| נשלח ב-9/11/2022 17:12 |
|
| |
לחסידי רצ"מ זילברברג ששוברים ה'נדרים פלוס': אל תפסיקו!! זה מגיע לנו!
ציבור ששותק על המונופול המושחת של 'ועדת הרבנים לענייני תקשורת'. ציבור ששותק על הרס חניות תקשורת ותשתיות רכבת הקלה. ציבור ששותק על נאצות יריקות וזריקת חפצים על חיילים חרדים או מחזיקי סמארטפון. ציבור ששותק על הפרדת משפחות בכפייה באוטובוס מהדרין. ציבור ששותק על אלימות כת גור נגד קהילת הפורשים. ועוד ועוד דרכי אלימות וכפייה המקובלות במגזר החרדי.
שלא יבכה ששוברים לו מכשירים בבית הכנסת. מצוין! תסבלו מהמפלצת שיצרתם לעצמכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2022 17:15 |
|
| |
רקע לאשכול:
המשפיע רבי צבי מאיר זילברברג כינס אלפים בויז'ניץ נגד הטכנולוגיה ותקף את מכשירי הנדרים פלוס וקהילות. תלמידיו מצביעים על קריסת הוואטסאפ כאל משהו שמיימי בדיוק יומיים אחרי הכינוס כמו שהיה בשנה שעברה
www.bhol.co.il/news/1455028
אשכול בנושא:
חסידי ר' צ"מ זילברברג במסע אלימות והשחתה של "נדרים פלוס"
חרדים קיצונים החלו בימים האחרונים לעבור בבתי כנסת ולנפץ את מכשיר ה'נדרים פלוס' המותקן בהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2022 17:29 |
|
| |
אנקדוטה מעניינת שרמ"צ זילברברג היה בעברו קומדנט (מדריך ומפקח על זוגות) בגור. אגב, אחיו אברהם בנימין זילברברג משמש עד היום כקומדנט הבכיר ביותר בחסידות גור ואחראי ללא מעט זוועות ואלימות שם.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 09/11/2022 17:36:30
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2022 17:46 |
|
| |
השלב הבא: שבירת מכשירי סליקת האשראי בחנויות המזון בריכוזים החרדיים. כדי שחס וחלילה לא יתרבו מקרים כמו בתמונה..

|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2022 19:35 |
|
| |
אל תכניס להם רעיונות לראש.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2022 20:02 |
|
| |
מה עם כספומטים, רמזורים ומכשירי תיקוף בתחבורה ציבורית?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2022 21:36 |
|
| |
נזכרתי שפעם ראיתי באיזה מסעדה יוקרתית שהמלצרית כותבת את החשבונית עם עט על פתק פשוט. הסבירו לי שזה הסטייל שלהם. שתרגיש באווירה של פעם בלי טכנולוגיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2022 21:52 |
|
| |
פורסם במודעות קיר בירושלים, על תקלות שהמכשיר הזה מביא, היו ילדים שקלטו איך פורצים למכשיר, ודרך המכשיר הם גלשו לאינטרנט נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2022 21:55 |
|
| |
| רציף כתב: |  | פורסם במודעות קיר בירושלים, על תקלות שהמכשיר הזה מביא, היו ילדים שקלטו איך פורצים למכשיר, ודרך המכשיר הם גלשו לאינטרנט נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הם גלשו באינטרנט בבית הכנסת מול כולם ? ואף אחד לא אמר להם כלום ?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2022 23:16 |
|
| |
אני מעריך שלפי דעת רוב רובם של הפוסקים בדורנו,
מותר למסור את הפושעים הללו למשטרה,
ולטובת הציבור צריך למסור אותם מיד עם המעשה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2022 23:39 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| רציף כתב: |  | פורסם במודעות קיר בירושלים, על תקלות שהמכשיר הזה מביא, היו ילדים שקלטו איך פורצים למכשיר, ודרך המכשיר הם גלשו לאינטרנט נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הם גלשו באינטרנט בבית הכנסת מול כולם ? ואף אחד לא אמר להם כלום ? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2022 00:20 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  |
|
|
|
|
ברור ברור אין ספק שמה שכתוב במודעה הוא קודש קודשים ואמת לאמיתה
ולכן הנני בא אליך ולשאר חסידי רמצ"ז ולתמימים הקוראים המודעה הנ"ל בפניה של חיבה ובקריאת קודש: מי לה' אליי! צאו כפנחס בדורו ולקנאות קנאת השם צבקות לשבור, לנתץ, ולהשמיד עד חרמה כל זכר ממכשירי התועבה הללו שהם בבחינת הכניסו "צלם בהיכל" ואל יבוש, ואל יתחשב במלעיגים עליו ולא יירא מפני המוחים או השוטרים הזדים ולא יפחד "למסור נפש" וילך בראש מורם לבית האסורים של שלטון הכופרים הרשעים.. "אשרך שנתפסת על דברי תורה"
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2022 02:39 |
|
| |
קלעפער
| חריף_ומקשה כתב: |  | ציבור ששותק על המונופול המושחת של 'ועדת הרבנים לענייני תקשורת'. ציבור ששותק על הרס חניות תקשורת ותשתיות רכבת הקלה. ציבור ששותק על נאצות יריקות וזריקת חפצים על חיילים חרדים או מחזיקי סמארטפון. ציבור ששותק על הפרדת משפחות בכפייה באוטובוס מהדרין. ציבור ששותק על אלימות כת גור נגד קהילת הפורשים. ועוד ועוד דרכי אלימות וכפייה המקובלות במגזר החרדי.
