בית פורומים בחדרי חרדים

14 יום לבחירות למה השמאל מתחיל בהליך בחירת רמטכ"ל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/10/2022 14:59 לינק ישיר 
14 יום לבחירות למה השמאל מתחיל בהליך בחירת רמטכ"ל

מה הסיבה ששבועיים לפני מערכת הבחירות מתחילים בהליך בחירת רמטכ"ל

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2022 15:26 לינק ישיר 

ההליך החל לפני כמה חודשים, לפי הידיעה בקישור למטה זה היה עוד בתקופה שבנט היה רה"מ.
לשם ההשוואה, גם ההחלטה להאריך את הכהונה של הרמטכ"ל היוצא היתה בערך באותה תקופה לפני שנה.
העכוב האחרון היה האיוש של הוועדה למינוי בכירים.

שר הביטחון יחל בהליך מינוי הרמטכ"ל הבא israelhayom

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2022 15:33 לינק ישיר 

מאותה סיבה שנותנים מתנות לנאסראאללה שבוע לפני בחירות ומאותה סיבה שמתוכננת עסקת חילופי שבויים עם החמאס שבוע לפני בחירות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2022 17:21 לינק ישיר 

לפיד מנסה להספיק הרבה, יש בזה משהו טוב, הבעיה היא שהוא טיפש ורדוד ופוליטיקאי גרוע ולכן כל הביצועים שלו דפוקים. אם לא הוא היה יכול להצליח בגדול

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2022 17:44 לינק ישיר 
hhaavv

הדיבוק כתב:
לפיד מנסה להספיק הרבה, יש בזה משהו טוב, הבעיה היא שהוא טיפש ורדוד ופוליטיקאי גרוע ולכן כל הביצועים שלו דפוקים. אם לא הוא היה יכול להצליח בגדול

מזכיר את המורה למחול שאומר לתלמיד שלו שהוא רוקד מצויין, רק שחבל ששני הרגליים שלו מפריעים בכך.
הביצועים דפוקים בגלל שהוא מנסה להספיק הרבה, והוא עושה את זה בגלל שהוא טיפש ורדוד ולא מבין שכדי שמשהו יצליח צריך לעשות את זה בשיקול דעת בתכנון מראש ובמתינות. אבל חוץ מזה הוא אכן היה מצליח בגדול. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2022 23:28 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

להספיק למכור אותנו בנזיד עדשים לגדולי אוייבינו. אפילו שמעון פרס ז"ל לא היה עושה את זה בצורה כזו דקה לפני בחירות. אם היה משחרר קרקעות לבניה בהליך מהיר או עושה רפורמות והפרטות מזורזות לטובת האזרח הייתי אומר שהוא מנסה להספיק הרבה. השטויות המדיניות שהוא עושה מתוך ריצת אמוק מעידות על 2 אפשרויות בלבד, או שהוא מאויים ע"י הקליקה ונדרש לסגור פינות בתמורה או שהוא שמאל אמיתי צפונה לזהבה ושלושת הדובים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2022 11:54 לינק ישיר 

אין לו תקשורת שמפריע לו והוא יכול לעשות מה שרוצה כל זמן שיש סיכוי שזה מפריע לביבי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2022 11:54 לינק ישיר 

אין לו תקשורת שמפריע לו והוא יכול לעשות מה שרוצה כל זמן שיש סיכוי שזה מפריע לביבי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2022 21:43 לינק ישיר 

hhaavv כתב:
hhaavv

הדיבוק כתב:

מזכיר את המורה למחול שאומר לתלמיד שלו שהוא רוקד מצויין, רק שחבל ששני הרגליים שלו מפריעים בכך.
הביצועים דפוקים בגלל שהוא מנסה להספיק הרבה, והוא עושה את זה בגלל שהוא טיפש ורדוד ולא מבין שכדי שמשהו יצליח צריך לעשות את זה בשיקול דעת בתכנון מראש ובמתינות. אבל חוץ מזה הוא אכן היה מצליח בגדול. 

לא חושב שזה קשור. אם הוא היה טוב, הוא היה מספיק הרבה ומצליח (או שחלק מלהיות טוב זה לבחור את המעט שאפשר להצליח איתו...).
הוא פשוט טיפש ודפוק, וגם כשהיה לו מרחב זמן הוא רק דפק את האזרח הקטן וקשקש בשכל בתקשורת. גם לא היו הרבה מטלות הוא היה מבצע אותן גרוע.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > 14 יום לבחירות למה השמאל מתחיל בהליך בחירת רמטכ"ל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext