| נשלח ב-24/10/2022 16:41 |
|
| |
אל תצביעו ג ותראו ישועות
לפי הנראה, לאלה שאמורים להיות נציגיו של הציבור החרדי בכנסת, כבר לא מעניין מהציבור אותו אמורים לייצג, הם דואגים רק למנהלי המוסדות, וכמובן להם אישית, הם מתנהגים כמו שלא חייבים לנו כלום, ולא מפחדים שלא נצביע עבורם, ולכן אין להם שום סיבה להתאמץ בשבילנו, בואו, מערכת בחירות אחת לא להצביע ג', כמובן לא לזרוק את הקול לפח, ולהצביע למפלגה חרדית אחרת, ואז הנציגים יבינו שהכיסאות שלהם מורכבים, לא מהקולות של מנהלי המוסדות, אלא מהקולות שלנו, ואז תראו שאפילו בלי אחוז החסימה, הם יעבדו בשבילנו כמו חמורים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2022 17:07 |
|
| |
מצטרף להנ"ל, גם לא להצביע ש"ס
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2022 17:10 |
|
| |
הם לא ידעו למה לא הצבעת, הם יחשבו שזה בגלל בן גביר או גולדקנופףף, חוץ מזה, מי סיפר לך שהם לא עובדים טוב ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2022 19:06 |
|
| |
הם עוזרים למנהלי המוסדות ששם נמצא הילדים שלנו, אין לך עזרה גדול מזה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2022 19:12 |
|
| |
| רציף כתב: |  | הם לא ידעו למה לא הצבעת, הם יחשבו שזה בגלל בן גביר או גולדקנופףף, חוץ מזה, מי סיפר לך שהם לא עובדים טוב ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
צודק. מי סיפר לך בכלל שהם עובדים?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2022 19:17 |
|
| |
| 2oo9 כתב: |  | | הם עוזרים למנהלי המוסדות ששם נמצא הילדים שלנו, אין לך עזרה גדול מזה |
|
ללא ה"עזרה" שלהם היו אולי לומדים אנגלית במוסדות ןמקבלים תקצוב מלא ועל הדרך לדור העתיד היתה עבודה מסודרת יותר מאשר סדרנים בסופר ושכר נורמלי יותר כדי לעזור למנהלי המוסדות, ככה שמנהלי המוסדות היו רק יוצאים מורווחים לולא ה"עזרה" שלהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2022 21:59 |
|
| |
| muki28 כתב: |  |
| רציף כתב: |  | הם לא ידעו למה לא הצבעת, הם יחשבו שזה בגלל בן גביר או גולדקנופףף, חוץ מזה, מי סיפר לך שהם לא עובדים טוב ?
|
| צודק. מי סיפר לך בכלל שהם עובדים? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2022 22:02 |
|
| |
| 2oo9 כתב: |  | | הם עוזרים למנהלי המוסדות ששם נמצא הילדים שלנו, אין לך עזרה גדול מזה |
| ללא ה"עזרה" שלהם היו אולי לומדים אנגלית במוסדות ןמקבלים תקצוב מלא ועל הדרך לדור העתיד היתה עבודה מסודרת יותר מאשר סדרנים בסופר ושכר נורמלי יותר כדי לעזור למנהלי המוסדות, ככה שמנהלי המוסדות היו רק יוצאים מורווחים לולא ה"עזרה" שלהם. |
|
הם מצייתים לגדולי התורה. יש לך ברירה ללכת ללמוד בבתי ספר שמלמדים אנגלית. יש לך ברירה להשקיע ולהצליח גם ללא אנגלית בגיל צעיר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2022 07:26 |
|
| |
