ועדת הרבנים לענייני תקשורת תשלם להדר מוכתר 5,000 ש"ח
יאיר שרקי: בעקבות עתירה של הדר מוכתר לועדת הבחירות, ועדת הרבנים לענייני תקשורת נאלצה להסיר את החסימה על קו המידע צעירים בוערים, וכן לשלם למפלגה הוצאות בסך 5,000 ש"ח. חסר משמעות מבחינה פוליטית, אבל תקדים מעניין במאבק על הסלולר החרדי
ועדת הרבנים תשלם למוכתר 5000 ש"ח? או ועדת הרבנים תשלם הוצאות משפט 5000 ש"ח למוכתר? שוב המניפולציות שלך ומשחקי המילים
הבעיה כאן היא לא הקו שישאר פתוח ולא ה5000 ש"ח אלא המשך ההצגה של מוכתר כאילו קהל יעד המצביעים שלה הוא ימני / חרדי כך היא מנסה לגרוף קולות ימניים כשהיא משרישה בדעת הקהל הימני כאילו הם היעד שלה מה הקשר בכלל בינה לבין ימין, מפלגה שמצעה חברתי נטו, מתאים אפילו יותר לשמאל הייתי אומר
נשלח ב-25/10/2022 17:55
איש חשוב, למה לצעוק? הוא אמר שזה חסר משמעות פוליטית, אך זה כן חשוב בעניין כוחה של ועדת הרבים הכושלת הזו.
נשלח ב-25/10/2022 19:28
איש_חשוב כתב:
ועדת הרבנים תשלם למוכתר 5000 ש"ח? או ועדת הרבנים תשלם הוצאות משפט 5000 ש"ח למוכתר? שוב המניפולציות שלך ומשחקי המילים
הבעיה כאן היא לא הקו שישאר פתוח ולא ה5000 ש"ח אלא המשך ההצגה של מוכתר כאילו קהל יעד המצביעים שלה הוא ימני / חרדי כך היא מנסה לגרוף קולות ימניים כשהיא משרישה בדעת הקהל הימני כאילו הם היעד שלה מה הקשר בכלל בינה לבין ימין, מפלגה שמצעה חברתי נטו, מתאים אפילו יותר לשמאל הייתי אומר
זה פחות רלוונטי. ברגע שתתחלנה תביעות הם יבינו שיש גבולות ל5000 שח שניתן לחלק לאנשים, וזה מה שחשוב (למי שסובל מוועדת הרבנים הנל).
נראה לי שאם אני תובע אישית את מוכתר היא תשלם לי עשרים אלף ש"ח, באיזה זכות היא מצנתקת לי חמש פעמים ביום ? חוצפנית, היא יודעת טוב מאוד שמנויי הקומה הכשרה לא הקהל יעד שלה, צריך להעמיד אותה לדין על הטרדה.
אינשאללה שכל אלו ששלחו אותה יתנערו ממנה יום אחרי הבחירות, והיא תצטרך למכור את הדירה שאין לה בחיפה בכדי לכסות את החובות.
תוקן על ידי בונדמן ב- 26/10/2022 00:52:49
נשלח ב-26/10/2022 04:20
הדיבוק כתב:
איש_חשוב כתב:
זה פחות רלוונטי. ברגע שתתחלנה תביעות הם יבינו שיש גבולות ל5000 שח שניתן לחלק לאנשים, וזה מה שחשוב (למי שסובל מוועדת הרבנים הנל).
למה פחות רלוונטי אם היא מצליחה לשרוף לפח מספיק קולות חרדיים כדי להוריד מנדט חרדי אחד - והבנתי שיש כמות לא מעטה של מטומטמים חרדים שהתלהבו.. - יש מצב שזה יטה את תוצאות הבחירות, יכול להיות מצב בו חסר לביבי מנדט אחד בלבד להקמת ממשלה, במידה וכל מפלגות השמאל עוברות את אחוז החסימה
בקשר לכסף אל תדאג, נראה שלא חסר שם כספים.
נשלח ב-26/10/2022 10:35
איש_חשוב כתב:
הדיבוק כתב:
איש_חשוב כתב:
למה פחות רלוונטי אם היא מצליחה לשרוף לפח מספיק קולות חרדיים כדי להוריד מנדט חרדי אחד - והבנתי שיש כמות לא מעטה של מטומטמים חרדים שהתלהבו.. - יש מצב שזה יטה את תוצאות הבחירות, יכול להיות מצב בו חסר לביבי מנדט אחד בלבד להקמת ממשלה, במידה וכל מפלגות השמאל עוברות את אחוז החסימה
בקשר לכסף אל תדאג, נראה שלא חסר שם כספים.
היא אולי תקבל כמה עשרות עד מאות קולות של חרדים. לא משהו שיש לו השפעה משמעותית על התוצאות.
לגבי הצבעה להדר מוכתר, לא נראה לי שאנשים שפויים יצביעו לה ועל אנשים לא שפויים קשה לי להביע דעה. ברטר לי ש5000 שח קטן עליהם, אהל זה תקדים שיגרור עוד 5000 ועוד 5000... זה הנושא, ואולי זה לטובה