בית פורומים בחדרי חרדים

לכל המלעיזים - סרטון לפני ההתנתקות שמוכיח שנתניהו פעל נגדה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/10/2022 00:51 לינק ישיר 
לכל המלעיזים - סרטון לפני ההתנתקות שמוכיח שנתניהו פעל נגדה

הנה ראיון של חיים רמון בתקופה שהיה שר בלי תיק בממשלת אריאל שרון בשנת 2005
(פרסם קיי)
https://twitter.com/i/status/1579421454206398465

שעשתה את ההתנתקות,

הולך ומספר שוב ושוב איך נתניהו פועל נגד ההתנתקות,

ומאיים שזה יגרום לגיהנום ביטחוני, ומוסיף ואומר שזו כניעה לטרור.

מאחר שכל כמה ימים מגיע איזה סמולן תורן,

ומספר\משקר לדור הצעיר שלא חווה את ההתנתקות, 

כאילו נתניהו היה בעדה,

הבאתי לכווולם את ההוכחה.

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 11/10/2022 00:53:24

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2022 01:12 לינק ישיר 

חבל על הזמן.
העובדות כלל לא רלוונטיות עבור אנשי "רק לא ביבי".
השנאת חינם לאיש היקר הזה מעבירה אותם על דעתם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2022 01:19 לינק ישיר 

*הגירוש מגוש קטיף

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2022 02:37 לינק ישיר 

שורה תחתונה
הצביע בעד הגירוש

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2022 03:10 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2022 03:11 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2022 08:30 לינק ישיר 

עדייןבגלות כתב:

גם אני יכול להביא דברים חלקיים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2022 08:46 לינק ישיר 

כפי ששומעים בסרטון, נתניהו פעל נגד ההתנתקות לאורך כל ההצבעות,

אולם בגלל האולטימטום של אריאל שרון, שהודיע חגיגית שכל שר שיצביע נגד הממשלה יפוטר בו במקום,

ומכיוון שהיה לו כשר האוצר חשוב מאוד להציל את הכלכלה הישראלית מהמשבר העולמי,

בהצבעות הראשונות הוא הצביע בעד,

כשכל הזמן הוא מדבר נגד ההתנתקות  ופועל נגד ההתנתקות,

ולבסוף בהצבעה השלישית הוא הצביע נגד ופוטר מיידית מתפקידו כשר האוצר ! ! !

וצדק מי שהעיר, זה לא התנתקות, אלא גירוש יהודי גוש קטיף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2022 09:30 לינק ישיר 

רעיונוביץ.

אין זו הפעם הראשונה שאתה פותח אשכול בעניין הזה אף שהבדותא הזאת כבר הופרכה בפניך.

חבל על הניסיון החוזר שלך לשכתב את ההיסטוריה באמצעות תירוצים עלובים. 

אם בדעתך לשקם את אמינותך המדורדרת - לא זו הדרך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2022 10:48 לינק ישיר 

העובדה שביבי הצביע בעד ההתנתקות מעזה, בה בעת, שהוא גם מתריע מפניה שהיא תסכן את ביטחון ישראל, היא הראיה- שביבי תיעדף את הכיסא שלו על פני ביטחון ישראל לכאורה, ומשכך, אסור בתכלית האיסור להפקיד בידיו את כיסא ראש הממשלה וכל תפקיד ביטחוני אחר. כאן המקום להזכיר שביבי הכשיל פעם אחר פעם את החוק לחזרה לישובים שפונו בצפון השומרון: כדים גנים חומש ושא-נור. בקיצור, מדובר בשמאלן שרואה את טובתו האישית לפני הצרכים של המחנה הלאומי:  ראינו את זה בהכשרת המפלגות האנטי ציוניות שהשמאל לא רצה להסתמך על הזועביס מה עשה  ביבי? הכשיר את הזועביס לממשלה ובכך כרת את הענף שעליו ישב כל מחנה הלאומי...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 11/10/2022 11:05:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2022 10:59 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

העובדה שביבי הצביע בעד ההתנתקות מעזה, בה בעת, שהוא גם מתריע מפניה שהיא תסכן את ביטחון ישראל היא הראיה: שביבי תיעדף את את הכיסא שלו על פני ביטחון ישראל לכאורה, ומשכך, אסור בתכלית האיסור להפקיד בידיו את כיסא ראש הממשלה.