שלא יבכה ששוברים לו מכשירים בבית הכנסת. מצוין! תסבלו מהמפלצת שיצרתם לעצמכם. |
|
לא ברור מנין לך שכל הרשימה לעיל אלו החטאים, אולי הם העונשים למשהו אחר? למשל דיבורי הנשים באוטובוס?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2022 03:42 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | לחסידי רצ"מ זילברברג ששוברים ה'נדרים פלוס': אל תפסיקו!! זה מגיע לנו!
ציבור ששותק על המונופול המושחת של 'ועדת הרבנים לענייני תקשורת'. ציבור ששותק על הרס חניות תקשורת ותשתיות רכבת הקלה. ציבור ששותק על נאצות יריקות וזריקת חפצים על חיילים חרדים או מחזיקי סמארטפון. ציבור ששותק על הפרדת משפחות בכפייה באוטובוס מהדרין. ציבור ששותק על אלימות כת גור נגד קהילת הפורשים. ועוד ועוד דרכי אלימות וכפייה המקובלות במגזר החרדי.
שלא יבכה ששוברים לו מכשירים בבית הכנסת.
מצוין! תסבלו מהמפלצת שיצרתם לעצמכם. |
|
קראתי את מודעתך וחיפשתי את נקודת התורפה, בה נזהה אנחנו, כן "אנחנו" כשל בלשון שלך, חרדי מזויף. אתה אומר "זה מגיע לנו" מכליל את עצמך, ולא מוציא את עצמך מהכלל כמו אותו בן בהגדה "לכם ולא לו".. אבל הנה בסוף מצאנו את הכשל בלשונך כשכתבת בסוף "מצוין תסבלו מהמפלצת שיצרתם לעצמכם" אופס, אז אתה לא אחד מאיתנו, "תסבלו".. היה עליך להמשיך במשחק המילים "נסבול מהמפלצת".. בטח עכשיו תפלפל למה כאן לא הכללת את עצמך.. אבל ההרגשה אומרת שאתה החוליה החלשה, אתה מתחזה כאן לחרדי, שונא אותו, אוכל איתו נושם איתו משמיץ אותו כי אתה זייפן, אין לך את האומץ להגדיר את עצמך ולבקר אותנו מבחוץ, אתה נאלץ כל הזמן להציג את עצמך כאחד מאיתנו, אבל לבקר את כל צורת החיים החרדית. (חרדית ולא חרדית מודרנית) אז למה זה ה"אנחנו"?
ועכשיו לנושא הציבור החרדי הרחב, הייתי אומר 90% ממנו, זה שאינו קנאי, אינו מסכים עם אלימות גור, עם הרס תשתיות רכבת, עם זריקת אבנים על חיילים, אבל לא ילך להתכסח עם גור על כך, לא ילך להתכסח עם אותם קנאי הרכבת הקלה, כן רוצה הפרדה באוטובוס כי הרבנים בעד זה והציבור נשמע לרבניו, עדיין רוב הציבור לא יקים שערוריה על אוטובוס בו אשה תשב מקדימה, נכון מידי פעם בא קנאי או גורי שיהפוך את העולם, אבל רוב הציבור ישתוק רוב הציבור רוצה טלפונים כשרים, שיהיו ניכרים שהם רק לשיחה כדי לשמור על עצמו ובפרט על הנוער החרדי, אבל לא ינפץ חנויות יודע למה כל זה? כי רוב הציבור שפוי ואינו אלים, אינו מתערב במריבות, אינו שש ללכת מכות בכל פינת רחוב אפשרית מול הקנאים, מי שיעיר לקנאי עלול למצוא את עצמו מול הפגנה שלימה של קנאים רוב הציבור החרדי הרחב רוצה את הנדרים פלוס בבתי הכנסת, ולא מגיע לו שם עונש.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2022 09:16 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| רציף כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  |
|
|
|
|
ברור ברור אין ספק שמה שכתוב במודעה הוא קודש קודשים ואמת לאמיתה
ולכן הנני בא אליך ולשאר חסידי רמצ"ז ולתמימים הקוראים המודעה הנ"ל בפניה של חיבה ובקריאת קודש: מי לה' אליי! צאו כפנחס בדורו ולקנאות קנאת השם צבקות לשבור, לנתץ, ולהשמיד עד חרמה כל זכר ממכשירי התועבה הללו שהם בבחינת הכניסו "צלם בהיכל" ואל יבוש, ואל יתחשב במלעיגים עליו ולא יירא מפני המוחים או השוטרים הזדים ולא יפחד "למסור נפש" וילך בראש מורם לבית האסורים של שלטון הכופרים הרשעים.. "אשרך שנתפסת על דברי תורה" |
|
מניין לך שאי אפשר לפרוץ את המכשיר בקלות ? אתה מכיר את המכשיר ? קראת את המודעה ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2022 09:30 |
|
| |
רציף
יצא לך כבר לנפץ כמה מכשירי נדרים?
|
|
|