| נשלח ב-3/10/2022 11:09 |
|
| |
+=+=+=+=+ מי שמצביע ג שלא יבוא אח"כ בטענות +=+=+=+=+
גפני ממשיך לירות בתוך נגמ"ש ואין בדגל אף מבוגר אחראי שיראה לו את הדלת החוצה. גם הח"כים החסידים מתעבים זה את זה וביחד את הליטאים. עצם הצבתו של גולדקנופף ברשימה, היא הכנסת אצבע בעין של הציבור.
כמה הח"כים של יהדות התורה דואגים לאינטרסים של הציבור וכמה לאינטרסים של עצמם ומקורביהם, זה כבר ידוע לכל. וכבר אמר אלברט איינשטיין: טיפשות היא לחזור על אותה פעולה וכל פעם לצפות לתוצאה אחרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2022 11:45 |
|
| |
במקום לדאוג לשתייה מתוקה או חד פעמי. שילחמו בעד מצוקת הדיור. יש הרבה פתרונות ופשוט זה זה לא מעניין אף אחד. ובנתיים רוב הציבור נחנקים תחת שכירות מטורפות או החזרי משכנתא ... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2022 13:23 |
|
| |
| פלוני500 כתב: |  | במקום לדאוג לשתייה מתוקה או חד פעמי. שילחמו בעד מצוקת הדיור. יש הרבה פתרונות ופשוט זה זה לא מעניין אף אחד. ובנתיים רוב הציבור נחנקים תחת שכירות מטורפות או החזרי משכנתא ... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מחפשים איפוא שקל או איפוא שיש אינטרסים. אף אחד אפילו לא מדבר על הפיל שבחדר.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2022 14:27 |
|
| |
בסדר תצביע לרשימות שכן דואגות לך כל היום ואלו הן:.. אופס אין אף אחד
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2022 14:44 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | בסדר תצביע לרשימות שכן דואגות לך כל היום ואלו הן:.. אופס אין אף אחד |
|
יש רשימה אחת שדואגת, וגם עובדת......
אבל כמו שהחילונים מצביעים ללפיד גם אם הוא בור ועם הארץ, נוכל מקצועי ושרלטן,
כך החסידים מצביעים לאגודת ישראל,
גם אם הם לא עושים מאומה,
וכל מה שהם עושים זה לבלוש מה הליטאים עושים, ולספר שהם עשו את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2022 19:59 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | בסדר תצביע לרשימות שכן דואגות לך כל היום ואלו הן:.. אופס אין אף אחד |
|
ומאחר שאין לי למי להצביע, אז אני לא אצביע. פשוט מאד.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2022 20:10 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | בסדר תצביע לרשימות שכן דואגות לך כל היום ואלו הן:.. אופס אין אף אחד
ומאחר שאין לי למי להצביע, אז אני לא אצביע. פשוט מאד. |
|
אין חיה כזאת, ואין שום אפשרות טכנית לא להצביע,
כל מי שנשאר בבית מצביע, גם אם הוא לא רוצה,
בדיוק כמו שבכנסת בהצבעות, ח"כ שנמנע (שכאילו הוא לא מצביע ) מעשית פירושו הצבעה בעד תחת מחאה.
כל מי שיושב בבית מצביע לשמאל ! ! !
בין אם הוא רוצה, או לא רוצה, זו המציאות ואין בלתה.
אתה חייב להצביע המפלגה הכי קרובה למה שאתה חושב שהיא טובה,
אחרת אתה מצביע נגדך עצמך, ואת זה אף אחד לא שואל אותך.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2022 21:02 |
|
| |
רעיונוביץ
זיי אזוי גוט, פארדריי נישט דעם קאפ.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2022 23:06 |
|
| |
כל מי שלא מצביע, מחלק בעצם את קולו בין גוש השמאל והימין, בין אגודה למרץ ויש עתיד לפיד וכסיף מוסרים לך תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2022 23:17 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | כל מי שלא מצביע, מחלק בעצם את קולו בין גוש השמאל והימין, בין אגודה למרץ ויש עתיד לפיד וכסיף מוסרים לך תודה |
|
לא הוא לא מחלק את קולו הוא נותן אותו לקבוצה שנמצאת בצד הנגדי הכי קיצוני שאפשר תחשבו על זה כמו על מאזניים אם אתה בעמדה שהכי דומה לצד ימין של המאזניים ואתה לא שם שם את המשקל שלך אז צד שמאל בעצם צריך פחות משקל כדי להתגבר על צד ימין נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2022 23:44 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | רעיונוביץ
זיי אזוי גוט, פארדריי נישט דעם קאפ. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2022 00:36 |
|
| |
כנגד הנמנעים מהצד הזה יש את הנמנעים מהצד השני. (אני לא כל כך שמן כדי להטות את כף המאזניים.)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2022 03:07 |
|
| |
| אל_קפונה כתב: |  | | איש_חשוב כתב: |  | כל מי שלא מצביע, מחלק בעצם את קולו בין גוש השמאל והימין, בין אגודה למרץ ויש עתיד לפיד וכסיף מוסרים לך תודה |
|
לא הוא לא מחלק את קולו הוא נותן אותו לקבוצה שנמצאת בצד הנגדי הכי קיצוני שאפשר תחשבו על זה כמו על מאזניים אם אתה בעמדה שהכי דומה לצד ימין של המאזניים ואתה לא שם שם את המשקל שלך אז צד שמאל בעצם צריך פחות משקל כדי להתגבר על צד ימין
|
|
החשבון שלך לא כל כך נכון אילו הוא היה ממש מצביע בפועל לצד הנגדי, היית צודק, אבל מכיון שהוא לא הצביע לשום צד, יוצא שהוא עזר לצד השני בחצי משקל בלבד איך אתה יכול להשוות אחד שלא הצביע בכלל, לאחד שהלך והצביע לצד הנגדי, לא הגיוני
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2022 09:13 |
|
| |
נניח שלכל צד יש קול אחד בלבד אם צד א לא שם את שלו על המאזנים הוא בעצם נתן לצד ב לנצח נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2022 09:42 |
|
| |
לחצי אחוז מסך הקולות (בבחירות האחרונות הצביעו כ-4.4 מיליון איש) אין ממש השפעה על הגושים. אבל גריעת חצי האחוז הזה מהקולות של יהדות התורה, הוא מאד משמעותי למפלגה המסואבת הזו. מחאה כזאת יש בה כדי לזעזע את אמות הסיפים במפלגה ולהביא בעקבותיה שינויים מבורכים עבורנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2022 09:54 |
|
| |
לה''ו מי שמצביע סוג ג', בעצם מצביע פעמיים סוג ג'. ג-ולדקוף ג-פני... עדיף להצביע כסיף לפיד, לפחות הם עושים מה שהצביעו בשבילם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|