|
|
| נשלח ב-13/10/2022 02:07 |
|
| |
והכי מעצבן שכל אחד שיש לו קצת ביקורת על המלך ירום הודו ביבי נתניהו ישר הוא נהיה שמאל מיטב הימין הקיצוני הפך להיות לפי המלך (ירום הודו) שמאל רדיקלי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2022 05:23 |
|
| |
כשיש לפיד וביבי ואתה בוחר לפיד אתה צריך להיות שמאל אין סיבה אחרת אם אתה לא שונא חרדים לבחור בלפיד שאין לו הבנה בכלכלה בביטחון בעניני חוץ וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2022 08:31 |
|
| |
| מהשחושבים כתב: |  |
והכי מעצבן שכל אחד שיש לו קצת ביקורת על המלך ירום הודו ביבי נתניהו ישר הוא נהיה שמאל
מיטב הימין הקיצוני הפך להיות לפי המלך (ירום הודו) שמאל רדיקלי
|
|
שאלתי שאלת תם, מאיפה האדם שטען שאף אחד בעולם לא מכיר את בבסכם, פתאום מכיר אותו לפרטי פרטים. ענית שאני כועס עליך כי מתחת ביקורת על המלך ביבי. אמרת הכל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2022 08:34 |
|
| |
| 2oo9 כתב: |  | כשיש לפיד וביבי ואתה בוחר לפיד אתה צריך להיות שמאל אין סיבה אחרת אם אתה לא שונא חרדים לבחור בלפיד שאין לו הבנה בכלכלה בביטחון בעניני חוץ וכו' |
|
לי באופן אישי, ממש לא מפריע אם יקום אדם אחר מביבי, ערכי וחכם, ויקים ממשלה. אם זו תהיה ממשלת שמאל, שלדעתי זו גישה לא נכונה, אם מי שינהל אותה יהיה אדם ערכי ואכפתי ואפקטיבי, אני אכבד אותו מאוד - גם אם הוא יזיק לחרדים, ואפילו אם תהיה לו ביקורת אישית על המגזר. בממשלה הזו זה לא המצב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2022 09:50 |
|
| |
מותר לבקר את ההסכם, אבל להגיד: "לבנון קיבלה 100% וישראל קיבלה 0%" ?!
נו, באמת. שום הישג לא השיגה ישראל? האמירה הזו של נתניהו מוכיחה שוב פעם שאין לאיש הציני הזה שום בעיה לשקר ולכזב במצח נחושה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2022 10:21 |
|
| |
לדעתי צריך להפוך את נתניהו לאדמו"ר כל יכול שליט"א שאין לערער אחריו כי כל מה שהוא עושה זה דעת תורה ויראה כל שאר האנשים מסביבו כמובן הם בשר ודם פשוטים וטועים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2022 10:32 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | מותר לבקר את ההסכם, אבל להגיד: "לבנון קיבלה 100% וישראל קיבלה 0%" ?!
נו, באמת. שום הישג לא השיגה ישראל? האמירה הזו של נתניהו מוכיחה שוב פעם שאין לאיש הציני הזה שום בעיה לשקר ולכזב במצח נחושה.
|
|
תקרא קצת על ההסכם, הכוונה היא שישראל הפסידה את כל השטח (ברור שישראל "קיבלה" כמה הבטחות שאפשר לכתוב על הקרח). אגב מי שאמר את זה, עד כמה שידוע לי, זה לא נתניהו אלא דיוויד פרידמן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2022 10:44 |
|
| |
לדעתי צריך להפוך את נתניהו לאדמו"ר כל יכול שליט"א שאין לערער אחריו כי כל מה שהוא עושה זה דעת תורה ויראה
כל שאר האנשים מסביבו כמובן הם בשר ודם פשוטים וטועים
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2022 12:03 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  |
תקרא קצת על ההסכם, הכוונה היא שישראל הפסידה את כל השטח (ברור שישראל "קיבלה" כמה הבטחות שאפשר לכתוב על הקרח). אגב מי שאמר את זה, עד כמה שידוע לי, זה לא נתניהו אלא דיוויד פרידמן.
|
|
לא התעמקתי בהסכם אבל דו"ח שפירסם המכון למחקרי ביטחון לאומי מצביע על שורת הישגים חשובים ומשמעותיים אחרים במישור הכלכלי, האסטרטגי, והביטחוני.
