|
|
| נשלח ב-2/10/2022 00:37 |
|
| |
למה להיות ח"כ מטומטמים? למה מאגודת ישראל עונים למירב מיכאלי
למה להיות ח"כ מטומטמים? למה חברי הכנסת מאגודת ישראל עונים למירב מיכאלי???
שהודיעה שכביכול בעוד שנה היא תפעיל את הרכבת הקלה בארץ בשבת?
בשביל מה?
מה התועלת בכך?
למה לייצר לה קולות?
לו לא הייתם עונים לה, זה היה נעלם בעוד הבטחות בחירות שלא תתממש.
למה היא לא מציעה שבעוד חודשיים כשהרכבת תתחיל לפעול בעזרת השם,
היא תפעיל אותה בשבת?
למה רק בעוד שנה?
כי זה הבטחת בחירות, שמחכה שחברי הכנסת מאגודת ישראל יגיבו לה,
ואז היא תאיים שהחרדים זוממים לסגור את נתב"ג בשבת,
וכך תקושש עוד כמה קולות.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2022 01:21 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2022 01:34 |
|
| |
צודק. מה לעשות שהם לא יודעים לשתוק.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2022 03:16 |
|
| |
אגודה גם עושים קולות מזה שרואים מה השמאל רוצה לעשות
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2022 04:06 |
|
| |
| 2oo9 כתב: |  | אגודה גם עושים קולות מזה שרואים מה השמאל רוצה לעשות |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2022 11:54 |
|
| |
| 2oo9 כתב: |  | | אגודה גם עושים קולות מזה שרואים מה השמאל רוצה לעשות |
|
זה אולי עבד פעם כשהשופר היחיד היה המודיע, היום זה לא עובד, רק חוזר כבומרנג. עדיף לשתוק זה אף פעם לא מזיק.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2022 12:44 |
|
| |
על איזה ח"כים אתה מדבר?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2022 14:07 |
|
| |
אותו סך קולות שמיכאלי אמורה להרויח מההצהרה הלוחמנית שלה, יהדה"ת אמורים להרויח מתגובה לוחמנית
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2022 15:10 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | | אותו סך קולות שמיכאלי אמורה להרויח מההצהרה הלוחמנית שלה, יהדה"ת אמורים להרויח מתגובה לוחמנית |
|
אז זהו שלא.. אם אף אחד לא היה מגיב לה זה לא היה תופס כותרות והיא לא מרוויחה אפילו לא קול אחד. ברגע שהיא מצליחה להראות שזה מרגיז מישהו יש לה סיכוי לקושש קולות. ליברמן ולפיד נבנו רק מזה. חבל שאנחנו לא לומדים מטעויות עבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2022 17:50 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2022 18:30 |
|
| |
פותח האשכול הוא "מנוול" לא קטן: הרי ידוע שהוא עובד למען גפני וגם במקרה הזה הוא משתדל למען החברה של גפני בקיצור "המנוול" הזה נוהג בהפוך על הפוך...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2022 21:25 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2022 21:27 |
|
| |
מקלב הגיב יפה, וכן החברים של אגודה, גולדקנופף, אייכלר... גפני נראה לי שלא הגיב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2022 21:46 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  | פותח האשכול הוא "מנוול" לא קטן: הרי ידוע שהוא עובד למען גפני וגם במקרה הזה הוא משתדל למען החברה של גפני בקיצור "המנוול" הזה נוהג בהפוך על הפוך... |
|
למען מי אתה עובד? בולט שאתה מונע מאינטרסים, אהל אני חייב להבין מי אדיוט להעסיק אדם כמוך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2022 23:10 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | לךתדע1 כתבה: |  | פותח האשכול הוא "מנוול" לא קטן: הרי ידוע שהוא עובד למען גפני וגם במקרה הזה הוא משתדל למען החברה של גפני בקיצור "המנוול" הזה נוהג בהפוך על הפוך... |
|
למען מי אתה עובד? בולט שאתה מונע מאינטרסים, אהל אני חייב להבין מי אדיוט להעסיק אדם כמוך נשלח מהאנדרואיד שלי |
| אנחנו עובדים אצל אותו הדיוט.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|