| נשלח ב-25/10/2022 11:54 |
|
| |
חובה ! ! ! כוווווולם מ צ ב י ע י ם - כולם ללא יוצא מן הכלל
בבחירות הבאות יוכרע גורל המדינה ! ! !
וגם גורל היהדות בארץ ! ! !
בבחירות הבאות יוכרע האם הציבור החרדי יסבול בשנים הבאות,
מאפליה בוטה, בדיור, בכלכלה, בחינוך,
או שהוא ייהנה מדיור לעצמו ולילדיו, מבתי ספר, מסמינרים,
מישיבות,
האם מדינת ישראל תהיה מקום עם רוח יהודית,
או מקום חילוני שלחרדי יהיה לא נעים לחיות בו.
האם נסבול מטרור יהודה ושומרון,
כמו שאנחנו סובלים מטרור מעזה או לא.
זה בידכם, כל מי שמצביע משפיע.
כל מי שמצביע מקדש שם שמים ! ! !
ועוד יותר חשוב, כל מי ששומר על טוהר הבחירות משפיע כפליים ! ! !
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 25/10/2022 11:56:14
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2022 12:20 |
|
| |
רעיונוביץ, בארואיג זיך.
שום דבר לא יוכרע בבחירות האלו. הפלונטר הפוליטי רק יילך ויסתבך. תאמין לי. אף שאני אומר את הדברים בקול שקט, בלי צעקות ופונטים ענקיים.
חפש לך דברים יותר רציניים להגדיר בהם את המושג קידוש השם מאשר הצבעה לכנסת המינים.
זכותו של כל מי שמאוכזב מפוליטיקאים כאלה או אחרים להביע את מחאתו בשב ואל תעשה. יש מספיק גדולי ומאורי הדור שפוסלים את ההשתתפות בבחירות ויש לו איפוא, על מי לסמוך.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2022 13:08 |
|
| |
העתקהדבק מהבחירות הקודמות שגם אז זה העתקהדבק מהבחירות שלפניו וכו וכו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2022 14:24 |
|
| |
כל אחד סבל מהעובדה שהחרדים לא היו בקואליציה, ומוסדות החינוך והדת ספגו מכות אנושות וחלקן יהיה קשה להתאושש מהם שנים כי שינו דברים בסיסיים במשרדים שונים שלהחזיר אותם יהיה מאד קשה, אבל כשיש אינטרס של גאווה עצמית לחלק מהציבור שמרגיש טענות על קיפוח מחברי הכנסת הם מוכנים לסבול בחינת גם לי וגם לך לא יהיה או תוריד לי עין כדי שגם לחברי תוריד עין. ואני לא מדבר על אותם שאוחזים שיש איסור תורה להצביע אלא על אותם שעושים את זה כ'עונש' לחברי הכנסת ולממסד החרדי ולבסוף הם ישלמו על זה במחיה בדיור ובמסודות הדת רבל הכל כדאי כדי להיות 'מנצח'. כותב השורות סבל רבות מחברי הכנסת החרדיים שפעלו [חלקם] נגד אינטרסים שלי ושל המוסד שלנו, ולא חשבתי לרגע שלא להצביע לאגו"י ולהפקיר את הקול שיש לי בשביל נקמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2022 14:39 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | רעיונוביץ, בארואיג זיך.
שום דבר לא יוכרע בבחירות האלו. הפלונטר הפוליטי רק יילך ויסתבך. תאמין לי. אף שאני אומר את הדברים בקול שקט, בלי צעקות ופונטים ענקיים.
חפש לך דברים יותר רציניים להגדיר בהם את המושג קידוש השם מאשר הצבעה לכנסת המינים.
זכותו של כל מי שמאוכזב מפוליטיקאים כאלה או אחרים להביע את מחאתו בשב ואל תעשה. יש מספיק גדולי ומאורי הדור שפוסלים את ההשתתפות בבחירות ויש לו איפוא, על מי לסמוך.
|
|
יש חובה בתורה, מה הוא רחום אף אתה תהא רחום. המצב הפך לבלתי נסבל......
ואתה מחפש על מי לסמוך ?
