|
|
| נשלח ב-28/10/2022 11:49 |
|
| |
אם אתה אוכל קטניות תצביע ש"ס ! אבל אז תתחיל לקטר נגד דרעי וכל הספרדים שלא עוזרים לך , אם אתה יכול לכתוב כך על הרב פרוש שכל חייו הוא מקשה אחת של עזרה לזולת 24 שעות ביום אתה פשט אדם רע מאוד מאוד, ומקומך בשמאל
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2022 12:14 |
|
| |
שיצביעו שס, ליכוד, בן גביר, לא מטריד אותי.
אבל הימנעות מהצבעה= הצבעה להמשך שלטון לפיד וליברמן.
אני מלא תיעוב להתנהלות הגוראית מול קהילת הגר"ש, אבל זה לא יכול להצדיק בשום צורה, הצבעה דה פקטו ללפיד וליברמן
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2022 12:38 |
|
| |
| פצקו כתב: |  | שיצביעו שס, ליכוד, בן גביר, לא מטריד אותי.
אבל הימנעות מהצבעה= הצבעה להמשך שלטון לפיד וליברמן.
אני מלא תיעוב להתנהלות הגוראית מול קהילת הגר"ש, אבל זה לא יכול להצדיק בשום צורה, הצבעה דה פקטו ללפיד וליברמן |
| תכלס, רק החרדים אשמים בממשלה הנוכחית הם אלה שנתנו את האפשרות לביבי שלא לקיים את ההסכם עם גנץ וזה בעצם מה שהוביל את ליברמן ואת לפיד להקים את הממשלה הזו ואת הצרות לחרדים. אז לסיכום: לא רק שלהצביע ליהדות התורה עשוי בהכרח להציל אותנו מגורל דומה אלא ההפך הוא הנכון.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2022 12:53 |
|
| |
| 2oo9 כתב: |  | | חרדי מציית לרבנים עם כל הקשיים |
| החרדים יכולים להחליף רבנים מפעם לפעם או לבחור בכותל תחתם ואת זה הם למדו מהרב פורוש, אתה צבוע מתחסד וחסר בושה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2022 13:44 |
|
| |
| 2oo9 כתב: |  | | אם אתה אוכל קטניות תצביע ש"ס ! אבל אז תתחיל לקטר נגד דרעי וכל הספרדים שלא עוזרים לך , אם אתה יכול לכתוב כך על הרב פרוש שכל חייו הוא מקשה אחת של עזרה לזולת 24 שעות ביום אתה פשט אדם רע מאוד מאוד, ומקומך בשמאל |
|
לא רלוונטי קטניות ולא רלוונטי אם עוזרים לי או לא. והכי חשוב: הבנת הנקרא: כתבתי בשבחה של משפחת פרוש שהם היחידים (עד כמה שידוע לי) מהאגודה שניסו לתקן ולעזור למשפחות ילדי תימן החטופים למרות שלא הם היו האחראים על משרד הסעד של המדינה באותה תקופה. מותר לך לעצור שניה, לנשום ולהתבונן למה יצא שהבנת הפוך. סולח ומוחל ופוטר אותך מהתנצלות. שבת שלום
|
|
|
|
|