| נשלח ב-31/10/2022 22:25 |
|
| |
הרבה שנים לא הצבעתי לחרדים ולגוש ביבי ואני מתלבט אם להצביע הפעם ג'
למעשה מתלבט בין יש עתיד ליהדות התורה. מי רוצה לשכנע אותי להצביע ג' ? כרגע זה נראה 50-50 ואחליט ברגע האחרון.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2022 22:41 |
|
| |
שאלה פשוטה מאד: אם אתה רוצה שגם הנכד שלך יחיה במדינה יהודית וידע משהו על יהדות - תצביע ג'. אם זה ממש לא חשוב לך - תצביע רע"ם-תע"ל, מרצ או יש עתיד. זו אותה תוצאה בדיוק.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2022 22:56 |
|
| |
מי שההתלבטות שלו היא בין 2 הקצוות האלה הייתי מציע פגישה מקצועית אצל פסיכולוג על מנת לפתור את תסביכיו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2022 23:01 |
|
| |
ברכת החמה, מבחינה לוגית אני לגמרי יש עתיד. כנראה הושפעתי מתעמולה מוצלחת של יהדות התורה ואבי מימרן ברדיו.
תוקן על ידי Astrolog ב- 31/10/2022 23:01:45
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2022 23:14 |
|
| |
מעניין . אני חושב שאם הייתי חילוני למשל לא הייתי מצביע לא למירב מיכאלי ולא ללפיד. השניים האלה נראים לי בדיחה ובושה לשמאל שאלה המנהיגים שלהם. אלה מתאימים להיות קומיקאים או משהו מתחום הבידור .אם זה הרמה של השמאל הישראלי אז הם בבעיה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2022 23:19 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2022 23:30 |
|
| |
" דו קוטב רגעי " תצביע ג'
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2022 23:42 |
|
| |
רציף,
יש עתיד כי לפיד עצמו פשוט גאון פוליטי. כל כך הרבה מנהיגים היה לשמאל מרכז מאז רצח רבין וכולם נכשלו. פוליטיקה זה מקצוע ולפיד עושה את זה כמו שצריך. אני גם חושב שיש לו יתרון שאין לו עבר צבאי. הפוליטיקה פחות מתאימה למי שגדל בצבא.
בקשר ליהדות התורה, באמת שאני מתקשה למצוא סיבות למה כדאי להצביע להם. כנראה שהסיבה שאני שוקל ברצינות להצביע להם היא לגמרי רגשית. באופן אישי אני חושב,שגפני, אשר ופרוש הם אנשים טובים למרות שאני רחוק מאוד מהשקפת עולמם.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2022 00:19 |
|
| |
| Astrolog כתב: |  | רציף,יש עתיד כי לפיד עצמו פשוט גאון פוליטי. כל כך הרבה מנהיגים היה לשמאל מרכז מאז רצח רבין וכולם נכשלו. פוליטיקה זה מקצוע ולפיד עושה את זה כמו שצריך. אני גם חושב שיש לו יתרון שאין לו עבר צבאי. הפוליטיקה פחות מתאימה למי שגדל בצבא. |
|
אם אניח בצד את המשפט האחרון שלך, שלא ממש הבנתי אותו, הרי שאשאל אותך למה לפיד עשה מה שלא עשה אהוד ברק? במה הוא עדיף עליו? ואוסיף להקשות, האם אתה מצביע ל"פוליטיקאי מבריק" או למנהיג שעושה טוב לעם? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2022 00:32 |
|
| |
אהוד ברק גאון מבריק ואיש צבא אמיץ שפשוט לא התאים לפוליטיקה. לפיד שוחה בפוליטיקה כמו דג במים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2022 00:43 |
|
| |
עדיין שאני שואל אותך: אם ההצבעה והכנסת מבחינתך, זו תחרות ריאליטי לתיאטרון עם חוקים מסוימים (שאתה קורה להם פוליטיקה), או שיש איזו מטרה אמיתית בכל הסיפור הזה? אתן לך דוגמה. נניח שאני מזמין לילדים הצגה בנושא "כיבוד הורים". השחקנים בהצגה כולם אלופים, חתיכים, מצחיקים, אוטנטיים, מרגשים והכל, אבל שום מסר שקשור לכיבוד הורים לא הועבר בהצגה. האם אזמין את התיאטרון הזה שוב? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2022 01:02 |
|
| |