ומה אומרת העובדה שהוא התפטר מיד לאחר העברת הרפורמות שהוא רצה להעביר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2022 11:09 לינק ישיר 

הבעיה של נתניהו בעניינים מדיניים היא רק בדיבור פופוליסטי לבייס, במעשים הוא יודע מה נכון ומשתף פעולה עם הצד השקול והאחראי. ההתנתקות היתה אחת הזכויות הגדולות שלו ושל כל התומכים, היא בלמה שנים של אסונות קשים והצילה אלפי ישראלים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2022 11:10 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:
לךתדע1 כתבה:

העובדה שביבי הצביע בעד ההתנתקות מעזה, בה בעת, שהוא גם מתריע מפניה שהיא תסכן את ביטחון ישראל היא הראיה: שביבי תיעדף את את הכיסא שלו על פני ביטחון ישראל לכאורה, ומשכך, אסור בתכלית האיסור להפקיד בידיו את כיסא ראש הממשלה.

ומה אומרת העובדה שהוא התפטר מיד לאחר העברת הרפורמות שהוא רצה להעביר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אדם עם הגיון בריא אינו מסכן את ביטחון ישראל בגלל רפורמות כלכליות. הוא התפטר משום שבאותה עת זה היה נראה לו הדרך הנכונה לעשות למען עתידו. מיותר לומר שאם ביבי היה מתפטר בזמן הנכון, קרי, לפני תחילת ההצבעות אז כל סיעת הליכוד הייתה אוזרת אומץ ומתנגדת למהלך ההתנתקות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2022 11:15 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:

גם אני יכול להביא דברים חלקיים

כלומר הוא היה בעד משאל עם בעניין, והודיע שהוא אישית במשאל העם יצביע בעד ההתנתקות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2022 11:25 לינק ישיר 

YYona כתב:
הבעיה של נתניהו בעניינים מדיניים היא רק בדיבור פופוליסטי לבייס, במעשים הוא יודע מה נכון ומשתף פעולה עם הצד השקול והאחראי. ההתנתקות היתה אחת הזכויות הגדולות שלו ושל כל התומכים, היא בלמה שנים של אסונות קשים והצילה אלפי ישראלים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה תמצתת נכון את הבעיה של ביבי: האיש משקר לבייס שלו כדי לקבל את הקולות שלו בבחירות, אבל הוא שמאלן והוא לא אמין. אבל, לראות שכול שהארץ מטווחת בטילים ולא לראות בזה אסון מתמשך למיליוני ישראלים?! זו עצימת עיניים שלא ברא השטן...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 11/10/2022 11:40:25

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2022 11:27 לינק ישיר 

לכאורה לכאורה, ורק לכאורה!
כת רל"ב משתמשת בשיטת דמגוגיה מאוד מוכרת, ולפעמים הם מפילים את האנשים השפויים.
מה שהם עושים זה בעצם להעמיד את הוויכוח כאילו זה או ביבי המלך הנערץ שליחו של אלוהים, או כל אלטרנטיבה אחרת שתיבדק ותימצא טובה. אף פעם לא עומדות שתיים או שלוש אופציות סגורות, ותמיד אם בוחרים בביבי משמע שכל ערב קוראים 40 פעם שיר השירים ומדמיינים אותו.
לכן, כשביבי נתפס מבקש להחליף שתי שליבות בחלון - כולם יוצאים עם דגלים שחורים, אבל כשבנט שודד את הקופה ב50000000000000 ללא היתר בנייה - זה סבבה. לכן כשמדברים על הזיגזג של נתניהו זה נהיה ניב, אבל הזיגזג של מופז וליבני וסער ושקד או הסתירות הקבועות בדבריו של לפיד עוברות בשקט. כי עם זה החישוב, עדיף שלפיד יהיה ראש ממשלה מאשר שביבי יהיה מלך. האמת, אם נניח שיש לי מספיק כסף לשלם מיסים ומספיק ילדים כדי להקריב חלק על ביטחון המדינה ומספיק גז כדי לתת קצת לחיזבאללה - יכול להיות שבחשבון הזה הייתי מסכים עם לפידניקים.
אבל אם משנים את ההסתכלות ומבינים שראש ממשלה הוא לא אלוהים, וביבי יכול לטעות או לפעול במרחב מסוים בצורה מסוימת, ועדיין הוא טוב פי מליון מכל המתחרים - אולי, לכאורה, פחות נרצה ממשלה מנוונת עם מיסים מטורפים וויתורים לחיזבאללה, ונעדיף את ביבי שטעה או לא חושב כמוני, אבל יותר קרוב אליי והרבה פחות טועה מאחרים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לכל המלעיזים - סרטון לפני ההתנתקות שמוכיח שנתניהו פעל נגדה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext