בית פורומים בחדרי חרדים

הרבה שנים לא הצבעתי לחרדים ולגוש ביבי ואני מתלבט אם להצביע הפעם ג'

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/11/2022 08:22 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
עדיין שאני שואל אותך: אם ההצבעה והכנסת מבחינתך, זו תחרות ריאליטי לתיאטרון עם חוקים מסוימים (שאתה קורה להם פוליטיקה), או שיש איזו מטרה אמיתית בכל הסיפור הזה?

אתן לך דוגמה. נניח שאני מזמין לילדים הצגה בנושא "כיבוד הורים". השחקנים בהצגה כולם אלופים, חתיכים, מצחיקים, אוטנטיים, מרגשים והכל, אבל שום מסר שקשור לכיבוד הורים לא הועבר בהצגה. האם אזמין את התיאטרון הזה שוב?

נשלח מהאנדרואיד שלי

לפיד רלוונטיי כי הוא מביא תוצאות בגלל הכשרון שלו כפוליטקאי. בקשר לכשרונות אחרים, הוא היה שר אוצר שנה וחצי והכלכלה החזיקה מעמד. ועכשיו הוא ראש,ממשלה והמדינה בתנהלת בצורה סבירה. אני משער שהוא לא גאון ולא טיפש אלא ממוצע. אבל יש לו יועצים מבריקים.

תוקן על ידי Astrolog ב- 01/11/2022 08:23:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2022 08:36 לינק ישיר 

רציף כתב:
Astrolog כתב:

רציף,יש עתיד כי לפיד עצמו פשוט גאון פוליטי. כל כך הרבה מנהיגים היה לשמאל מרכז מאז רצח רבין וכולם נכשלו. פוליטיקה זה מקצוע ולפיד עושה את זה כמו שצריך. אני גם חושב שיש לו יתרון שאין לו עבר צבאי. הפוליטיקה פחות מתאימה למי שגדל בצבא.בקשר ליהדות התורה, באמת שאני מתקשה למצוא סיבות למה כדאי להצביע להם. כנראה שהסיבה שאני שוקל ברצינות להצביע להם היא לגמרי רגשית. באופן אישי אני חושב,שגפני, אשר ופרוש הם אנשים טובים למרות שאני רחוק מאוד מהשקפת עולמם.

לפיד לא ראוי להנהיג.
לפיד מסוכן לישראל.
בכהונה העכשוית שלו כראש ממשלה הוא היה חצי מהזמן בחו"ל,
זה פשע.
איילת שקד על לפיד ; הוא שטחי, הוא עושה פיגוע כל שבוע ונפתלי מחלץ.
לפיד השכיל להסתכסך גם עם רוסיה וגם עם אוקראינה, הוא מסוכסך עם שורה של מדינות,
קראתי איפשהו, כמדומני שזה היה בכתבה של כרמלי במוסף המודיע של שבת לפני כחודשיים, שלפיד לא קורא מסמכים ומסמכים חשובים !

ההסכם עכשיו עם נסראללה זה כישלון ופשע, אין להסכם הזה אישור כלשהו... זה הסכם טפשי לתת לאויב שטח עצום בחינם, ההסכם עצמו הוא מרושל ובעייתי, כך סובר המזרחן גיא בכור.

לפיד הבטיח הבטחות של יושרה ולא עמד בהם, זוהי ממשלה מנופחת, הוא הגדיל את הכספים הקואליציונים ועוד. לפיד מעוות בזה שהוא מחרים את נתניהו.
זה ראש קטן.

עברנו שנה קשה, נשמח אם תעזור לנו בבקשה, תצביע לכל מפלגה של גוש הימין ; יהדות התורה/שס/ציונות דתית/ליכוד.
רק נתניהו מסוגל להקים ממשלה יציבה, נתניהו הכי מוכשר בשטח, נתניהו צפוי להביא לנו שלום ושיגשוג בעזרת ה'

נשלח מהאנדרואיד שלי

רוסיה אוקראינה זה נושא מורכב. כל עוד ישראל לא תספק נשק לאוקראינה לא נראה לי שתהיה לנו בעיה עם רוסיה של פושע המלחמה פוטין. אלא מה אתם בטח כועסים שלפיד גינה פשעי מלחמה של הרוסים באוקראינה וזה עיצבן את הרוסים. אז מה הטענה שלנו אם כך שהעולם שתק לפני 80 שנה לנוכח פשעי הנאצים,? גם אלה ששתקו אז פחדו ולא רצו לעצבן את היטלר. הם לא ידעו אז את מה שאנחנו יודעים לאחר מעשה שהיטלר יפסיד. גיא בכור טועה המון ומפיץ תעמולת כזב של הרוסים. מי שהקשיב לו הבין שתוך שבועיים הרוסים יכבשו את אוקראינה מה שכמובן לא קרה. מילא הוא טועה אבל איך אפשר לתמוך בצד שמבצע פשעי מלחמה נגד אזרחים תמימים? הבן אדם פגום מבחינה מוסרית. איילת שקד אמרה.... ואיפה בדיוק איילת שרד עכשיו מבחינה פוליטית? אם לא תקרה הפתעה ממש מרעישה, מחר בבוקר היא מתייצבת בלשכת התעסוקה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2022 08:59 לינק ישיר 

טרולי
אם אתה חושב שהכל טוב כאן וזה סבבה המריבות עם רוסיה (שהתחילו הרבה לפני מלחמת רוסיה אוקראינה), תצביע ללפיד.
מי מפריע לך?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2022 09:11 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
טרולי
אם אתה חושב שהכל טוב כאן וזה סבבה המריבות עם רוסיה (שהתחילו הרבה לפני מלחמת רוסיה אוקראינה), תצביע ללפיד.
מי מפריע לך?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אין לי מושג על מה אתה מדבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2022 09:31 לינק ישיר 

הוצאת לי את המילים מהפה, גם אני לא יודע על מה אתה מדבר.
אבל תכלס, אם לפיד מבחינתך הוא בסדר, ואתה מעריץ את יכולותיו הפוליטיות (אני מבין שההערצה משפיעה על ההעדפות שלך בקלפי), ואין לך מועמד אחר שאתה כן חושב שהוא טוב (נשאלת למה להצביע ג וכתבת שגם אתה לא יודע להסביר).
אז הכל טוב. אין לך שום ספק. שים יש עתיד בקלפי ותיוושע.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2022 20:50 לינק ישיר 

עדכון שמתי ג'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2022 21:59 לינק ישיר 

Astrolog כתב:

עדכון שמתי ג'

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הרבה שנים לא הצבעתי לחרדים ולגוש ביבי ואני מתלבט אם להצביע הפעם ג'
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext