| נשלח ב-5/10/2022 20:59 |
|
| |
אישה מאלעד ו-3 בנותיה חולצו משכם: כמעט עברו לינץ'

אם ו-3 בנותיה חולצו משכם: "רצו לקנות שמלה בקסבה"חקירת כניסתן החריגה של תושבות אלעד, רגע לפני כיפור, העלתה כי הן התכוונו לקנות שמלה לילדה בעיר שבמוקד המתיחות. הן הוצאו בעת שההמון תוקף את רכב מנגנוני הביטחון של הרשות, שהעביר אותם לצה"ל. יואב זיתון, אלישע בן קימון, עינב חלבי זה היה יכול להיגמר הרבה יותר גרוע. תושבת אלעד ושלוש בנותיה, שנכנסו אתמול (שלישי) לשכם זמן קצר לפני כניסת יום הכיפורים, הוצאו בעזרת אנשי מנגנוני הביטחון של הרשות הפלסטינית - בעת שההמון תוקף את רכב המנגנונים שבו הועברו לצה"ל, ובזמן שנשמע ירי באוויר. לפי החקירה הראשונית, מטרת הגעתן לשכם הייתה קניית שמלה לילדה בקסבה של שכם. גם הרכב שאיתו הגיעו הועבר לצה"ל. גם בצאת כיפור נכנסו ישראלים לעיר פלסטינית - 3 יהודים שנכנסו לחברון בשני כלי רכב, ביחד עם תיירים מרוסיה, חולצו מהעיר על ידי המנגנונים הפלסטינים בתיאום עם צה"ל. האישה ובנותיה, תושבות אלעד, נכנסו לשכם ביחד עם פלסטיני מקלקיליה, שאיתו הייתה לישראלית היכרות מוקדמת. עם כניסתן לקסבה זיהו אותן פלסטינים והחלו לתשאל אותן. לפי הפלסטינים, החמושים שתפסו אותן היו אנשי "גוב האריות", ארגון שהתגבש בשכם ולפי החשד עומד מאחורי רבים מאירועי הירי האחרונים בצפון השומרון. תושב קלקיליה שהיה איתן נורה ברגלו על ידי פלסטינים ונמסר לאחר מכן למנגנונים.
גורמי ביטחון ישראליים שיבחו את תגובת מנגנוני הביטחון הפלסטיניים בשכם, שחילצו את הישראליות שנכנסו לעיר. "ללא התגובה המהירה והחדה של המנגנונים, שהותקפו לא אחת על ידי בכירים ישראלים לאחרונה, האירוע היה מסתיים בארבע גופות", אמרו הגורמים. דובר צה"ל עדכן כי "אזרחים ישראלים נכנסו לעיר שכם ויצאו בליווי מנגנוני הביטחון הפלסטיניים. האזרחים יועברו לתשאול במשטרה. נדגיש כי הכניסה לשטחי A אסורה ומסוכנת לישראלים". גם "גוב האריות" פרסמה הודעה לאחר המקרה החריג. "הן טיילו בעיר העתיקה. ערנות לוחמי 'גוב האריות' גרמה לנו לעצור אותן", מסרה המיליציה, שאף הסבירה מדוע אפשרה את שחרורן: "אנו מיישמים את דברי נביאנו שאין אנו הורגים ילדים ונשים. אנחנו אומרים לכיבוש שהורג ילדים ונשים - אנחנו לא רוצחים. אנחנו אומרים לכל מתנחל שמתנכל לנו על כבישי הגדה - לא נטפל בך כפי שטיפלנו באנשים האלה". האירוע התרחש בשיאה של המתיחות הביטחונית ביהודה ושומרון. אלפי לוחמי צה"ל מ-25 גדודים תגברו את גזרת יהודה ושומרון במהלך יום הכיפורים. הסגר על יהודה ושומרון, שהחל בלילה שבין שני ושלישי, עתיד להסתיים היום בדקה לחצות, בכפוף להערכת המצב.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2022 21:02 |
|
| |
מה הם עשו שהם כמעט נרצחו ? !
