|
|
| נשלח ב-20/11/2022 17:51 |
|
| |
יש מצב לממשלת אחדות בראשות גנץ החצי תמהוני, והליכוד בחוץ ?
שחר גליק: המו"מ הקואליציוני: בצלאל סמוטריץ' ויצחק גולדקנופף נועדו בשעה האחרונה במשכן הכנסת, פגישה שניה השבוע. בשני הצדדים לא מרוצים מקצב ההתקדמות מול הליכוד.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 20/11/2022 18:00:57
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2022 22:24 |
|
| |
אתה מדבר על ממשלת שמאל ערבים וחרדים?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2022 22:26 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | אתה מדבר על ממשלת שמאל ערבים וחרדים?
|
|
ממשלת ימין חרדים מרכז לפיד עבודה. בלי ליברמן בלי ליכוד ובלי ערבים
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 20/11/2022 22:26:20
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2022 22:29 |
|
| |
איפה אתה רואה ממשלת ימין? אני רואה שמאל ושמאל לפיד=שמאל גנץ+שמאל עבודה= שמאל חרדים, גם ככה חלק נוטים יותר לשמאל (בעיקר מהאגף של דגל התורה) ואם הם יצטרפו לממשלת שמאל אז הם מקטלגים עצמם לשמאל. בקיצור אין שום ימין בזה, ובטח שאי אפשר לקרוא לזה ממשלת אחדות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2022 22:51 |
|
| |
לא רואה איך דבר כזה קורם עור וגידים אבל גם אם זה יקרה בבחירות שיבואו לא הרבה זמן אחרי הקמת הממשלה ההזויה הזאת הליכוד יביא פחות או יותר לבד 60 מנדטים כי מצביעי סמוטריץ את בן גביר יעברו לליכוד מצביעי שס ברובם גם יעברו ספק עם שס תעבור את אחוז החסימה אחרי כזה דבר מה שישאר זה להפריד בין אגודה לדגל והליכוד ישאר לבד בצד הימני של המפה הפוליטית נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | איפה אתה רואה ממשלת ימין? אני רואה שמאל ושמאל לפיד=שמאל גנץ+שמאל עבודה= שמאל חרדים, גם ככה חלק נוטים יותר לשמאל (בעיקר מהאגף של דגל התורה) ואם הם יצטרפו לממשלת שמאל אז הם מקטלגים עצמם לשמאל. בקיצור אין שום ימין בזה, ובטח שאי אפשר לקרוא לזה ממשלת אחדות. |
|
קראתי לזה ; ממשלת אחדות. נתניהו דואג שנגיע לשם, על ידי הרחקת סמוטריץ, יהיו בממשלה הזאת ; סמוטריץ + שס + אגודה + גנץ + לפיד, לפיד שזה מכבר מתקרב לחרדים פתאום זה כבר לא נראה כל כך רחוק. גנץ ולפיד הם כמו מרכז, והמצע יהיה מתאים לכולם. אריה דרעי יהיה שר האוצר, סמוטריץ יהיה שר הביטחון, גולדקנופף יהיה שר השיכון מורחב, יאיר לפיד יהיה חליפי או שר חוץ. וגנץ יהיה ראש ממשלה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| |
כשם שנתניהו הקים ממשלה עם גנץ ואיש לא טען שלא מדובר בממשלה ימנית, כך גם החרדים והדתיים יכולים להקים ממשלה עמם ולהשאיר את הליכוד באופוזיציה ואפע"כ ממשלה זו תחשב לימנית כי מה שקובע זו המדיניות ולא הסיעות שמרכיבות את הממשלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2022 23:11 |
|
| |
הממשלה עם גנץ היתה ממשלת שיתוק בעיקר, אי אפשר לקרוא לה ממשלה ימנית. מה שבטוח זה שממשלה של גנץ לפיד וחרדים תהיה ממשלת שמאל על מלא, החרדים לא יפריעו למהלכי השמאל, כמובן כל עוד הכסף זורם ולא נוגעים בגיוס ובג'ובים בכשרות וברבנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2022 00:58 |
|
| |
אנחנו מדברים אם אין ברירה, נתניהו לא מצליח להקים ממשלה של 61 במקרה הזה יתכנסו החכמים ויקימו ממשלת אחדות. ממשלה שסמוטריץ הוא שר הביטחון, זה לא ממשלת שמאל. לא יריבו כי יש מנהיג אחד. כבר היו הרבה ממשלות כאלה, וכאן זה עוד בלי מרץ, היה בעבר שהחרדים ישבו עם מרץ בממשלה אחת ונשארו בחיים.. למעשה תקום כאן ממשלת ימין, והכל יסתדר בע"ה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2022 15:37 |
|
| |
אגב - לפיד אמר בישיבת סיעה: "תלמידי ישיבות יקבלו יותר כסף מחיילי צה"ל". עובדתית זה פשוט לא נכון. חייל צה"ל מקבל 1,235 שקלים. בחור ישיבה יקבל 730 שקלים אברך נשוי עם ילדים יקבל 1,314, חייל נשוי בצה"ל מקבל 4,000-5,000 שקל. סליחה מראש. עובדות זה אכן לחלשים. יקי אדמקר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|