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 25/10/2022 14:41:25
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2022 14:48 |
|
| |
| suki_104 כתב: |  | כל אחד סבל מהעובדה שהחרדים לא היו בקואליציה, ומוסדות החינוך והדת ספגו מכות אנושות וחלקן יהיה קשה להתאושש מהם שנים כי שינו דברים בסיסיים במשרדים שונים שלהחזיר אותם יהיה מאד קשה, אבל כשיש אינטרס של גאווה עצמית לחלק מהציבור שמרגיש טענות על קיפוח מחברי הכנסת הם מוכנים לסבול בחינת גם לי וגם לך לא יהיה או תוריד לי עין כדי שגם לחברי תוריד עין. ואני לא מדבר על אותם שאוחזים שיש איסור תורה להצביע אלא על אותם שעושים את זה כ'עונש' לחברי הכנסת ולממסד החרדי ולבסוף הם ישלמו על זה במחיה בדיור ובמסודות הדת רבל הכל כדאי כדי להיות 'מנצח'. כותב השורות סבל רבות מחברי הכנסת החרדיים שפעלו [חלקם] נגד אינטרסים שלי ושל המוסד שלנו, ולא חשבתי לרגע שלא להצביע לאגו"י ולהפקיר את הקול שיש לי בשביל נקמה. |
|
מצטרף לכל מילה. ללא שום קשר לטענות ומענות על הח"כים החרדיים, הם היחידים שמספקים מעטפת הגנה לחיים החרדיים בארץ. מי שאומר אחרת הוא עיוור, טיפש, או שתיהם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2022 15:13 |
|
| |
לא חושב שצריך ללכת רחוק ועם כותרות מפוצצות ומתן הר סיני וכדומה. צריך להצביע כדי להוריד מיסים לחד פעמי וקוקה קולה. סיבה מספיק טובה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2022 15:13 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | suki_104 כתב: |  | כל אחד סבל מהעובדה שהחרדים לא היו בקואליציה, ומוסדות החינוך והדת ספגו מכות אנושות וחלקן יהיה קשה להתאושש מהם שנים כי שינו דברים בסיסיים במשרדים שונים שלהחזיר אותם יהיה מאד קשה, אבל כשיש אינטרס של גאווה עצמית לחלק מהציבור שמרגיש טענות על קיפוח מחברי הכנסת הם מוכנים לסבול בחינת גם לי וגם לך לא יהיה או תוריד לי עין כדי שגם לחברי תוריד עין. ואני לא מדבר על אותם שאוחזים שיש איסור תורה להצביע אלא על אותם שעושים את זה כ'עונש' לחברי הכנסת ולממסד החרדי ולבסוף הם ישלמו על זה במחיה בדיור ובמסודות הדת רבל הכל כדאי כדי להיות 'מנצח'. כותב השורות סבל רבות מחברי הכנסת החרדיים שפעלו [חלקם] נגד אינטרסים שלי ושל המוסד שלנו, ולא חשבתי לרגע שלא להצביע לאגו"י ולהפקיר את הקול שיש לי בשביל נקמה. |
|
מצטרף לכל מילה. ללא שום קשר לטענות ומענות על הח"כים החרדיים, הם היחידים שמספקים מעטפת הגנה לחיים החרדיים בארץ. מי שאומר אחרת הוא עיוור, טיפש, או שתיהם. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לדעתי, אם החרדים היו משתלבים במפלגות השלטון הגדולות, היה להם הרבה יותר הגנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2022 15:36 |
|
| |
גרשום
| חריף_ומקשה כתב: |  | | לדעתי, אם החרדים היו משתלבים במפלגות השלטון הגדולות, היה להם הרבה יותר הגנה. |
|
נכון מאד. צריך ללמוד מארה"ב. אף ששיעור היהודים שם הוא בסך הכל כ-3% מהאוכלוסיה, בניו-יורק זה יותר ומגיע ל-כ-8% ובכל זאת לקול היהודי יש שם השפעה רבה. המפלגות שם מחזרות מאד אחר הקול היהודי.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2022 15:46 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | גרשום
| חריף_ומקשה כתב: |  | | לדעתי, אם החרדים היו משתלבים במפלגות השלטון הגדולות, היה להם הרבה יותר הגנה. |
|
נכון מאד. צריך ללמוד מארה"ב. אף ששיעור היהודים שם הוא בסך הכל כ-3% מהאוכלוסיה, בניו-יורק זה יותר ומגיע ל-כ-8% ובכל זאת לקול היהודי יש שם השפעה רבה. המפלגות שם מחזרות מאד אחר הקול היהודי. |
|
