|
|
| נשלח ב-11/11/2022 17:48 |
|
| |
כלי שני.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2022 20:20 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| באג_אלפיים כתב: |  | כדאי לזכור כי באירוע הנורא שהיה במירון בעוד כלל השוהים במירון כולל ר' מיילך בידרמן והאדמו"ר מרחמסטריווקע הורו להפסיק מיידית את התזמורת, ואילו הצדיק ר' צבי מאיר שליט"א לא הפסיק ואז הגיעו אליו אנשים לספר כי מדובר באסון נורא שלא היה כמותו וכי מן הראוי להפסיק לרקוד ולשמוח בעוד המתים מוטלים בפניהם, והוא שלי"טא סירב להקשיב, הגיעו קציני משטרה והורו לחדול וגם אז הוא סירב, רק כשקצין נקט בלשון חריפה וכי הם מסתכנים במעצר, פסק התזמורת, לא שהוא הורה להפסיק אלא הקצין גרם לעצור את "השמחה" של ר' צבי מאיר. ופה אפשר לקחת את זה לאן שרוצים, זה האיש ואלו דרכיו. |
|
לא מפתיע.
חיפשתי אולי יש סרטון מהאירוע אבל לא מצאתי.
מה שכן מצאתי, זה את אירוע ההדלקה שלו במירון משנה שעברה והיה מוזר לי, איך איש שהובילוהו בשדה התעופה עטוף בטלית כדי שלא יכשל בלראות נשים, עומד על במה גבוהה באופן שרואה היטב מה קורה מאחורי המחיצה בעזרת הנשים. מוזר.
|
|
מי התיר לו להכשיל מישהו אחר, ברכישת כרטיס טיסה. שהיום זה דרך האינטרנט!?! ומי התיר לו לטוס במטוס, שרוב גדול של הפרוצדורה. זה שימוש בטבלט!?! שיסע בסוס ועגלה! ובאוניית מפרש... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2022 21:57 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| באג_אלפיים כתב: |  | כדאי לזכור כי באירוע הנורא שהיה במירון בעוד כלל השוהים במירון כולל ר' מיילך בידרמן והאדמו"ר מרחמסטריווקע הורו להפסיק מיידית את התזמורת, ואילו הצדיק ר' צבי מאיר שליט"א לא הפסיק ואז הגיעו אליו אנשים לספר כי מדובר באסון נורא שלא היה כמותו וכי מן הראוי להפסיק לרקוד ולשמוח בעוד המתים מוטלים בפניהם, והוא שלי"טא סירב להקשיב, הגיעו קציני משטרה והורו לחדול וגם אז הוא סירב, רק כשקצין נקט בלשון חריפה וכי הם מסתכנים במעצר, פסק התזמורת, לא שהוא הורה להפסיק אלא הקצין גרם לעצור את "השמחה" של ר' צבי מאיר. ופה אפשר לקחת את זה לאן שרוצים, זה האיש ואלו דרכיו. |
|
לא מפתיע.
מה שכן מצאתי, זה את אירוע ההדלקה שלו במירון משנה שעברה והיה מוזר לי, איך איש שהובילוהו בשדה התעופה עטוף בטלית כדי שלא יכשל בלראות נשים, עומד על במה גבוהה באופן שרואה היטב מה קורה מאחורי המחיצה בעזרת הנשים. מוזר.
|
|
זה סרטון שאני צילמתי. בעקרון הוא עומד במרחק גדול מהנשים כשגבו מופנה לכיוון שהן עומדות מאחורי מחיצה, ופניו לקהל. הנשים שם צנועות, משא"כ בנתב"ג ושאר רשות הרבים. אני חושב שאם הוא היה שם לב לנשים, הוא היה מורה לאנשיו לומר להן לרדת מתחת לגובה המחיצה (הן כנראה עמדו על כסאות) (לענ"ד רוב ככל הנשים שם קרובות משפחתו, אך אין לי ידיעה ברורה בעניין) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2022 22:32 |
|
| |
.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 12/11/2022 22:36:27
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2022 22:36 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  |
|
לא מפתיע.
|
|
זה סרטון שאני צילמתי. בעקרון הוא עומד במרחק גדול מהנשים כשגבו מופנה לכיוון שהן עומדות מאחורי מחיצה, ופניו לקהל. הנשים שם צנועות, משא"כ בנתב"ג ושאר רשות הרבים. אני חושב שאם הוא היה שם לב לנשים, הוא היה מורה לאנשיו לומר להן לרדת מתחת לגובה המחיצה (הן כנראה עמדו על כסאות) (לענ"ד רוב ככל הנשים שם קרובות משפחתו, אך אין לי ידיעה ברורה בעניין) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בדקה השנייה של הסרטון הוא עומד\רוקד כשפניו לכיוון הנשים.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2022 01:16 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | בדקה השנייה של הסרטון הוא עומד\רוקד כשפניו לכיוון הנשים.
|
|
לכן כתבתי שהוא מרוחק מהן. הציבור במעגלים מקיף אותו גם מהצד ההוא למרות שבסרטון פחות רואים את זה (צילמתי גם משם). אינני יודע את יחסו לנשים באופן כללי, אך ההגיון אומר שיש הבדל בין מקום מלא פריצות כנתב"ג לבין נשים צנועות מאחורי מחיצה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2022 11:41 |
|
| |
מה דעתכם לקרוא להם "קהילת אמיש החרדית" ?
|
|
|
|
|