|
|
| נשלח ב-29/11/2022 18:27 |
|
| |
[29.11, 18:09] +972 50-491-8219: אדמקר: ההערכה: למרות הקשיים מול יהדות התורה, יו"ר הכנסת יוחלף ביום שני הקרוב [29.11, 18:12] +972 50-491-8219: גרמן: יהדות התורה חתמו על הטופס, אבל לא העבירו אותו לליכוד. מחזיקים בחתימות שלהם כבני ערובה לטובת הישגים במו"מ נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2022 00:03 |
|
| |
עמיאל ירחי: גורם בציונות הדתית: מסתמן שהלילה חתימה על הסכם בין סמוטריץ' לנתניהו - בבוקר הודעה רשמית. נתניהו מנסה לפייס את יהדות התורה, הערב הוא נפגש עם ח"כ יעקב אשר למעלה משעה (עמיאל ירחי). כל החדשות במקום אחד. קבוצת וואטסאפ נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2022 11:34 |
|
| |
ינון מגל: המו"מ בין הליכוד והציונות הדתית הסתיים, המסמך מוכן לחתימה, ממתינים לש"ס. פרסום ראשון | הליכוד והציונות הדתית סיכמו: בצלאל סמוטריץ' יכהן כשר האוצר עד 2025 ואז ימונה לשר הפנים וההתיישבות. חבר נוסף, כנראה אופיר סופר, יכהן כשר הקליטה עד 2025 ואז יהפוך לשר התחבורה או החינוך, לבחירת הליכוד. אורית סטרוק תכהן עד 2025 כשרת ההתיישבות ואז תשמש כשרת הקליטה (עמית סגל). נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2022 19:06 |
|
| |
הושג הסכם בין הליכוד לבין הציונות הדתית.
*על פי ההסכם שהושג הציונות הדתית תקבל את משרד האוצר ברוטציה, משרד העלייה והקליטה ומשרד המשימות הלאומיות. בנוסף, שר משרי הציונות הדתית ישמש גם כשר במשרד הביטחון שאחראי על ההתיישבות ביהודה ושומרון שיפעל בתיאום ובהסכמה של ראש הממשלה. כמו כן הציונות הדתית תקבל סגן שר, יו"ר ועדת חוקה, חוק ומשפט ושירותי הדת שיוביל בכנסת את הרפורמה במערכת המשפט ויו"ר ועדת הרפורמות*.
סיעת הליכוד והציונות הדתית הגיעו היום לסיכום מסמך תפקידים ושטחי פעולה. מעבר למסמך זה יקבעו בהסכמים קואליציונים מפורטים קווי יסוד, הסדרה בסוגיות זהות יהודית, חינוך, משפט, התיישבות וחברה וסיכומים תקציבים מפורטים.
*ראש הממשלה המיועד ח"כ בנימין נתניהו:* "זהו צעד משמעותי נוסף שמקרב אותנו להקמת ממשלת ימין לאומית שתדאג לכל אזרחי ישראל. אני מודה ליו"ר הציונות הדתית על השותפות ומשוכנע שנעבוד יחד בשיתוף פעולה פורה למען עם ישראל".
*יו"ר הציונות הדתית ח"כ בצלאל סמוטריץ':* "אנחנו עושים היום עוד צעד היסטורי להקמת ממשלה יהודית, ציונית ולאומית שתחזיר את הביטחון והמשילות, תקדם רפורמה היסטורית במערכת המשפט, תסדיר ותפתח את מפעל ההתיישבות, תחזק את הזהות היהודית ברוח הציונות הדתית ותניף בגאווה את דגל הציונות, קליטת העליה והחברה בישראל. אני מודה לראש הממשלה המיועד נתניהו על האמון, ולחברי, ח"כ יריב לוין, על הובלת המאמצים להקמת הממשלה במקצועיות, בחברות ובהוגנות. יחד נעשה המון טוב למדינת ישראל ונעבוד קשה למען אזרחי ישראל כולם".