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2022 21:19 |
|
| |
גם באזור חברון חולצו היום קבוצת ישראלים על ידי מנגנוני הביטחון הפלסטינים. הקשר עם אבו מאזן ושיתוף הפעולה עם המנגנונים מוכיח עצמו שוב ושוב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2022 21:23 |
|
| |
הם לא עושים לנו טובה,
יותר ממחצית מהפרנסה שלהם,
זה ערבים ישראלים שעושים שם קניות,
במקרה של רצח של ישראלים,
יש מחסומים של צה"ל שמונעים את הכניסה לשם גם של ערבים ישראלים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2022 21:44 |
|
| |
מי שרוצה להיכנס לשכם וחברון, יכול לעשות את זה בקלות... ובוודאי שהערבים מכירים את הדרך איך להיכנס ולהכניס לשם אנשים. (סליחה רעיונוביץ, אבל אלו העובדות. כנראה לא הסתובבת באזורים ההם הרבה שנים...) התמונות של תושבות אלעד מזעזעות, מי מטומטמת להכניס במודע את הבת שלה לשכם?! אם הייתי רשויות הרווחה הייתי חושב מה המשמעות של הסיפור הזה. זה נכון שיש ערבים עם מתק שפתיים שמפילים ישראלים עם מילים יפות והבטחות (לא תמיד בכוונה), ואיכשהו תושבי אלעד מועדים לסיפורים כאלה (הנרצח הראשון בפידוע באלעד, הוא רק אחד מני רבים באלעד שיותר מדי סומכים על העם הזה). אבל דווקא אחרי הפיגוע אנשים היו אמורים להתעשת... מצד שני, הערבים כעם שוב ושוב מוכיחים כמה ניתן לסמוך עליהם וכמה כדאי לעשות איתם הסכמים. ואל תמהרו להלל את המשטרה הפלסטינית, בשעת הצורך היא אחראית על פיגועים (זוכרים את בניו ליבנת?). עם זאת, בדרך שווה להם להיות בסדר כי 4 חטופות חרדיות יכולות להנחית מכה קשה מדי על תושבי שכם... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2022 00:37 |
|
| |
לה''ו. אז מה יש לנו כאן? 1. אשה ושלושת בנותיה 2. יש להן ''מכר'' ערבי 3. שעתיים לפני כניסת היום הקדוש ביותר, הולכות לשופינג. 4.הן מוחזקות בידי מחבלים. 5. המחבלים הרשמיים מחלצים אותם, ואפילו את רכבן כבונוס. אז מה אין לנו כאן?! אתן רמז. כל העמותות ''המתמחות'' בחילות נשים יהודיות עם מלאאאאאאאאאא יח''צ. ''ובמקרה'' בכל מקווה עמדו כמה שעות לפני כן ושנוררו. וכמובן טלפונים, מיילים, ברושורים. אבל כאן, כנראה לא ''הספיקו'' לעשות סיבוב. אז עכשיו נראה אותכם בלי יח''צ עוזרים להן להיגמל ''ממכרים ערבים''... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2022 00:44 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
לה''ו. אז מה יש לנו כאן? 1. אשה ושלושת בנותיה 2. יש להן ''מכר'' ערבי 3. שעתיים לפני כניסת היום הקדוש ביותר, הולכות לשופינג. 4.הן מוחזקות בידי מחבלים. 5. המחבלים הרשמיים מחלצים אותם, ואפילו את רכבן כבונוס.
אז מה אין לנו כאן?! אתן רמז. כל העמותות ''המתמחות'' בחילות נשים יהודיות עם מלאאאאאאאאאא יח''צ. ''ובמקרה'' בכל מקווה עמדו כמה שעות לפני כן ושנוררו. וכמובן טלפונים, מיילים, ברושורים. אבל כאן, כנראה לא ''הספיקו'' לעשות סיבוב. אז עכשיו נראה אותכם בלי יח''צ עוזרים להן להיגמל ''ממכרים ערבים''...
|
|
מה שכתבת זו חוצפה שאין כדוגמתה. זה בערך כמו לצעוק על ארגוני צדקה, איך נתתם למציאות הזו לקרות שיש אנשים עניים? ואיךארגוני בריאות לא מחסלים את התופעה הזו שנקראת מחלות? אם היית תורם להם ולא מלכלך עליהם, אולי באמת הייתה אפשרות להימנע מהסיפור הזה (למרות שלדעתי המכר הערבי הוא לא מה שאתה מדמיין, אבל מי יודע...). מציע שתמחק את התגובה הלא מתאימה הזו. זה דוחה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2022 08:46 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
לה''ו. אז מה יש לנו כאן? 1. אשה ושלושת בנותיה 2. יש להן ''מכר'' ערבי 3. שעתיים לפני כניסת היום הקדוש ביותר, הולכות לשופינג. 4.הן מוחזקות בידי מחבלים. 5. המחבלים הרשמיים מחלצים אותם, ואפילו את רכבן כבונוס.
אז מה אין לנו כאן?! אתן רמז. כל העמותות ''המתמחות'' בחילות נשים יהודיות עם מלאאאאאאאאאא יח''צ. ''ובמקרה'' בכל מקווה עמדו כמה שעות לפני כן ושנוררו. וכמובן טלפונים, מיילים, ברושורים. אבל כאן, כנראה לא ''הספיקו'' לעשות סיבוב. אז עכשיו נראה אותכם בלי יח''צ עוזרים להן להיגמל ''ממכרים ערבים''...
