בית פורומים בחדרי חרדים

לחסידי רצ"מ זילברברג ששוברים ה'נדרים פלוס': אל תפסיקו!! זה מגיע לנו!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/11/2022 10:03 לינק ישיר 
מצדרביעי

איש_חשוב כתב:
לחסידי רצ"מ זילברברג ששוברים ה'נדרים פלוס': אל תפסיקו!! זה מגיע לנו!

ציבור ששותק על המונופול המושחת של 'ועדת הרבנים לענייני תקשורת'.
ציבור ששותק על הרס חניות תקשורת ותשתיות רכבת הקלה.
ציבור ששותק על נאצות יריקות וזריקת חפצים על חיילים חרדים או מחזיקי סמארטפון.
ציבור ששותק על הפרדת משפחות בכפייה באוטובוס מהדרין.
ציבור ששותק על אלימות כת גור נגד קהילת הפורשים.
ועוד ועוד דרכי אלימות וכפייה המקובלות במגזר החרדי.

שלא יבכה ששוברים לו מכשירים בבית הכנסת.

מצוין! תסבלו מהמפלצת שיצרתם לעצמכם.

קראתי את מודעתך וחיפשתי את נקודת התורפה, בה נזהה אנחנו, כן "אנחנו" כשל בלשון שלך, חרדי מזויף.
אתה אומר "זה מגיע לנו" מכליל את עצמך, ולא מוציא את עצמך מהכלל כמו אותו בן בהגדה "לכם ולא לו"..
אבל הנה בסוף מצאנו את הכשל בלשונך כשכתבת בסוף "מצוין תסבלו מהמפלצת שיצרתם לעצמכם"
אופס, אז אתה לא אחד מאיתנו, "תסבלו".. היה עליך להמשיך במשחק המילים "נסבול מהמפלצת"..
בטח עכשיו תפלפל למה כאן לא הכללת את עצמך..
אבל ההרגשה אומרת שאתה החוליה החלשה, אתה מתחזה כאן לחרדי, שונא אותו, אוכל איתו נושם איתו משמיץ אותו
כי אתה זייפן, אין לך את האומץ להגדיר את עצמך ולבקר אותנו מבחוץ, אתה נאלץ כל הזמן להציג את עצמך כאחד מאיתנו, אבל לבקר את כל צורת החיים החרדית. (חרדית ולא חרדית מודרנית) אז למה זה ה"אנחנו"?

ועכשיו לנושא
הציבור החרדי הרחב, הייתי אומר 90% ממנו, זה שאינו קנאי, אינו מסכים עם אלימות גור, עם הרס תשתיות רכבת, עם זריקת אבנים על חיילים, אבל לא ילך להתכסח עם גור על כך, לא ילך להתכסח עם אותם קנאי הרכבת הקלה,
כן רוצה הפרדה באוטובוס כי הרבנים בעד זה והציבור נשמע לרבניו, עדיין רוב הציבור לא יקים שערוריה על אוטובוס בו אשה תשב מקדימה, נכון מידי פעם בא קנאי או גורי שיהפוך את העולם, אבל רוב הציבור ישתוק
רוב הציבור רוצה טלפונים כשרים, שיהיו ניכרים שהם רק לשיחה כדי לשמור על עצמו ובפרט על הנוער החרדי, אבל לא ינפץ חנויות
יודע למה כל זה? כי רוב הציבור שפוי ואינו אלים, אינו מתערב במריבות, אינו שש ללכת מכות בכל פינת רחוב אפשרית מול הקנאים, מי שיעיר לקנאי עלול למצוא את עצמו מול הפגנה שלימה של קנאים
רוב הציבור החרדי הרחב רוצה את הנדרים פלוס בבתי הכנסת, ולא מגיע לו שם עונש.

בדיוק זה מה שחריף טוען, שאם נמשיך לשתוק ו"לא להתערב" אין פלא שנגיע גם לתופעות כאלו...
ואקנח בציטוטים היפים להלן (בבחינת חכמה בגויים תאמין):

אדמונד ברק- "כל מה שנחוץ לרוע כדי לנצח הוא שאנשים טובים לא יעשו כלום".