גם אז תחפש סיבה למה לא להצביע. טימטום של אנשים, יש לנו נציגים מעולים שנלחמים כמו אריות, ותמיד יש את הטמבל התורן שמוצא לו סיבה למה ללכת נגד. הפעם כולם חייבים להצביע, למען הלחם, החלב, הדיור, היהדות, משטרה שלא מתעללת באנשים, ושהמדינה לא תלך פייפן תחת שלטונו של לפיד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2022 17:34 |
|
| |
המאבק הוא על הזהות היהודית של המדינה. מספיק להיות חוכמולוגים ...פלספנים ו'אויבר חכמים'. חובה לצאת ולהשפיע. חובה לצאת ולהצביע לאחד ממפלגות הגוש היהודי.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2022 18:48 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  | | suki_104 כתב: |  | כל אחד סבל מהעובדה שהחרדים לא היו בקואליציה, ומוסדות החינוך והדת ספגו מכות אנושות וחלקן יהיה קשה להתאושש מהם שנים כי שינו דברים בסיסיים במשרדים שונים שלהחזיר אותם יהיה מאד קשה, אבל כשיש אינטרס של גאווה עצמית לחלק מהציבור שמרגיש טענות על קיפוח מחברי הכנסת הם מוכנים לסבול בחינת גם לי וגם לך לא יהיה או תוריד לי עין כדי שגם לחברי תוריד עין. ואני לא מדבר על אותם שאוחזים שיש איסור תורה להצביע אלא על אותם שעושים את זה כ'עונש' לחברי הכנסת ולממסד החרדי ולבסוף הם ישלמו על זה במחיה בדיור ובמסודות הדת רבל הכל כדאי כדי להיות 'מנצח'. כותב השורות סבל רבות מחברי הכנסת החרדיים שפעלו [חלקם] נגד אינטרסים שלי ושל המוסד שלנו, ולא חשבתי לרגע שלא להצביע לאגו"י ולהפקיר את הקול שיש לי בשביל נקמה. |
|
מצטרף לכל מילה. ללא שום קשר לטענות ומענות על הח"כים החרדיים, הם היחידים שמספקים מעטפת הגנה לחיים החרדיים בארץ. מי שאומר אחרת הוא עיוור, טיפש, או שתיהם. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לדעתי, אם החרדים היו משתלבים במפלגות השלטון הגדולות, היה להם הרבה יותר הגנה. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2022 19:24 |
|
| |
שמיםפתוחים
|
|

גם אני מצטרפת לקריאה!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2022 20:45 |
|
| |
| momeir כתב: |  | המאבק הוא על הזהות היהודית של המדינה. מספיק להיות חוכמולוגים ...פלספנים ו'אויבר חכמים'. חובה לצאת ולהשפיע. חובה לצאת ולהצביע לאחד ממפלגות הגוש היהודי. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2022 20:56 |
|
| |
הציבור החרדי נקעה נפשו מההתנהלות המסואבת של הח"כים של יהדות התורה. יש לנו כאן הזדמנות פז לחולל במפלגה את השינויים הנדרשים. זו עת רצון שאסור להחמיץ.
כל מי שיכניס לקלפי ג' צריך לזכור שבכך הוא נותן יד להמשך הסיאוב. להמשך הזלזול בציבור. להמשך הסירוב העקשני לערוך פריימריז.
רק מפלה כואבת בקלפי יש בה כדי להבריא את המפלגה ולהעלות אותה על דרך המלך. רק כך נוכל לשים סוף לישיבתם האין סופית בכנסת של הח"כים הזקנים, המסואבים והמנותקים.
אסור להתייאש. אפשר לשנות את המצב. בידינו הדבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2022 21:06 |
|
| |
כל התאוריות של השתלבות במפלגות גדולות, גם אם הם נכונות, הם מתמקדים גם בזכויותיהם האישיות של המשתלבים. קרי, המפלגות הגדולות מוכנות לתת מקסימום מה שקשור לחייהם האישיים של הקבוצות המצטרפות. אין מצב שהם יוכלו לבקש משהו שנוגע לכלל חברי הגוש והם יקבלו. נניח אם חרדי ניו יורק ידרשו תמורת תמיכה באחד המועמדים איסור הפלות גורף בכל ניו יורק, גם לגויים. כאן בארץ אמנם חלק מהדרישות זה על זכויותינו אנו, אבל עדיין יש נושאים כמו הפרהסיה בשבת, אישות, גירות, או חוק החמץ וכדומה - שקשורים לכלל האוכלוסיה. יש לנו חובת ערבות כלפיהם. לפיד מוכן לתת לכל חרדי קצבת ילדים מוגדלת ופטור מליבה, צבא ומס הכנסה, אם ש"ס ויהדות התורה יתמכו בו. אבל הוא ידרוש שיאפשרו לו להתיר כל תועבה פרוגרסיבית לשאר אזרחי המדינה. למרות הצהרתו בעבר שאין טלית שלא ראוי להתעטף בה, והצהרת אביב שמוכן לחבוש שטריימל, העיקר מנעמי השלטון.
|
|
|
|
|