דפנה ליאל.מזל טוב, סוף סוף
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 01/12/2022 19:17:32
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2022 19:18 |
|
| |
דפנה ליאל - הכל פוליטי: המינהל האזרחי צפוי להיות בניהול השר שימנה סמוטריץ' במשרד הבטחון ואם תהיתם מה זה המשרד למשימות לאומיות אז בזה מדובר: החטיבה להתיישבות, מנהלת זהות יהודית שירות לאומי מכינות קדצ גרעינים משימתיים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2022 19:19 |
|
| |
עמית סגל: סמוטריץ מקבל את האחריות על מתאם פעולות הממשלה בשטחים והמנהל האזרחי. דרמטי. ישי כהן: תקפו אותו, בעיקר 'פרשנים' מהימין, אבל בצלאל סמוטריץ מסיים את המשא ומתן כשידו על העליונה. קיבל כל מה שרצה, ניצחון ברור. ועוד השיג חתימה לפני הסיעות החרדיות, שזה בכלל הזוי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2022 19:21 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2022 20:51 |
|
| |
כותרות הערב: * סמוטריץ עצמו צפוי להתמנות לשר האוצר ולשר במשרד הביטחון * המשבר העיקרי הוא מול החסידים: דורשים פטור גורף מגיוס לתורתו אומנותו אחרים שם מציעים לחזור לחוק טל. כמובן פסקת התגברות כדי לצלוח את משוכת בגצ. זו כמובן תהיה מתנה ענקית לאופוזיציה הרבה יותר מכל סיכום של אבי מעוז. מסתמן שהליכוד יסכים במקום זאת להורדת גיל הפטור ל-21. עמית סגל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2022 18:04 |
|
| |
מיכאל שמש: ההתקדמות במגעים עם יהדות התורה: הערב הצדדים צפויים לסכם את חלוקת התפקידים. לא בטוח שיחתם נספח, כי חלק מהח"כים ביהדות התורה לא מעוניינים לחתום על נייר שיש בו רק תפקידים. כך או כך יהדות התורה צפויה לכאורה לתת היום את החתימות להחלפת יו"ר הכנסת ואז הכדור יעבור למגרש של מיקי לוי שיקבע מתי בדיוק מחליפים אותו. בכפוף לשינויים ברגע האחרון וכו'. ינון מגל: נתניהו נפגש עכשיו עם נציגי יהדות התורה, הערכה שזה יסתיים הערב. נשארה ש"ס, היום הייתה פגישה טובה עם דרעי. ואז תתחיל החגיגה האמיתית בליכוד. שיהיה בהצלחה גדולה ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2022 17:05 |
|
| |
פרסום ראשון: לאחר פגישה שנמשכה כמעט 12 שעות, הבוקר נחתם הסכם קואליציוני בין הליכוד ליהדות התורה. (ישראל היום). נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2022 17:25 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2022 19:44 |
|
| |
שר האוצר המיועד ח"כ בצלאל סמוטריץ' ב103 fm: "המס על החד פעמי והשתייה הממותקת יבוטל חד משמעית, מה השאלה בכלל" נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2022 19:50 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2022 20:12 |
|
| |
יאיר שרקי עם סיפור מדהים למדי מחדרי המו"מ: לאחר שהחרדים הציבו דרישות תקציביות למערכת החינוך החרדית בעלות של- 4-6 מיליארד שקלים נתניהו ביקש מהם להסתפק בפחות ושימו לב לטיעון שהשמיע- לדברי נתניהו עבאס קיבל בפועל רק שני מיליארד ש"ח. דפנה ליאל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2022 21:26 |
|
| |
החקיקה להקמת הקואליציה יוצאת לדרך - מחר תתכנס הועדה המסדרת לדון בהקמת שתי ועדות זמניות. האחת תקדם את חוק דרעי, והשניה את חוק הסמכויות שדורש בן גביר. דפנה ליאל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|