מרטין נימלר (כמובן בלי להשוות וכו'- אבל כתב יפה לכן מעתיק):
בגרְמַנְיָה לָקְחוּ הַנָּאצִים תְּחִלָּה אֶת הַקּוֹמוּנִיסְטִים,
וַאֲנִי לֹא הֵרַמְתִּי אֶת קוֹלִי, כִּי לֹא הָיִיתִי קוֹמוּנִיסְט;
וְאָז הֵם לָקְחוּ אֶת הַיְּהוּדִים,
וַאֲנִי לֹא הֵרַמְתִּי אֶת קוֹלִי, כִּי לֹא הָיִיתִי יְהוּדִי;
וְאָז הֵם לָקְחוּ אֶת חַבְרֵי הָאִגּוּדִים הַמִּקְצוֹעִיִּים,
וַאֲנִי לֹא הֵרַמְתִּי אֶת קוֹלִי, כִּי לֹא הָיִיתִי חָבֵר אִגוּד מִקְצוֹעִי;
וְאָז הֵם לָקְחוּ אֶת הַקָּתוֹלִים,
וַאֲנִי לֹא הֵרַמְתִּי אֶת קוֹלִי, כִּי הָיִיתִי פְּרוֹטֶסְטַנְטִי;
וְאָז הֵם לָקְחוּ אוֹתִי,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2022 10:07 לינק ישיר 

מאיפה ילדים חניוקים שלא ראו אינטרנט בחיים יודעים לפרוץ את מכשירי נדרים פלוס? סטייל סיפורי קובי לוי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2022 10:36 לינק ישיר 

בעיקרשומע כתב:

מאיפה ילדים חניוקים שלא ראו אינטרנט בחיים יודעים לפרוץ את מכשירי נדרים פלוס? סטייל סיפורי קובי לוי.

כל הילדים אותו הדבר.
הרבה מהם מוכשרים לפרק ולהרכיב כל דבר, הם סקרנים לדעת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2022 10:38 לינק ישיר 

הגיוני שיש כאלה שיהרסו מכשירים שמתיזים בואש על כל עובר ושב

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2022 14:01 לינק ישיר 

אפילו אם קרה פעם סיפור. זה לא מצדיק להזיק לאלפי אנשים הפרנסה שלהם בגלל איזה משועמם שהצליח לפרוץ.
ואני בטוח שאלה שהצליחו לפרוץ יש להם לבד מכשיר פרוץ...

מי יודע כמה חללים הפילו אלו שהלכו ברחוב ובקופת חולים וכדומה ונכשלו במראות אסורות. היה טוב שאוסרים לגמרי היציאה לרחוב...

קראתי את העלון של הרב זילברג ובלתי נקלט כמה שטויות נכתבו שמה. תלוש מהמציאות.....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2022 14:08 לינק ישיר 

רציף כתב:
בעיקרשומע כתב:

כל הילדים אותו הדבר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

לפרוץ נדרים פלוס לאינטרנט לא דורש לפרק ולהרכיב באופן מכני. אלא לפרוץ את התוכנה על ידי מתן פקודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2022 14:17 לינק ישיר 

איש חשוב,
אתה נתפס לקטנות.

ברור שבהכללה אני משתייך לציבור החרדי,
ומבחינה מסוימת אני לא. כי אני חרדי מודרני גאה. אמנם זן נדיר ונכחד. אך גאה.

מבחינתי, כל מי שנשאר עם מספר בבעלות ועדת הרבנים,
במקום לקנות מכשיר ללא אינטרנט. 
זה נקרא שהוא שותק ומעודד את השחיתות.

מבחינתי, כל מי שהצביע לג' שבראשה עומד נציג כת גור האלימה,
במקום להצביע לשס למשל.
זה נקרא שהוא שותק ומעודד את האלימות.

וכל אלו ששתקו ולא מיחו כשראו לנגד עיניהם התנהגות בריונית כנגד אנשים שלא בדיוק בתלם.
בין אם יושבים ביחד כל המשפחה באוטובוס או שהלכו לשרת בצה"ל או מחזיקים בסמארטפון.
זה נקרא שעודדו את האלימות.

ולכן הציבור הזה לא יכול לבכות עכשיו. 

לשמחתי, ה' האיר את עיני, ואף פעם לא שתקתי אל מול הבריונות.
מחיתי ככל יכולתי. זרקתי את המספר של ועדת הרבנים. ולא הצבעתי לג'
ולכן לי אישית זה לא מגיע.
אבל בהכללה, כציבור, זה מגיע לנו. ועוד איך.
וזה רק ילך ויחמיר..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2022 14:19 לינק ישיר 

גרשום כתב:
רציף

יצא לך כבר לנפץ כמה מכשירי נדרים?

