| נשלח ב-2/11/2022 02:40 |
|
| |
בכמה אתם מתערבים שלפיד יתקוף את...
...החוק הנורבגי שבטח יופעל גם בממשלה זו?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2022 02:51 |
|
| |
כשהתקשורת אתך ועובדת בשבילך אתה יכול לחרטט, לשקר, להיות צבוע, לתקוף ולהטיף לאחרים על מה שאתה עצמך נגוע.
לא יעמתו אותך עם דברים שאמרת והבטחת בעבר, לא ישאלו שאלות קשות, לא יביכו אותך.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 02/11/2022 03:13:15
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2022 07:04 |
|
| |
כבר עימתו את אישתו, אז היא בכתה, ואז היא נהייתה המסכנה. והמשחק המשיך - התקשורת איתך ואתה מחרטט. מה שכן, אחרי ההתנהלות של הממשלה הקודמת, כבר קשה להאמין שיהיה מי שיקשיב להם. ועדיין צריך לקוות לעריקות וממשלה רחבה יותר מ61 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2022 09:01 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  |
כבר עימתו את אישתו, אז היא בכתה, ואז היא נהייתה המסכנה. והמשחק המשיך - התקשורת איתך ואתה מחרטט.
מה שכן, אחרי ההתנהלות של הממשלה הקודמת, כבר קשה להאמין שיהיה מי שיקשיב להם.
ועדיין צריך לקוות לעריקות וממשלה רחבה יותר מ61
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2022 09:07 |
|
| |
לא מעניין הפסטיבל, אם באמת כפי שמשתקף עכשיו גוש הימין קיבל 65 מנדטים ומעלה, והחרדים-דתיים קבלו 35 מנדטים (!) כפי שמשתקף כרגע, זה הזמן להתחיל למשול ולהוביל ולהפסיק לבדוק כל הזמן מה אומרים כמה גורמי שוליים לא רלוונטיים...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2022 09:44 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | לא מעניין הפסטיבל, אם באמת כפי שמשתקף עכשיו גוש הימין קיבל 65 מנדטים ומעלה, והחרדים-דתיים קבלו 35 מנדטים (!) כפי שמשתקף כרגע, זה הזמן להתחיל למשול ולהוביל ולהפסיק לבדוק כל הזמן מה אומרים כמה גורמי שוליים לא רלוונטיים... |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2022 10:36 |
|
| |
הדיבוק: השלב הראשון שצריך לקרות הוא שינוי התודעה ממובלים מתבכיינים למובילים, ואת השינוי הזה גם אנחנו בעצמנו צריכים ללמוד לעשות ואחר כך לבקש מנבחרינו לעשות את זה גם כן...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2022 11:08 |
|
| |
אין לי מה להוסיף מעבר להודעתי הקודמת  לפי ראות עיניי, אחד המאפיינים של ביבי זה עיסוק בדברים ארוכי טווח, על חשבון הצלחות מהירות. אם יבינו שלצד החתירה להצלחות ארוכות טווח כדאי לנצל את המומנטום הזה, יהיה מצוין. השאלה החא שוב - אם זה מה שיקרה. להערכתי זה תלוי מאוד בגודל הקואליציה, ואת סה נדע רק עוד כמה ימים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|