בית פורומים בחדרי חרדים

השמאל הישראלי חטף מכות מחץ- שוק על ירך

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/11/2022 07:49 לינק ישיר 
השמאל הישראלי חטף מכות מחץ- שוק על ירך

חוץ מאיבוד השילטון של המחנה הפרוגרוסיבי, 2 מפלגות ערביות רע"מ ובל"ד לא עוברים את אחוז החסימה. וגם מרצ לא בטוח שתעבור את אחוז החסימה, 
האליה וקוץ בה היא ששת המנדטים של ליברמן (חלאת המין האנושי-שכינה את ביבי) ובעיקר שנאתו התהומית נגד הציבור החרדי עד כדי כך שהציע להעמיס את כל החרדים יחד על מריצה ולהשליך אותנו יחד עם נתניהו למזבלה הקרובה. 
מקווה שהח"כים החדשים ידעו להיות נוכחים בחילופי הגברי במשרד האוצר עם קהל רב ולמרגלותיהם מריצות חדשות ומצוחצחות ולהעיף אותו -מטאופורי כמובן- הישר למזבלה. בלאט.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2022 09:33 לינק ישיר 

קאשית, אל יתהלל חוגר כמפתח. אנחנו עוד לא יודעים מה עם מרצ, ואם שלושת המפלגוצ הערביות מרצ, רעמ ובלד, עוברות, התמונה תשתנה מאוד.
שנית, לצערינו, הימין לא יודע באמת לשלוט. צריך לשמוח שהם נצחו, כי לפידרמן היו מזעזעים, אבל עדיין הימין לא יודע להיות טוטליטרי כמו השמאל, ויש לזה גם צדדים שליליים.
שלישית, השאלה היא כמה הניצחון התקבע. מה שהוהיל את "נצחון" השמאל בסבבים קודמים ואת נצחון הימין בסבב זה, הוא איחודים ואיבוד מפלגות קטנות. הגדולים בעיניי, יצאו רון חולדאי ובן גביר (רק בסבב הנוכחי), שידעו להתעלות עצמם ולוותר. השאלה היא, אם גם בהנחה שננצח הפעם, השמאל לא ילמד את השיטה ויתאחד, ואז עוד 4 שנים נפסיד... (כבר למדנו שכל ההבטחות נגד הערבים מתבטלות כשזה לא שווה, ברור לי שאם יוקם גוש ערבי של מרצ-רעמ-בלד הוא יוכשר על ידי השמאל).

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2022 09:39 לינק ישיר 

ונתניהו יפה הנפש יעשה כל ניסיון להתרחק מהדימוי הבינלאומי השלילי של התחברות לבן גביר וכו' עד כמה שאפשר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > השמאל הישראלי חטף מכות מחץ- שוק על ירך
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext