בית פורומים בחדרי חרדים

חגיגת צביעות בתשקורת - ערבים עשו פרובוקציה ביום כיפור

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/10/2022 20:44 לינק ישיר 
חגיגת צביעות בתשקורת - ערבים עשו פרובוקציה ביום כיפור

חגיגת צביעות בתשקורת ! ! !

ערבים באו לעשות פרובוקציה ביום כיפור בבת ים,

הציבור המסורתי הפך להם את האוטו (אסור על פי ההלכה) 

והתשקורת הסמולנית חוגגת.

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 05/10/2022 20:44:51

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2022 20:47 לינק ישיר 

(מתן פלג - יו"ר תנועת אם -תרצו)

מגנה אלימות וזה.
אבל מה חשבו ערבים שנכנסו עם רכב בקולי קולות לבת ים בחג הקדוש ביותר ליהודים?
שיקבלו אותם בפרחים?
ומה היינו אומרים על יהודי אילו היה נכנס בשעות צום הרמדאן לכפר במשולש לחלק פיתות לעוברים והשבים? ובוודאות היו גומרים אותו?
אני נגד אלימות.
אבל בואו לא נהיה צבועים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2022 20:50 לינק ישיר 

מחמם את הלב שיש יהודים עם רגש טבעי נכון (גם אם עברו לצערנו על כמה איסורים. בינתיים). אולי יש תקווה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2022 20:54 לינק ישיר 

מה לא מספרים בתשקורת 
(פרסם יאיר קראוס - מקור ראשון)
מפעל חיים של בני משפחת דור במושב  מחולה בבקעת הירדן עלה באש, הערבות הובילו לכפר ערבי 'עין אל בידה'
יום כיפור 01:30 לפנות בוקר, מפעל חייהם של החקלאים, בני משפחת דור במושב מחולה עולה באש. עקבות המציתים מובילות לכפר עין אל בידה. עם צאת הצום, תכננו בני משק דור (מותג 'האדמה הטובה') להוציא לשיווק את התוצרת החקלאית, ירקות ועשבי תיבול אורגניים, אך עמל של חודשים ארוכים אבד כעת
Image

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 05/10/2022 21:00:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2022 20:56 לינק ישיר 

עוד משהו, (פרסם דוד אבוקסיס)

בעיצומו של יום כיפור: עשרות אופנוענים החריבו באופן מכוון שדות חקלאיים בעמק יזרעאל. יומיים אחרי שהחקלאים סיימו לעבד את השטחים.
הנה סרטון

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 05/10/2022 20:56:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2022 21:09 לינק ישיר 

(פרסם -השומר החדש - לפני 120- 100 שנה היה את ארגון 'השומר' ששמר על השדות היהודיים מפני ערבים, לזכרו היה את רחוב השומר בבני ברק- לצערינו חזרנו 120 שנה אחורה וכיום חייבים את הארגון הזה)

משק דור בבקעה הוצת נשרף עד אפר במהלך יום הכיפורים. מוקד ההצתה יבער לפחות עוד 3 ימים. מדובר בנזק של מיליוני שקלים. כלל התוצרת החקלאית המאופסנת, כלים חקלאיים וציוד שלא נותר מהם דבר. בימים הקרובים תתוגבר נוכחות משטרה וצבא במושב. אנו נערכים לסיוע למשק ככל שיידרש באירוע הקשה הזה.

Image

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 05/10/2022 21:12:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2022 21:22 לינק ישיר 

יפה שאתה מנסה לסנגר ולהצדיק אלימות עם כל מיני תמונות לא קשורות. אבל התושבים מספרים על מנהג ידוע לבדוק כל רכב ואם מדובר בערבים לנסות לעשות בהם לינץ'.

גם ביום הקדוש שיהודים נמצאים בבתי הכנסת ויהודים אחרים עושים חשבון נפש בדרכם, המסורתיים ממשיכים במסורת היומיומית של פרעות ואלימות.

37 בני אדם נפצעו באירועי אלימות שאירעו ברחבי הארץ.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2022 21:50 לינק ישיר 

YYona כתב:

יפה שאתה מנסה לסנגר ולהצדיק אלימות עם כל מיני תמונות לא קשורות. אבל התושבים מספרים על מנהג ידוע לבדוק כל רכב ואם מדובר בערבים לנסות לעשות בהם לינץ'.

גם ביום הקדוש שיהודים נמצאים בבתי הכנסת ויהודים אחרים עושים חשבון נפש בדרכם, המסורתיים ממשיכים במסורת היומיומית של פרעות ואלימות.

37 בני אדם נפצעו באירועי אלימות שאירעו ברחבי הארץ.

