| נשלח ב-29/9/2022 23:44 |
|
| |
חשבתי אולי כדאי בטלגרם כך שלפעמים אני יוכל להכנס (דרך קרובי משפחה)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2022 00:36 |
|
| |
| AyalaMBC כתב: |  | אני בכל אופן אפתח קבוצת ווטסאפ זמנית, לכל מי שרוצה להצטרף נא לשלוח לי הודעה פרטית עם מספר הטלפון, רק משתמשים קבועים של הפורום יוכלו להכנס. 
אבל אני חדשה וטריה... האם אוכל לפנים משורת הדין להצטרף? אני חושבת שגם את נכללת בין החברים שמגיע להם להצטרף  לא? ;).... |
|
תודה אילה, את מתוקה! (לא מצליחה לעשות כאן אימוג'ים, סמלילים בלע"ז...)
נראה לי שהפורום יוותר על כנו. אחרי הכל הוא סיפק, מספק ויספק לנו המון שעות נבירה וחיטוט באוצרותיו...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2022 01:18 |
|
| |
האמת שגם אני בעד טלגרם. יש שם הרבה כלים שאין בוואצאפ - כמו למשל האפשרות להישאר אנונימי, לשלוח סקרים וחידוני טרוייה, והכי חשוב - אפשר לפתוח לקהל הרחב. (להגדיר שכל חברי הפורום יהיו מנהלים ורק מנהלים יכולים לכתוב. השאר יכולים לבקר ולצפות)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2022 01:26 |
|
| |
ועוד מעלה ענקית שיש בטלגרם ואין בוואצאפ: המידע נאגר ולא נעלם לשום מקום ונשאר שם תמיד. משתתפים חדשים יכולים לראות מה קרה לפני שנכנסו
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2022 04:08 |
|
| |
היי התגעגעתי אני חושב שהייתי הרבה יותר שותף אם היה טלגרם או וואטסאפ. כמובן עדיף טלגרם מבחינת המעלות שלו בקבוצות. כבר פתחו פעם משהו בטלגרם. שהעלו לשם הרבה דברים. אבל לא זוכר מה עם זה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2022 07:37 |
|
| |
| AyalaMBC כתבה: |  |
אני קצת נסחפת אבל אולי לי תשלחו את הדברים המעניינים למייל (אשלח לכם את הכתובת שלו), פשוט אין לי איך להצטרף לא לקבוצת ווטסאפ ולא לטלגרם 
ועוד שאלה קטנה - אם אתם פותחים קבוצת טלגרם/ווטסאפ אתם סוגרים את הפורום או מה  |
|
הפורום ממש לא ייסגר וימשיך להיות פעיל בעה כמו שכתבתי תפתח קבוצה במקביל בשביל נוחות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2022 07:51 |
|
| |
אוקי תודה לכל העונים... אני חייבת לעוף לתיכון נדבר בעז״ה לאחר מכן או במוצ״ש... יום טוב!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2022 14:09 |
|
| |
| ניורק כתב: |  | היי התגעגעתי אני חושב שהייתי הרבה יותר שותף אם היה טלגרם או וואטסאפ. כמובן עדיף טלגרם מבחינת המעלות שלו בקבוצות. כבר פתחו פעם משהו בטלגרם. שהעלו לשם הרבה דברים. אבל לא זוכר מה עם זה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני מעדיף טלגרם. ואכן, בעבר פתחתי ערוץ טלגרם שנקרא MBC כדי ליצור ארכיון של חומרים (הערוץ פרטי). אפשר בטלגרם ליצור קבוצה פרטית ושהצירוף אליה יהיה אך ורק ע"י קישור. כמו כן, אפשר לחבר קבוצה לערוץ שכבר קיים ואז ליצור דיונים על החומר שעולה לערוץ. אם באמת יש עניין אז אפתח קבוצה ואחבר אותה לערוץ.. מי שמעוניין להצטרף לערוץ כבר עכשיו יכול לשלוח מייל לכתובת: ובעז"ה אשלח בחזרה קישור
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2022 01:24 |
|
| |
עידו מה זה אומר ערוץ פרטי, שרק אנשים מורשים יכולים להכנס???
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2022 11:01 |
|
| |
| AyalaMBC כתב: |  | | עידו מה זה אומר ערוץ פרטי, שרק אנשים מורשים יכולים להכנס??? |
|
נכון!
וגם לא למצוא אותו בחיפוש
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2022 21:47 |
|
| |
וואו איזה תקופה רעננה של סיבה למסיבה האמת צריך לשדרג בדחיפות את העיניין. אני בעד טלגרם מאשר וואצאפ, מפני שוואצאפ זה כלי יותר אישי לעומת טלגרם שיש בו מענה לסטייל פורום המוני.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2022 21:59 |
|
| |
חברים יש כבר קבוצת ווטסאפ עם כמה משתמשים, מי שרוצה להצטרף לשלוח לי הודעה בפרטי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2022 23:53 |
|
| |
| מיאמית1992 כתב: |  | וואו איזה תקופה רעננה של סיבה למסיבה האמת צריך לשדרג בדחיפות את העיניין. אני בעד טלגרם מאשר וואצאפ, מפני שוואצאפ זה כלי יותר אישי לעומת טלגרם שיש בו מענה לסטייל פורום המוני.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מיאמית ברוכה השבה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2022 10:27 |
|
| |
אני בעד ןןאצפ ומומלץ שגם ירחמיאל ביגון בעצמו יצטרף לזה
|
|