אם אתה מייחס חכמה ללפיד אז או שאתה לא מבין מה זה חכמה, או שאתה לא יודע מי זה לפיד או שאינך מבין את משמעות המילה 'לייחס'. בכל שלושת המקרים הללו - אי אפשר לדון איתך ולשכנע אותך, אתה חלול בדיוק כמו מושא הערצתך וא-סימפטומטי להיגיון. הרי בכל משפט שני שיוצא מפיו של לפיד הטיפשות וחוסר ההבנה שלו מכריזים על עצמם בדציבלים הכי גבוהים, לא הייתי מעסיק אותו גם כשוליית עוזר מגיש התה במשרד ראש הממשלה. בנוסף הבנאדם דמגוג ברמה קשה, אין דברים כאלה. הוא מספר לך סיפורים שלא היו ולא נבראו (ונתניהו הוא השקרן???) בכזו רמת שכנוע עצמי, שלדעתי הוא באמת סובל מסכיזופרניה קשה וחי ביקום מקביל בו כל דמיונותיו ההזויים הם פשוט אמת לאמיתה. למרות שאני ממש לא סובל את הבנאדם מסיבות רבות, מי שמיטיב להגדיר ולהציג את חלולתו של לפיד בתפארת מערומיה הוא ליאור שליין, חפש אותו ביו טיוב. לא צריך להיות איש ימין, אפילו לא צריך לאהוד את ביבי, מספיק לרצות לחיות בדמוקרטיה (האיש כידוע דיקטטור לא קטן) בעלת ערכים אמיתיים שלא מושפעים על ידי שבשבת הכותרות בתקשורת - כדי להקיא את לפיד מכל תפקיד שלטוני או פרלמנטרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2022 01:52 |
|
| |
| Astrolog כתב: |  | רציף,יש עתיד כי לפיד עצמו פשוט גאון פוליטי. כל כך הרבה מנהיגים היה לשמאל מרכז מאז רצח רבין וכולם נכשלו. פוליטיקה זה מקצוע ולפיד עושה את זה כמו שצריך. אני גם חושב שיש לו יתרון שאין לו עבר צבאי. הפוליטיקה פחות מתאימה למי שגדל בצבא.בקשר ליהדות התורה, באמת שאני מתקשה למצוא סיבות למה כדאי להצביע להם. כנראה שהסיבה שאני שוקל ברצינות להצביע להם היא לגמרי רגשית. באופן אישי אני חושב,שגפני, אשר ופרוש הם אנשים טובים למרות שאני רחוק מאוד מהשקפת עולמם. |
|
לפיד לא ראוי להנהיג. לפיד מסוכן לישראל. בכהונה העכשוית שלו כראש ממשלה הוא היה חצי מהזמן בחו"ל, זה פשע. איילת שקד על לפיד ; הוא שטחי, הוא עושה פיגוע כל שבוע ונפתלי מחלץ. לפיד השכיל להסתכסך גם עם רוסיה וגם עם אוקראינה, הוא מסוכסך עם שורה של מדינות, קראתי איפשהו, כמדומני שזה היה בכתבה של כרמלי במוסף המודיע של שבת לפני כחודשיים, שלפיד לא קורא מסמכים ומסמכים חשובים ! ההסכם עכשיו עם נסראללה זה כישלון ופשע, אין להסכם הזה אישור כלשהו... זה הסכם טפשי לתת לאויב שטח עצום בחינם, ההסכם עצמו הוא מרושל ובעייתי, כך סובר המזרחן גיא בכור. לפיד הבטיח הבטחות של יושרה ולא עמד בהם, זוהי ממשלה מנופחת, הוא הגדיל את הכספים הקואליציונים ועוד. לפיד מעוות בזה שהוא מחרים את נתניהו. זה ראש קטן. עברנו שנה קשה, נשמח אם תעזור לנו בבקשה, תצביע לכל מפלגה של גוש הימין ; יהדות התורה/שס/ציונות דתית/ליכוד. רק נתניהו מסוגל להקים ממשלה יציבה, נתניהו הכי מוכשר בשטח, נתניהו צפוי להביא לנו שלום ושיגשוג בעזרת ה' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2022 01:59 |
|
| |
לפי הנטייה להצביע יש עתיד נראה שחילול ה' אינו מרתיע אותך יותר מידי, ואם כן מצוה מן המובחר להצביע ג' שבכך חילול ה' הכי גדול שמצביעי לאנשים שלא אכפת להם לא תורה, לא שבת, ולא החרדים.
והנזק שהם עושים לש"ש גדול פי מליון מהנזק שהתינוק שנשבה לפיד עושה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2022 05:01 |
|
| |
אם אתה חילוני מה אתה עושה בבחדרי ?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2022 07:37 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | לפי הנטייה להצביע יש עתיד נראה שחילול ה' אינו מרתיע אותך יותר מידי, ואם כן מצוה מן המובחר להצביע ג' שבכך חילול ה' הכי גדול שמצביעי לאנשים שלא אכפת להם לא תורה, לא שבת, ולא החרדים.
והנזק שהם עושים לש"ש גדול פי מליון מהנזק שהתינוק שנשבה לפיד עושה. |
|
אתה לא מבין שזה טרול? הוא אפילו לא הצליח להסביר את עצמו.... הסיבה שעניתי היא כדי לבדוק אם הוא יגיב ב1 בלילה, מה שהיה מןכיח שהוא מושתל בתשלום. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|