|
|
| נשלח ב-21/11/2022 17:19 |
|
| |
נתיב 3+ בכביש 1, קטסטרופה!!
לא מספיק היו פקקים כל יום משער הגיא עד שורש, עכשיו זה כבר כמעט עד ירושלים. ועל מה? כי מישהו מנסה "לחנך" אותנו לאסוף טרמפים? לנסוע בתחבורה זיבורית? לא מבין את הקטע לתקוע עוד יותר את ההגעה לעיר הבירה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2022 17:31 |
|
| |
מצדרביעי
שום קשר לחינוך... אם נצא מתוך נקודת מוצא שהכביש שייך לכולם במידה שווה, אם אני נוסע יחד עם עוד 50 איש ותופס מקום בכביש של 5 אנשים ברכבים פרטיים, הגיוני שלנו תהיה קדימות ושאנחנו לפחות לא נסבול בגלל הפקקים שאתם יוצרים...
שלא לדבר על זה שאם בכל הכבישים בארץ ינקטו בצעד החכם והצודק (כפי שהסברתי), גם אתה תעדיף לפעמים לנסוע בתחבורה ציבורית כשתמהר וכו' (למרות חסרונותיה)...
אנקדוטה יפה בהקשר לזה- נסעתי בוקר אחז מטלז סטון לירושלים באוטובוס, ישב לידי בחור בעל רכב וממש ספר את הרכבים שהוא עקף בזכות זה שנסע בתח"צ ולא ברכב:)
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 21/11/2022 17:31:41
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2022 17:56 |
|
| |
אבל יש גם הרבה רכבים פרטיים שנוסעים בנתיב הזה... ומרוויחים פעמיים
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2022 17:59 |
|
| |
| אבאבאווער כתב: |  | אבל יש גם הרבה רכבים פרטיים שנוסעים בנתיב הזה... ומרוויחים פעמיים |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2022 18:47 |
|
| |
זוועה
מילא התחבורה פה הייתה כמו בלונדון או ניו יורק עם רכבות כל דקה ואוטובוסים אבל מצב התחבורה הזיבורית הוא קטסטרופה בישראל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2022 19:31 |
|
| |
מצדרביעי
| אריאל222 כתב: |  | מילא התחבורה פה הייתה כמו בלונדון או ניו יורק עם רכבות כל דקה ואוטובוסים אבל מצב התחבורה הזיבורית הוא קטסטרופה בישראל נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מסכים, אבל עדיין במצב הפקקים כיום, מי שנוסע בתח"צ יגיע יותר מהר אם יהיו מספיק נתצי"ם...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2022 21:57 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
| אריאל222 כתב: |  | מילא התחבורה פה הייתה כמו בלונדון או ניו יורק עם רכבות כל דקה ואוטובוסים אבל מצב התחבורה הזיבורית הוא קטסטרופה בישראל נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מסכים, אבל עדיין במצב הפקקים כיום, מי שנוסע בתח"צ יגיע יותר מהר אם יהיו מספיק נתצי"ם... |
|
לא פייר במצב התחבורה היום לדפוק את מי שלא יכול לסמוך עךיה. קודם שיטפלו בזה, ואז תהיה להם 'טענה' על זה שאנחנו 'מפונקים' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2022 22:33 |
|
| |
מבין ומסכים עם כמעט כל הטענות, אבל טוען שלא צריך להתנות נתצי"ם בכך שהתח"צ תהיה איכותית, כי שוב לא הוגן כלפי הנוסעים בתח"צ להיתקע בפקק כמו כולם, כשהם בעצם חוסכים פקקים ותופסים הרבה פחות מקום בכביש (גם אם מי שנוסע ברכב פרטי אינו "מפונק")...
בנוסף מחדד את הטענה השנייה, והיא שגם לבעלי הרכבים הפרטיים זה טוב שיהיו הרבה נתצי"ם. כי למרות מצב התחבורה, אמנם מי שרגיל לרכב פרטי כנראה ימשיך בו, אבל יש הרבה "מתנדנדים" שנמאס להם באמת ממצב התח"צ אבל אם יהיו נתצי"ם יכול להיות שימשיכו בכל זאת לנסוע באוטובוסים (אני עצמי שוקל להישבר ולעבור לרכב פרטי שיצופף אותך עוד, אבל אם אראה שהגישה משתנה ויש מספיק עדיפות בכבישים לתחבורה ציבורית - אתן לזה עוד צ'אנס)...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2022 12:23 |
|
| |
צפוי גידול ביקוש לדחלילים, בובות ראווה או דמויות אדם בגודל טבעי.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2022 14:19 |
|
| |
| פיינרך כתב: |  | צפוי גידול ביקוש לדחלילים, בובות ראווה או דמויות אדם בגודל טבעי. |
|
לה''ו. יש היום כיסויי מושב עם דמויות 3D של משפחה ... אבל, כשאתה נתפס אתה משלם קנס ''ארבעה וחמישה''
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_trend ב- 22/11/2022 14:18:58
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|