|
|
| נשלח ב-24/11/2022 17:56 |
|
| |
תוקן על ידי momeir ב- 24/11/2022 17:57:07
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2022 18:09 |
|
| |
שלזינגר: לא "כיסאולוגיה", לא כבוד וגם לא "חזירות". מה שקורה במשא ומתן בין הציונות הדתית לליכוד הוא תוצאה של דבר אחד בלבד - חוסר אמון. בצלאל סמוטריץ' ואיתמר בן גביר רוצים ימין מלא-מלא. הפעם, הם יודעים, אין כחלון, אין גנץ, אין לפיד או ציפי לבני. הפעם אין את מי להאשים *לעדכונים בווצאפ: bit.ly/3t0G9EO* *זירה פוליטית* נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2022 18:14 |
|
| |
מה זה 'ימין על מלא'?
ימין זו הגדרה כללית למגוון דעות, יש את הדעה הפירומנית של בן גביר, ויש גם למשל את הדעה הפרגמטית, זו של נתניהו. אני בעד האחרונה, ובעצם הרוב - כל אלו שלא בחרו בסמוטרית את בן גביר - בעד ימין שקול ואחראי.
לכן יתכבד סמוטריץ ויבין שעליו להילחם על החלק שלו, כלומר על כך שדיעותיו ייוצגו כהלכה, על פי המשקל של מפלגתו לעומת כל השאר.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2022 18:33 |
|
| |
הסקופים: עוד מבלום ב'משפחה': בניגוד לאחיהם הסרוגים, הח"כים החרדים לא מהלכים בגדולות. אפי' את ההצעה להכפיל את תקציב הישיבות העלה לראשונה סמוטריץ', והחרדים זרמו עימו, כמעט בלית ברירה. ח"כ מיהדות התורה לבלום ב'משפחה': ראינו שאפי' ממשלת בנט-לפיד על כל מגרעותיה, לא שיחקה עם תקציב הישיבות. להשתולל עכשיו בלי פרופורציה, זה לגרום לריאקציה שתביא בעתיד לתנועת מטוטלת הפוכה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2022 20:08 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | מה זה 'ימין על מלא'?
ימין זו הגדרה כללית למגוון דעות, יש את הדעה הפירומנית של בן גביר, ויש גם למשל את הדעה הפרגמטית, זו של נתניהו. אני בעד האחרונה, ובעצם הרוב - כל אלו שלא בחרו בסמוטרית את בן גביר - בעד ימין שקול ואחראי.
לכן יתכבד סמוטריץ ויבין שעליו להילחם על החלק שלו, כלומר על כך שדיעותיו ייוצגו כהלכה, על פי המשקל של מפלגתו לעומת כל השאר. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2022 23:22 |
|
| |
חשבתי שציטטת את אחד החכמים שכבר מתחילים בקמפיים נגד סמוטריץ לקראת הבחירת הבאות... נתת עצות לסמוטריץ, הוא מודה לך! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2022 00:07 |
|
| |
אני מתחיל להבין.. תסביר לי גם את הסוגריים - לבקר כל מגזר חוץ משלו - למה כוונת המשורר? כמדומני שביקרתי רק מגזר אחד או אחד וחצי, לא את ג' לא את ש"ס ובעיקר לא את הליכוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2022 06:54 |
|
| |
עניתי לך, זה הגיע הודעה מעל הודעה שפתחה ב"עוד מבלום" - בלום הזה, מהמעט שאני מסוגל לקרוא את דבריו, מתאים לדברים שנכתבו בסוגריים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2022 08:49 |
|
| |
הבנתי, תודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2022 10:37 |
|
| |
כצפוי זעם בדגל התורה על כך שבהסכם עם סמוטריץ' הליכוד העניק לו הקמת ועדת רפורמות שתעביר את הרפורמות הכלכליות שלו כשר אוצר (פגיעה גם בועדת הכלכלה) ובכך תוביל להתנגשות עם ועדת הכספים, וכן תיקח מועדת הפנים את תחום התשתיות הלאומית בניגוד למה שסוכם עמם. גפני זעם על הליכוד: "זו פגיעה קשה באמון מולנו". נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2022 10:45 |
|
| |
סמוטריץ' לא ימרר את החיים לחרדים בקואליציה. הוא ילחם למען הציבור, כולל הציבור החרדי, בפוליטיקאים החרדים הקומוניסטים הסהרוריים חסרי האחריות שחושבים שכסף גדל על העצים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2022 15:34 |
|
| |
אף פעם לא הבנתי את הנביאים בעיני עצמם. איזה ענין יש לכם להתנבא? הרי אתם לא באמת יודעים כלום. בשביל מה זה טוב? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2022 18:05 |
|
| |
אם סמוטריץ' שונא את החרדים כמו החורי"ף אבוי לנו.
האמת שלא נראה
|
|
|
|
|