מי שלא מצביע בפועל למפלגות חרדיות מצביע למעשה בעקיפין לשמאל. אין כזה דבר לא להצביע, או שאתה מצביע בפועל או בישיבתך בבית אתה מגדיל את כח השמאל, ובכן מי לא נפגע בכיסו בשנה הזאת, מי שרוצה להמשיך להפסיד שישב בבית, אבל מי שרוצה לנסות לבטל לפחות את המס על החד פעמי והשתיה מתוקה שילך להצביע בכיוון הנכון
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2022 10:34 |
|
| |
| צייתלתמרור כתב: |  | מי שלא מצביע בפועל למפלגות חרדיות מצביע למעשה בעקיפין לשמאל. אין כזה דבר לא להצביע, או שאתה מצביע בפועל או בישיבתך בבית אתה מגדיל את כח השמאל, ובכן מי לא נפגע בכיסו בשנה הזאת, מי שרוצה להמשיך להפסיד שישב בבית, אבל מי שרוצה לנסות לבטל לפחות את המס על החד פעמי והשתיה מתוקה שילך להצביע בכיוון הנכון |
|
הפגיעה הכלכלית בחרדי ממוצע בממשלות גוש נתניהו היתה משמעותית יותר מהמס על חד"פ ושתיה מתוקה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2022 10:41 |
|
| |
| ללא ה"עזרה" שלהם היו אולי לומדים אנגלית במוסדות ןמקבלים תקצוב מלא ועל הדרך לדור העתיד היתה עבודה מסודרת יותר מאשר סדרנים בסופר ושכר נורמלי יותר כדי לעזור למנהלי המוסדות, ככה שמנהלי המוסדות היו רק יוצאים מורווחים לולא ה"עזרה" שלהם. |
|
אם היה סבסוד מלא למוסדות, הייתה גם מחויבות לקבל עובדים על פי תעודה ולא על פי "אחוה". ואין לך נזק כלכלי גדול מזה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2022 10:42 |
|
| |
| YYona כתב: |  |
| צייתלתמרור כתב: |  | מי שלא מצביע בפועל למפלגות חרדיות מצביע למעשה בעקיפין לשמאל. אין כזה דבר לא להצביע, או שאתה מצביע בפועל או בישיבתך בבית אתה מגדיל את כח השמאל, ובכן מי לא נפגע בכיסו בשנה הזאת, מי שרוצה להמשיך להפסיד שישב בבית, אבל מי שרוצה לנסות לבטל לפחות את המס על החד פעמי והשתיה מתוקה שילך להצביע בכיוון הנכון |
|
הפגיעה הכלכלית בחרדי ממוצע בממשלות גוש נתניהו היתה משמעותית יותר מהמס על חד"פ ושתיה מתוקה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תוכל להרחיב בנושא? תתייחס בבקשה להעלאת המחירים הכללית, ובעיקר לזינוק במחירי הדירות. וכמובן אל תשווה 12 שנים ל4 חודשים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2022 12:13 |
|
| |
אם אתה מדבר על ההשלכות של האינפלציה, אז המצב בארץ טוב יחסית. לא בהכרח בזכות הממשלה, אולי זה בגלל שכבר קודם היה כאן מאוד יקר. למה לא להתייחס לעליית מחירים של 12 שנים? אתה חושב שהזינוק במחירי הדיור זה תוצאה של מדיניות הבניה בשנה האחרונה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2022 22:39 |
|
| |
אינפלציה כבר הייתה כמה פעמים, לא נולדנו אתמול. אפשר להתייחס ל12 שנים, אבל לא לצפות שהעלייה של 12 שנים ושל 4 חודשים תהיה באותו מדד. אם מחירי הדירות עלו ב20% תוך 4 חודשים, זה אומר שכל שנה הם היו אמורים לעלות ב60% ובמשך 12 שנים ב720%, וזה עוד לפני שדיברנו על מיסוי מטורף על כל מוצר שזז. חמוד, אני מבין שמשלמים לך, אבל תתמקד בעובדות שלא נוכל להכחיש. ואיך שלא יהיה, תמצא משהו אחד טוב של המשיח שלך, ואז נדבר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|