בית פורומים בחדרי חרדים

קצין צה"ל חרדי גילה כי אינו יהודי, וגויר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/11/2022 14:26 לינק ישיר 
קצין צה"ל חרדי גילה כי אינו יהודי, וגויר

ואני רק שאלה קטנה, מי לדעתכם העביר את הידיעה לעיתונות? לאחר קריאת הקטע, במי הייתם חושדים?

-------------------

קצין צה"ל חרדי גילה כי אינו יהודי, וגויר תוך 48 שעות
גבר ואישה חרדים הכירו בשידוך. הזוג הלך להירשם לנישואין ברבנות ולמרבה ההפתעה התברר כי החתן איננו יהודי.

חזקי ברוך

י"ז בחשון תשפ"ג, 11.11.22, 13:30.

מדובר בגבר חרדי שלמד בישיבה ולא היה מודע שהוא אינו יהודי. הבחור ההמום פנה לפעיל הימין יוסף פריסמן לעזרה.

לאחר סבב התייעצויות עם רבנים אשר מתעסקים בתחום הגיור, פריסמן פנה לעו"ד הרב שאול נפתלין אשר העביר לבית הדין הרבני בירושלים את המקרה המפתיע.

הרב מרדכי רלב"ג נרתם מיד לעניין ועוד באותו יום קיים שני דיונים, בדק את המקרה, ערך שיחות עם רבניו ומפקדיו והגיע למסקנה כי חייבים מיד לגייר את הקצין.

הרב רלב''ג עמד על כך כי הגיור יערך במהירות המרבית ותוך 24 שעות הסתיים כל טקס הגיור.

במעמד הטבילה השתתפו הרב ירמי כהן אב"ד פריז, הרב יחיאל לרנר דיין מונטריאול והרב אשר ארנטרוי נציג הרבנות הראשית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2022 15:31 לינק ישיר 

אכן צדקו הפלג שיש סכנת שמד בגיוס לצה"ל.
הנה רק התגייס לצה"ל והפך מחרדי לגוי. רח"ל..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2022 06:47 לינק ישיר 

סוף טוב הכל טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2022 07:12 לינק ישיר 

בטוח יש לך גם תשובה קטנה, אז יאלה תן לנו אותה לפני שנחשוב חלילה שזה כתבת יח"צ של פעיל הימין / עו"ד / בית הדין הרבני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2022 07:29 לינק ישיר 

אולי של הישיבה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2022 12:32 לינק ישיר 

muki28 כתב:

בטוח יש לך גם תשובה קטנה, אז יאלה תן לנו אותה לפני שנחשוב חלילה שזה כתבת יח"צ של פעיל הימין / עו"ד / בית הדין הרבני

אני לא יודע כמובן.
אבל די ברור, גם מהתגובה שלך, מי המועמדים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > קצין צה"ל חרדי גילה כי אינו יהודי, וגויר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext