בית פורומים בחדרי חרדים

כניסה רק לליטאים. 4 חרוצים מוכשרים, מול 4 כלומניקים, הזוי!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/11/2022 16:44 לינק ישיר 

אני באמת תוהה, מילא גפני היה ראש כולל, אבל מי אמר מה יכולתם הלמדנית של מקלב, אשר, ובעיקר פינדרוס שהיכרתי כילד ונער והוא היה "בם" אז כמו היום...
אני כלל לא בטוח שאייכלר נופל מהם. (לא מכיר את האחרים.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2022 16:57 לינק ישיר 

פינדרוס ומקלב כן היו בחורים טובים ומצוינים. עם פינדרוס גם דיברתי לפני המון שנים והוא היה די בקי בתהלוכות סוגיות מסוימות שבש"ס.
הרביעי "הרב אשר" לא ידוע, כלומר..

חדי אוזן יכולים לשמוע גם מתוך נאומי הכנסת את העושר הרוחני והתורני של הדובר, לכאן או לכאן. ואכן יש הבדל בסגנון בין השלושה לרביעי.

תוקן על ידי יוחנןש ב- 03/11/2022 16:58:09

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2022 19:19 לינק ישיר 

יוחנןש כתב:

נכון יש אצל החסידים מוכשרים ברמה מטורפת.
ואכן מקומם של אלו לא אמור להיות בבית הכסא הנקרא כנסת.

אה. אז רק באת לבקר את ארבעת הליטאים שבאו לבית הכסא-כנסת במקום לשבת ללמוד בכולל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2022 19:47 לינק ישיר 

אייכלר נופל מהם בעיקר בגלל הנאומים העילגים והמפגרים שלו, וגם כי הוא דואג לחסידות שלו ולה בלבד, למרות שהוא נבחר בקולות כלל החרדים. בניגוד לחברי הכנסת החרוצים והמוכשרים של דגל, שעוזרים לכל פונה באשר הוא, ביעילות מדהימה, ולא נוטים לדבר שטויות מול כל מיקרופון. איזה אבסורד שאפילו מתוך ה 4 המוכשרים האלו, איבדנו אחד לטובת ליברמן הנבל. באסה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2022 19:48 לינק ישיר 

איש לא חשוב, אולי תשקול לקחת קורס במודעות עצמית ובכנות אצל יוחנןש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2022 20:41 לינק ישיר 

נושא הדיון שלי כאן הוא על הלמדנות של החכי"ם. ולא נאומיהם העלגים, אני למשל מובך עד לשורשי שערותי כשפינדרוס מדבר.

איני חד אוזן ואני לא מה שקרוי בפי העם למדן לרוע מזלי האישי, אבל עם השנים עקבתי אחרי מי שקרויים למדנים כדי להבין מה זה אומר ונהייתי קצת  פאפעגאייע בזה ומשום מה אייכלר עשה עלי רושם של אדם יודע צורתא דשמעתתא ומקלב, אשר, ופינדרוס לא.
רביץ אכן היה למדן חברונאי. וגפני כנראה למדן גרודנאי, אבל אז היה לנו את רמ"ז פלדמן שבודאי היה תלמיד חכם גדול משניהם יחדיו.
שלא לדבר על הרב פרץ, הרב יעקב יוסף, הרב מאיה, ועוד, שכולם תלמידי חכמים יותר מהליטאים והחסידיים יחד.

חבל שש"ס ירדה מרמתה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2022 21:40 לינק ישיר 

timobl כתב:
זה רק אומר שהחכי״ם של אגודה הגיעו בלי הרבה מושגים, ואילו החכי״ם של דגל הינם בבחינת ״שנה ופירש״.

אסור לשנות ממה שמינה הרב שך, הרי. והוא ידע את מי הוא שם . או שזה תופס רק לנ.ז.ג. שהשאלה אם הוא שנה בכלל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2022 21:41 לינק ישיר 

לגופו של עניין, ידוע הרי שבחסידויות מסויימות נשאלים מדוע נציגיהם הכי פחות חכמים בכנבת, והם מתגוננים שאלו הכי חכמים שיש להם בקהילה .. .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2022 21:55 לינק ישיר 

אמנם, זה לא נושא האשכול, אבל כן חשוב לכתוב את הדברים ולתהות על קנקנם "של הגדולים הליטאים:" אם גפני תלמיד חכם? והישגיו בכנסת למען לומדי התורה ולקודשי ישראל שואפים לאפס? אז באיזה היתר הלכתי הגדולים לא שולחים אותו לכולל.!  החכים שנכנסו בכנסת בזמנו של גפני מקבלים פנסיה אחרי שכיהנו שתי קדנציות והוא הרי זקן בא בימים אז עאכו"כ. ניקח לדוגמה גם את רובינשטיין, ראש העיר ב"ב גם אותו הקימו מכיסא ראש הכולל לעירייה וזה בעצם בא לומר לנו כמה לא חשוב התורה אצל אותם עסקנים שמדברים בשם הגדולים. ואם החכים החסידים פחות מוצלחים מעמיתיהם הליטאים זה רק בגלל שאצל החסידים לא משתמשים בתורה כקרדום לחפור בו ואילו אצל הליטאים התורה לא באמת חשובה היא פשוט מקור לכסף  גאווה ולשררה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2022 22:37 לינק ישיר 

עוד יאכנאי מבולבל . ואיזה היתר יש לך לצאת מהכולל ולכתוב פה הבלים שנים רבות, בלי להביא שום הישגים ?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2022 04:16 לינק ישיר 

Honeycooki כתב:
אייכלר נופל מהם בעיקר בגלל הנאומים העילגים והמפגרים שלו, וגם כי הוא דואג לחסידות שלו ולה בלבד, למרות שהוא נבחר בקולות כלל החרדים. בניגוד לחברי הכנסת החרוצים והמוכשרים של דגל, שעוזרים לכל פונה באשר הוא, ביעילות מדהימה, ולא נוטים לדבר שטויות מול כל מיקרופון. איזה אבסורד שאפילו מתוך ה 4 המוכשרים האלו, איבדנו אחד לטובת ליברמן הנבל. באסה.

לקרוא את הדיבור הראוותני של ליטאי הפורום כאן, "אנחנו חכמים וכל היתר חסרי דעה" "אני ואפסי עוד" "כולם אפסים חוץ ממנו", ולהבין שהם לא נופלים רחוק מליברמן ונציגיו בשנאה לשונה ממך, בשנאה לקבוצה האחרת.

בתחילה אמרתי, טוב שקיצצו עוד ח"כ ליטאי, פחות סירחון של גאייווה כאן, ואז אני מגיע לכאן ושוב דיבורים של גאווה "החכים החרוצים והמוכשרים של דגל" "החכים של ג' מדברים שטויות למקרופונים"

אין שום אבסורד שג' איבדו לליברמן, תגיד אתה בעצמך במה אתה שונה מליברמן והחכים שלו כשמדובר בהתייחסות לחסידים? אותה שנאה כבושה, לדעתי אפילו יותר, תראה את השפה שלך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2022 14:21 לינק ישיר 

הנתונים מוכיחים, החסידים תפסו טרמפ על ההצבעה הליטאית. בפעם הבאה צריך 4 ראשונים ליטאים 4 הבאים אחריהם חסידים וכן הלאה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2022 21:07 לינק ישיר 

[quote]ליצמן אכן היה מוכשר.
הוא גם היה עומד בנקל במבחן המוצע.

נכון יש אצל החסידים מוכשרים ברמה מטורפת.
ואכן מקומם של אלו לא אמור להיות בבית הכסא הנקרא כנסת.

ולכן לא באתי חלילה לדבר על הגניום החסידי לעומת הליטאי. אלא לדבר עובדתית על ארבעת החכי"ם מול ארבעת החכי"ם.

נ.ב. מתגנבת לי מחשבה זדונית, אם נעשה את הבחינה הנ"ל לחברי 2 מועצות גדוה"ת. אני מנסה לסלק ממני את ההשערה באיזה מועצת יהיו מי שיפלו - - -

התורה היא העיקר!!!

תוקן על ידי יוחנןש ב- 03/11/2022 16:04:07

התורה היא העיקר ? והרי  מן המפורסמות היא שדרך ארץ קדמה לתורה; דרך ארץ קדמה לכל; לכן הקרטריון צריך להיות למי יש יותר דרך ארץ לח״כ הלטאים או החסדים ; וראה.    באליהו רבה א ד"ה ויגרש את האדם (מופיע גם בילקוט שמעוני ובמדרש בויקרא רבא פרשה טו ) 

ויגרש את האדם (בראשית ג' כ"ד), מלמד שנתן לו הקב"ה גירושין כאשה. וישכן מקדם לגן עדן את הכרובים (שם שם /בראשית ג'/), מלמד שהכרובין קודמין למעשה בראשית. ואת להט החרב המתהפכת (שם /בראשית ג'/), זו גהינם. לשמור את דרך (שם /בראשית ג'/), זו דרך ארץ, מלמד שדרך ארץ קדמה לכל. עץ החיים (שם /בראשית ג'/), אין עץ חיים אלא תורה, שנאמר עץ חיים היא למחזיקים בה וגו' (משלי ג' י"ח).    התנהלות הרב גפני עם ח״כ מיכאלי; נופלת בבחינת דרך ארץ; להבנתי החסידים חסרים ממידת דרך ארץ, אולי כי אצלם הדגש הוא על הרגשות ולא על הלימוד והשכל הישר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2022 19:08 לינק ישיר 

אין שום קשר בין מידת הלמדנות של חבר כנסת לבין הצלחתו בפוליטיקה. 
כבר ראינו חברי כנסת למדנים גדולים שנכשלו בפוליטיקה. 

ראינו גם רמטכ"לים עטורי תהילה שהיו כישלון קולוסאלי בפוליטיקה. מה
הקשקוש הזה לדרג חברי כנסת חרדים לפי רמת למדנותם??

גם רטוריקה מבריקה ורהיטות הדיבור אינן ערובה להצלחה פרלמנטרית.

יש כאלה שנורא מתפעלים מהוורבליות של מוישה גפני בעל הפה המטונף.
לית מאן דפליג שהוא ח"כ מוכשר אבל יש לזכור שהוא מתעלם ביודעין
מצורכיהם של חלק גדול של מצביעי ג'. לא הדאגה לכל מצביע ג' בראש
מענייניו, דאגתו היא בעיקר לעסקנים ששומרים על כסאו לבל ייפול ח"ו
לידי מישהו חדש, צעיר, מוכשר, ונמרץ.  34 שנים הוא כבר נאחז בכסאו
ועדיין מסרב לשחררו. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2022 20:12 לינק ישיר 

Honeycooki כתבה:
כניסה רק לליטאים. 4 חרוצים מוכשרים, מול 4 כלומניקים, הזוי!

רק רוצה לקטר. יש לנו 4 חכים חרוצים מוכשרים ורהוטים, מול 4 כלומניקים, הזוי!כל כך הזוי! החסידים ברחמיו הרבים של הגרי"ג קיבלו 4 מקומות בכנסת במתנה, ושמו בהם רביעיית ליצנים. מתביישת שחושבים שהם הנציגים שלי.

תוקן על ידי Honeycooki ב- 03/11/2022 10:13:25

אני מקווה שנחת קצת בשבת וחשבת על הדברים בצורה יותר רגועה.
אני לא יודע מאיפה הבאת את התובנות שלך, אבל את רחוקה מהמציאות בשטח.

זה שאולי את מכירה רק את הח"כים הליטאיים ופעולותיהם בציבור, לא אומר שאחרים לא עשו כלום.

לכנות את כל ח"כי אגודה ככלומיניקים זה ניתוק מוחלט מהמציאות ומהציבור.

נ.ב. לאור התוצאות, הסיכוי שדגל היו עוברים לבד די קטן, כך שלזלזל בשותפים שלך גם אם הם שונים ממך, זו טיפשות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > כניסה רק לליטאים. 4 חרוצים מוכשרים, מול 4 כלומניקים, הזוי!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.