| נשלח ב-23/11/2022 13:00 |
|
| |
שוב פעם הדס שטייף.... עד מתי נסבול מחולרית זו?!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2022 13:13 |
|
| |
תמוה שגלי צה"ל ממשיך להעסיק אותה אף שהיא כבר הגיעה לגיל הפנסיה ולמרות הפאשלות העיתונאיות שלה והנזק הכספי שגרמה למקום עבודתה שנאלץ לשלם 130 אלף ש"ח לנתן זהבי אחרי ההפסד בתביעת דיבה שהגיש.
תוקן על ידי גרשום ב- 23/11/2022 13:15:36
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2022 13:58 |
|
| |
למה אף אחד לא תבע אותה בתביעת דיבה על השקרים שהפיצה על הציבור החרדי כמה וכמה פעמים? יש אנשים שרק מבינים את השפה הזאת...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2022 22:36 |
|
| |
באמת מעניין לשמוע מה הייתה אומרת מגינת הנשים, אם היה מישהו מליץ בעד אנס, שהוא לא אשם כי הנאנסת התלבשה באופן שמושך יצרים מיניים. במובנים רבים, זה בערך מה שהיא טענה על בן גביר, והדברים שלה הרבה יותר חמורים מהתיאור דלעיל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2022 03:12 |
|
| |
קלעפער
| הדיבוק כתב: |  | באמת מעניין לשמוע מה הייתה אומרת מגינת הנשים, אם היה מישהו מליץ בעד אנס, שהוא לא אשם כי הנאנסת התלבשה באופן שמושך יצרים מיניים. במובנים רבים, זה בערך מה שהיא טענה על בן גביר, והדברים שלה הרבה יותר חמורים מהתיאור דלעיל. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ודעתך היא הפוכה? שאין לאשה שום אחריות?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2022 06:45 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | קלעפער
| הדיבוק כתב: |  | באמת מעניין לשמוע מה הייתה אומרת מגינת הנשים, אם היה מישהו מליץ בעד אנס, שהוא לא אשם כי הנאנסת התלבשה באופן שמושך יצרים מיניים. במובנים רבים, זה בערך מה שהיא טענה על בן גביר, והדברים שלה הרבה יותר חמורים מהתיאור דלעיל. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ודעתך היא הפוכה? שאין לאשה שום אחריות? |
|
אישה שמתלבשת בצורה מסוימת, אין לזה קשר לאונס. העובדה היא שגם מבחינה כמותית, יש אונס בכל המגזרים וזה לא קורה יותר אצל נשים שמתלבשות בפריצות. או במילותיו של בן גביר בהקשר שלו - "אפשר לחשוב שבשנים האחרונות היה כאן ז'נבה". נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2022 10:18 |
|
| |
הדיון גלש למחוז אחר. אין להשוות קרויט פלעצעלעך לגעהאקטע לעבער.
|
|
|
|
|