|
|
"המכר" זה פועל מקלקיליה שעשה בחודש האחרון שיפוץ בבית של אחת מהנשים והתרברב לפני האישה התמימה שיוכל לקחת אותה ואת בנותיה בחופשיות לשוק בשכם לעשות שופינג של קניית בגדים לחגים שיצא לה עשירית המחיר מכל בזאר אחר . ואם יראו שהוא הביא אותה אף אחד לא יעז לומר להן מילה . האישה התמימה ביקשה ממנו שיקח אותה . ולמה זה בערב כיפור ? כי זה הזמן היחיד שהוא היה פנוי לקחת אותן . והחגים בפתח ... אבל בעיני הרכלנים לא מספיקות העובדות אלא העובדה שיש "מכר" נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2022 08:47 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
מה הם עשו שהם כמעט נרצחו ? ! |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2022 10:10 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  |
מי שרוצה להיכנס לשכם וחברון, יכול לעשות את זה בקלות... ובוודאי שהערבים מכירים את הדרך איך להיכנס ולהכניס לשם אנשים. (סליחה רעיונוביץ, אבל אלו העובדות. כנראה לא הסתובבת באזורים ההם הרבה שנים...) התמונות של תושבות אלעד מזעזעות, מי מטומטמת להכניס במודע את הבת שלה לשכם?! אם הייתי רשויות הרווחה הייתי חושב מה המשמעות של הסיפור הזה. זה נכון שיש ערבים עם מתק שפתיים שמפילים ישראלים עם מילים יפות והבטחות (לא תמיד בכוונה), ואיכשהו תושבי אלעד מועדים לסיפורים כאלה (הנרצח הראשון בפידוע באלעד, הוא רק אחד מני רבים באלעד שיותר מדי סומכים על העם הזה). אבל דווקא אחרי הפיגוע אנשים היו אמורים להתעשת... מצד שני, הערבים כעם שוב ושוב מוכיחים כמה ניתן לסמוך עליהם וכמה כדאי לעשות איתם הסכמים. ואל תמהרו להלל את המשטרה הפלסטינית, בשעת הצורך היא אחראית על פיגועים (זוכרים את בניו ליבנת?). עם זאת, בדרך שווה להם להיות בסדר כי 4 חטופות חרדיות יכולות להנחית מכה קשה מדי על תושבי שכם...
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2022 13:57 |
|
| |
אעבללה, צריך לקחת לה את הילדים
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2022 15:04 |
|
| |
אמתצרופה
[quote] | hot_tr כתב: |  |
|
|
"המכר" זה פועל מקלקיליה שעשה בחודש האחרון שיפוץ בבית של אחת מהנשים והתרברב לפני האישה התמימה שיוכל לקחת אותה ואת בנותיה בחופשיות לשוק בשכם לעשות שופינג של קניית בגדים לחגים שיצא לה עשירית המחיר מכל בזאר אחר . ואם יראו שהוא הביא אותה אף אחד לא יעז לומר להן מילה . האישה התמימה ביקשה ממנו שיקח אותה . ולמה זה בערב כיפור ? כי זה הזמן היחיד שהוא היה פנוי לקחת אותן . והחגים בפתח ... אבל בעיני הרכלנים לא מספיקות העובדות אלא העובדה שיש "מכר" נשלח מהאנדרואיד שלי יפה שאתה מלמד זכות. כנגד כל הסיכויים לתרץ מקרה כזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2022 16:02 |
|
| |
| רוצה_לעזור כתב: |  |
מי שרוצה להיכנס לשכם וחברון, יכול לעשות את זה בקלות... ובוודאי שהערבים מכירים את הדרך איך להיכנס ולהכניס לשם אנשים. (סליחה רעיונוביץ, אבל אלו העובדות. כנראה לא הסתובבת באזורים ההם הרבה שנים...) התמונות של תושבות אלעד מזעזעות, מי מטומטמת להכניס במודע את הבת שלה לשכם?! אם הייתי רשויות הרווחה הייתי חושב מה המשמעות של הסיפור הזה. זה נכון שיש ערבים עם מתק שפתיים שמפילים ישראלים עם מילים יפות והבטחות (לא תמיד בכוונה), ואיכשהו תושבי אלעד מועדים לסיפורים כאלה (הנרצח הראשון בפידוע באלעד, הוא רק אחד מני רבים באלעד שיותר מדי סומכים על העם הזה). אבל דווקא אחרי הפיגוע אנשים היו אמורים להתעשת... מצד שני, הערבים כעם שוב ושוב מוכיחים כמה ניתן לסמוך עליהם וכמה כדאי לעשות איתם הסכמים. ואל תמהרו להלל את המשטרה הפלסטינית, בשעת הצורך היא אחראית על פיגועים (זוכרים את בניו ליבנת?). עם זאת, בדרך שווה להם להיות בסדר כי 4 חטופות חרדיות יכולות להנחית מכה קשה מדי על תושבי שכם...
|
|
הנרצח הראשון בפיגוע באלעד לא היה תושב אלעד
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2022 20:58 |
|
| |
| רוצה_לעזור כתב: |  |
|
|
הנרצח הראשון בפיגוע באלעד לא היה תושב אלעד
|
|
נכון, ואף על פי כן יש לא מעט אלעדיים כאלה. אני מכיר באופן אישי
|
|
|
|
|
|