נשלח מהאנדרואיד שלי

התמונות קשורות מאוד. אתה רואה בעיניים איך מנסים להזיק ולעשות פרובוקציות, ורק אדיוט אומר שבטדקים רכב רכב אם הם יהודים - אתם אולי חיים בשכונות חרדיות ולא יודעים: אין יהודים שנוסעים ביום כיפור. אין חיה כזו! וכשאומרים לכם שהפעילו מוזעקה כדי לעצבן, בוא לא נשער שהם הדליקו להם "וטיהר" או "אדון הסליחות"... אז לא קשה לדעת, וטוב שיש בלגניסטים בצד שלנו, כי כשהם יבינו שהיהודים נשארים מוחבאים ומפוחדים בבית הכנסת זה לא ייגמר במןזיקה ברחובות. מציע לך לקרוא קצת ביסטוריה על התקופות שהערבים התפרעו בחוץ והיהודים התכווצו מפוחדים בבתי הכנסת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2022 22:00 לינק ישיר 

גם אצלנו עבר רכב עם ערבים שהאזינו למוזיקה ערבית, ניגש אברך והסביר להם יפה שנפל לו החשמל והתינוק בוכה.
זה ההבדל בין יהודים וערבים לבין מסורתיים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2022 22:33 לינק ישיר 

מצוין, השאלה אם תמיד ניגשים אליהם ואם הם תמיד מתרצים לכבד. אני בספק גדול אם זה המצב תמיד (ולשפוט את היהודים לכף חובה שהם לא דיברו יפה ובלבד להגן על הערבים... טוב שאנחנו כבר אחרי כיפור

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2022 22:50 לינק ישיר 

באותו ערב, מצד אחד ערבים שעולים כמה קומות כדי לעזור ליהודי, מצד שני מסורתיים עושים לינץ' בערבים מזדמנים. אין איך לדון אותם לכף זכות ומבחינתי אין שום דבר יהודי במסורתיים, הם אינם עושה מעשה עמך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2022 00:20 לינק ישיר 

עוד משהו שקרה הערב- ערבי נרצח ביריות בנהריה - פלילי

מה קרה אחר כך?

(פרסם יאיר קראוס- מקור ראשון)

לאחר החיסול בנהריה, מהומה בביה"ח לגליל. עשרות בני משפחה מג'דיידה מכר הגיעו לבית החולים ותקפו מאבטחים ושוטרים כשניסו לפרוץ לחדר ההלם, כשהרופאים נאבקו בו על חייו. פרופ' מסעד ברהום, מנכ"ל ביה"ח: "אני רואה את אירוע האלימות בחומרה רבה ביותר. מבקש להודות למשטרה על שיתוף הפעולה החשוב".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2022 00:22 לינק ישיר 

עדות מהשטח: "אני מאושפז ראיתי בעיניי. מטורף ומפחיד עם מה הצוותים הרפואיים צריכים להתמודד". רק שתבינו, בבית החולים האירוע הזה הוא די שכיח.

Image

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2022 00:25 לינק ישיר 

דו שיח מעניין שלו עם מישהו בניק supercat

בגלל זה במד"א יש נוהג לא כתוב שבאוכלוסיות מסוימות לא קובעים מוות בבית של המטופל ומפנים לבית החולים וזה גם אם הראש שלו מופרד משאר הגוף.

(יאיר קראוס)

גם בבית החולים- לרוב, לא קובעים מוות לפני שכוחות יס"מ מוקפצים למקום. לא אחת גם יכניסו את הגופה מדרך צדדית תוך מבצע הטעייה כדי שלא יחטפו אותה ויפגעו בצוות האמבולנס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2022 00:28 לינק ישיר 

YYona כתב:

באותו ערב, מצד אחד ערבים שעולים כמה קומות כדי לעזור ליהודי, מצד שני מסורתיים עושים לינץ' בערבים מזדמנים. אין איך לדון אותם לכף זכות ומבחינתי אין שום דבר יהודי במסורתיים, הם אינם עושה מעשה עמך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה עושה עכשיו בדיוק מה שעשו הכותבים לפניך - משווה בין מקרים. אתה מציין ערבים טובים שעזרו ליהודי והם מביאים ערבים שהזיקו לרכוש במליונים וסיכנו נפשות.
משום מה, כשהם עשו את זה כעסת. כשאתה עושה את זה אתה גם כועס על עצמך?
וכן, יש איך לדון לכף זכות, תחשוב טיפה זה לכ מסובך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2022 00:30 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
YYona כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה עושה עכשיו בדיוק מה שעשו הכותבים לפניך - משווה בין מקרים. אתה מציין ערבים טובים שעזרו ליהודי והם מביאים ערבים שהזיקו לרכוש במליונים וסיכנו נפשות.
משום מה, כשהם עשו את זה כעסת. כשאתה עושה את זה אתה גם כועס על עצמך?
וכן, יש איך לדון לכף זכות, תחשוב טיפה זה לכ מסובך

נשלח מהאנדרואיד שלי

(שמעון ריקלין - ערוץ 14)

כרגיל ערוצי התעמולה 11. 12.13 מתעלמים מההתפרעות של ערבים במהלך החג:
בהפרעה למהלכו.
בפגיעה בשדות חקלאים.
בפגיעה בציוד חקלאי.
ובשריפות ציוד.
בכל הארץ.
ומנסים ללכלך על תושבי בת ים התותחים.
שהראו שמי יבוא להפריע להם במהלך החג הרכב שלו יושבת.
חבל שלא נהגו כך בעוד מקומות בארץ.
כל הכבוד

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > חגיגת צביעות בתשקורת - ערבים עשו פרובוקציה ביום כיפור
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext