דאהן, שהיה שליחם של אנשי נתורי קרתא להקמת מדינה פלבטינית, נשא את אותה נטייה מינית של אוחנה.
אז אותם רבנים טהרנים שדיברו נגד תועבות ופעולות נגד הדת, העריצו אותו והריצו אותו כשליח שלהם. עד היום יש חרדים שמזועזעים מכך ששליחותו לא הצליחה (נניח בצד את הרצח שלו, מעריך שכיום רוב הציבור מתנער ומתבייד בזה).
(מכמורת, הנטייה המינית של דאהן היא עובדה, הוא חיבר על זה ספרים ושירים, לפני שזה לא התאים לאג'נדה שלו. אבל איכשהו גם כשזה כבר לא התאים, הוא לא התחתן וכו').
כל זה - עד שנעשה חרדי. אנו מאמינים בתשובה על כל העבירות כולן. גם אם זה לא מה 'ה"מדע" הנורא נעור ונורא PC דוחף לך לראש בכוח.
בירושלים היו אומרים על דבריך: בובקעס מיט כאשערע פאדים....
את השירים המתועבים שלו הוא כתב ושיתף אחרי היותו איש ציבור חרדי. הוא כותב שיר על ליל יום כיפור!! בו הוא תוהה האם הוא הולך לכותל לפגוש את אלוקים או את הילד המרוקני... את קדוש ישראל או לבדיל את הקדש הישמעלי...
הוא היה פ ד ו פ י ל!!!
ואנטישמי
נשלח ב-23/10/2022 19:54
אין איסור להיות חולה, האיסור זה לעשות מעשים אסורים.
לא ברור לי למה להניח שאדם עם נטיות חולניות הולך ועושה מעשים אסורים ומגעילים, כולנו יודעים להתגבר
לא ברור לי למה להניח שאדם עם נטיות חולניות הולך ועושה מעשים אסורים ומגעילים, כולנו יודעים להתגבר
אז אני מניח שלא קראת עליו בויקיפדיה לפני שהחלטת ללכת על האיש שים לב מי בת הזוג שלו.
נשלח ב-24/10/2022 02:03
איך אפשר לשכוח את אסון מירון?
האיש אחראי לאסון האזרחי הכי גדול בישראל
נשלח ב-25/10/2022 00:37
כיהודי שומר תורה ומצוות אני שואל, למה אנשים פה מזועזעים מראש ממשלה הומו יותר מאשר ראש ממשלה מחלל שבת ואוכל נו"ט, האם יש למישהו כאן משקל לעבירות?
נשלח ב-25/10/2022 00:54
קלעפער
asher177 כתב:
כיהודי שומר תורה ומצוות אני שואל, למה אנשים פה מזועזעים מראש ממשלה הומו יותר מאשר ראש ממשלה מחלל שבת ואוכל נו"ט, האם יש למישהו כאן משקל לעבירות?
חולין צב"ב.
נשלח ב-25/10/2022 15:55
asher177
קלעפער כתב:
חולין צב"ב.
שמה מדובר על גוים.
נשלח ב-25/10/2022 16:01
גלאגוזים
asher177 כתב:
חולין צב"ב.
שמה מדובר על גוים.
וק"ו ליהודי.
אני מניח שכוונת הכותב היתה כי הכעס לא מופנה אליו בשל נטיותיו ותאוותיו, אלא בשל המיסוד שנתן להם, והקמת 'משפחה' כביכול.
נשלח ב-25/10/2022 16:28
asher177 כתב:
יש משקל לעבירה שהקדוש ברוך הוא קורא אותו תועבה, ומפטיר "ולא תקיא הארץ אתכם כאשר קאה את הגוי לפניכם" איך יכולים לחשוב בכלל על לשים ראש ממשלה אדם שהקב"ה קורא לו תועבה?
נשלח ב-25/10/2022 16:33
דוקא הראיה מ"תועבה" אינה טובה. גם מאכלות אסורות הן תועבה וגם א"א וזיוף משקולת הם תועבה.
אבל לשאלת ה"משקל" עניתי שכאן אין זו עברה מול עברה גרידא (שגם בה יש משקולות, אינו דומה מי שעובד ע"ז למי שמדבר לשון הרע.) אלא שיש כאן משקל נוסף של גימומסיות לזכר.
נשלח ב-25/10/2022 20:49
איש_חשוב כתב:
רציף כתב:
אז אני מניח שלא קראת עליו בויקיפדיה לפני שהחלטת ללכת על האיש שים לב מי בת הזוג שלו.
לא קראתי עליו וגם אין צורך, זה לא מעניין אותנו חיים אישיים של פוליטיקאי, זה נוסע בשבת וזה אוכל מרק מקקים, וזה מדבר לשון הרע שלא נדע
דוקא הראיה מ"תועבה" אינה טובה. גם מאכלות אסורות הן תועבה וגם א"א וזיוף משקולת הם תועבה.
אבל לשאלת ה"משקל" עניתי שכאן אין זו עברה מול עברה גרידא (שגם בה יש משקולות, אינו דומה מי שעובד ע"ז למי שמדבר לשון הרע.) אלא שיש כאן משקל נוסף של גימומסיות לזכר.