אמירתך שמדובר "בכמה הבטחות שאפשר לכתוב על הקרח" מלמדת שאין לך מושג ירוק אודות ההסכם.

|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2022 14:12 |
|
| |
דבר אחד בטוח לנתניהו יש כוח מטורף לשנות את המחשבה של האנשים (בלי להכליל יש גם אנשים שכן בודקים את מה שהוא אומר) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2022 14:37 |
|
| |
נתניהו/ בנט/ לפיד בסוף אצל כולם יש אירועים ביטחוניים, כולם עושים את אותם הסכמים בשביל להגיע לשקט באיזור כל כך בעייתי במזרח התיכון גם נתניהו נתן הרבה מאד כסף לחמאס בשביל להרוויח קצת שקט מהטילים (מה שלא עזר לו במיוחד) גם בהסכמי אברהם נתניהו היה צריך להגיע להסדרים (הוא עשה את ההסכמים בלי שום אישור מהקבינט ועדת חוץ וביטחון או הכנסת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2022 16:18 |
|
| |
כפי שכתבתי לאורך האשכול, לא העמקתי בנבכי ההסכם, אבל בגדול ממה שקראתי - מימין ומשמאל - מדובר בהסכם כזה: 1. ישראל "מקבלת" את האסדה שבשטחה (היא אמורה להגיד תודה על מה שבשטח שלה!) 2. ישראל תשים מצופים בשטח שלה(!!!) והלבונים מתחייבים שחיזבאללה לא יזיק למצופים האלה (נראה לי שכבר היו לנו כמה הסכמים מהסוג הזה עם ארגוני טרור, וכבר ברור מראש מה תהיה התוצאה). 3. ישראל תקבל איזה סכום גלובלי על כל העסקה ביחד - כאשר מדובר בסכום מגוחך במושגים של אסדת גז, וכשמדובר ב"מדינה" כמו לבנון, זה יגיע אולי כשהמלכים יביאו שי למורא. 4. אמריקה תתחייב כל מיני התחייבויות ותשים אותן בקלסרים ליד ההתחייבויות לגאורגיה, אפגניסטאן ואוקראינה. אולי אני טועה, בגדול זה מה שאני הבנתי. כמובן שיש בכל נקודה כל מיני הרחבות וניתן לצבוע דברים בכל מיני צבעים, אבל זה המסגרת לסיפור. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2022 16:19 |
|
| |
דבר אחד בטוח
לנתניהו יש כוח מטורף לשנות את המחשבה של האנשים (בלי להכליל יש גם אנשים שכן בודקים את מה שהוא אומר)
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2022 16:51 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2022 17:18 |
|
| |
מה שזה אומר זה שכמו כל ההסכמים שישראל עשתה עד היום ישראל גם ויתרה על דברים בשביל לקבוע גבול תבדוק על איזה דברים ישראל ויתרה בהסכמי אברהם ותבין שזה מה יש גם הכסף שנתניהו נתן לחמאס היה בלית ברירה ולא שאני תומך בפוליטקאי אחר רק אומר שצריך להפסיק לקדש את נתניהו כאילו הוא כל יכול הוא גם נתן בתקופתו חצי ממדינת ישראל לבדואים בדרום גם בתקופתו הייתה האינתיפאדה הכי רחבה בארץ מאז פרעות תרפט בתקופתו גם עלו מחירי הדיור בגלל בירוקרטיה הוא לא מושלם הוא בדיוק כמו כולם הוא לא יותר ימני מעוד הרבה פוליטיקאים אחרים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|