן בועדה: שלעמית אין בכלל סמכות בחוק לפסול את שיקלי, רק לוועדה כולה. לכאורה לשון החוק איתו. עמית טען שמדובר בנוהג ארוך שנים. אחדד: לא ברור על איזה נוהג מדבר השופט עמית. זו הפעם הראשונה שמועמד נפסל כך על ידי יור הוועדה לבדו. הייתה הערת אגב תיאורטית בנושא של השופט הנדל, לא יותר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2022 15:17 |
|
| |
יש איזה בלגאן מצחיק סביב חוות הדעת של יור ועדת הבחירות למחוק את שיקלי מרשימת המועמדים של הליכוד. הליכוד טוענים שאין לו סמכות והטוקבקים צוהלים ושמחים. אז נכון, אין לו סמכות למחוק, והוא אכן רק הציע לועדה למחוק. אבל יש לו כיור הועדה (וליועמש, ולרבע מחברי הועדה) סמכות לערער ולפנות לבית המשפט העליון שימחוק. ובכל מקרה, גם אם הועדה הייתה נשמעת לחוות דעתו ומוחקת, זה היה מגיע לבית המשפט העליון. כי המפלגה יכולה להגיש עירעור. כך שכל הוויכוח הזה הוא מטורלל ומשעשע למדיי. בסוף שופטי העליון יחליטו.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2022 15:59 |
|
| |
בסוף שופטי העליון יפסלו אותו בשל הנימוק (הלא רשמי, כמובן) שהוא ימני. א. זה שווה כמה מנדטים לגוש הימין. ב. הם יקבלו אותו בתמורה כשר משפטים, שינקה סוף סוף את אורוות המשפט.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2022 18:33 |
|
| |
העירוני שיור ועדת הבחירות יכול לערער רק בטענה לסעיף 7א (גזענות וכו'). אבל זה לא משנה הרבה. כי הוא באמת בס"ה נתן חוות דעת והציע לועדה לפעול לפיה. הוא לא אמר שיש לו סמכות לפסול. עכשיו ברור שגם אם הועדה לא תמחוק, אז מישהו יפנה עם החוות דעת הזאת לבית המשפט ויבקש צו מחיקה. (לכאורה בועדת הבחירות אמור להיות רוב למחיקת שיקלי, אבל אין לי כוח לבדוק) השאלה אם יתחילו עם המחוזי בשבתו כבית משפט לעניינים מנהליים או שילכו ישר לבית המשפט העליון בשבתו כבג"ץ. בכל מקרה בסוף זה יגיע לבית המשפט העליון או בשבתו כבית משפט לערעורים או בשבתו כבג"ץ זה לא ממש משנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2022 18:43 |
|
| |
בגלל הערה שקיבלתי באישי מבהיר שכוונתי שהוויכוח על הפרוצדורה והסמכות הינו מטורלל. כי ברור שבסוף זה יגיע להכרעת שופטי העליון.
אבל אין ספק שמבחינה מהותית, השופט עמית משתין מהמקפצה. מוחק מועמד לכנסת רק בגלל שהוא החליט ששיקלי לא הזדרז מספיק להגיש עירעור למחוזי על ההפרשה שלו. וזה לקח לו כ50 יום. (החוק נותן 60 יום לערער בעניינים מנהליים) ולכן לטענתו, בזמן הזה שהוא התמהמה היה עליו להתפטר מהכנסת כדי שלא יופעל עליו הסנקציה שאוסרת עליו לרוץ במפלגה קיימת. ואם שיקלי היה מערער תוך 40 יום? או 30? מה הגבול? איפה הוא כתוב?
|
|
|
|
|