רציף

רוץ מהר לחטוף את המצווה

עוד מעט לא יישאר..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2022 14:22 לינק ישיר 

אני מאוד מעריך את הרב זילברברג הוא קדוש (אף שאני לא מבין אותו בהרבה דברים ובתוכו התמונות שהתפרסמו לאחרונה איך שסוחבים אותו בנתב"ג והוא מכוסה עם טלית ומשאיר למישהו אחר שיהיה שבת גוי שלו בראיות אסורות ה"י). אבל יש לנו ב"ה מספיק גדולי ומנהיגי הדור שהם יטפלו בבעיות. לא מאמין לסיפורים שאצלו מגיע אלפי סיפורים יותר מאנשי חינוך ואדמורים גדולים. מי שנמצא בקבוצה שלו שיחמירו כמה שהם רוצים אבל לחייב כל אחד לנקוט בדיעה שלו זה טירוף.
השבוע קוראים על סדום ועי' ברמב"ן ועוד מפרשים שמידת סדום היה שמי שלא הולך בשיטה שלהם עושים לו טירור 'ויגשו לשבור את הדלת' וכו'.. וזה מה שקורה לאחרונה בציבור שלנו.
נקודה למחשבה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2022 14:24 לינק ישיר 

פלוני500 כתב:
אני מאוד מעריך את הרב זילברברג הוא קדוש (אף שאני לא מבין אותו בהרבה דברים ובתוכו התמונות שהתפרסמו לאחרונה איך שסוחבים אותו בנתב"ג והוא מכוסה עם טלית ומשאיר למישהו אחר שיהיה שבת גוי שלו בראיות אסורות ה"י). אבל יש לנו ב"ה מספיק גדולי ומנהיגי הדור שהם יטפלו בבעיות. לא מאמין לסיפורים שאצלו מגיע אלפי סיפורים יותר מאנשי חינוך ואדמורים גדולים. מי שנמצא בקבוצה שלו שיחמירו כמה שהם רוצים אבל לחייב כל אחד לנקוט בדיעה שלו זה טירוף.
השבוע קוראים על סדום ועי' ברמב"ן ועוד מפרשים שמידת סדום היה שמי שלא הולך בשיטה שלהם עושים לו טירור 'ויגשו לשבור את הדלת' וכו'.. וזה מה שקורה לאחרונה בציבור שלנו.
נקודה למחשבה

נשלח מהאנדרואיד שלי

קדוש או לא.
ניכר שהאיש לא אפוי עד הסוף.
מספיק לראות אותו מדבר 2 ד' כדי להבין את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2022 14:24 לינק ישיר 

פלוני500 כתב:
נקודה למחשבה

נשלח מהאנדרואיד שלי

שקר ! ! !

הרב זילברברג לא קדוש,

מי שאומר לשבור רכוש של אחרים שלא על פי דין תורה, אינו אדם קדוש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2022 15:18 לינק ישיר 

פלוני500 כתב:

אפילו אם קרה פעם סיפור. זה לא מצדיק להזיק לאלפי אנשים הפרנסה שלהם בגלל איזה משועמם שהצליח לפרוץ.
ואני בטוח שאלה שהצליחו לפרוץ יש להם לבד מכשיר פרוץ...

מי יודע כמה חללים הפילו אלו שהלכו ברחוב ובקופת חולים וכדומה ונכשלו במראות אסורות. היה טוב שאוסרים לגמרי היציאה לרחוב...

קראתי את העלון של הרב זילברג ובלתי נקלט כמה שטויות נכתבו שמה. תלוש מהמציאות.....

אתה לא יודע אם שברו,
כמה שברו, ואם יש ביטוח,
ואולי רק מורידים את המכשיר,
ומה הורה רב בעניין,
העיקר ; יש כאן מה להסית.

אגב, זה לא רק ילד אחד שנפל,
יש כמה ילדים שנפלו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2022 15:19 לינק ישיר 

בעיקרשומע כתב:

רציף כתב:
בעיקרשומע כתב:

כל הילדים אותו הדבר.

לפרוץ נדרים פלוס לאינטרנט לא דורש לפרק ולהרכיב באופן מכני. אלא לפרוץ את התוכנה על ידי מתן פקודה.

4 הקשות והמכשיר נפרץ,
ככה היה כתוב במודעה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2022 15:22 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

גרשום כתב:
רציף

יצא לך כבר לנפץ כמה מכשירי נדרים?

רציף

רוץ מהר לחטוף את המצווה

עוד מעט לא יישאר..

למה שאפרוץ מכשיר ?
כי כתבתי שהגיוני שיש מי שפורץ ?!

אני לא משחיר את כל החרדים
כי יש שמה קיצונים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2022 15:24 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

פלוני500 כתב:
נקודה למחשבה

נשלח מהאנדרואיד שלי

שקר ! ! !

הרב זילברברג לא קדוש,

מי שאומר לשבור רכוש של אחרים שלא על פי דין תורה, אינו אדם קדוש

איך קבעת שזה לא על פי דין תורה ?
איך קבעת ששברו ?
איך קבעת כמה שברו ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לחסידי רצ"מ זילברברג ששוברים ה'נדרים פלוס': אל תפסיקו!! זה מגיע לנו!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.