|
|
| נשלח ב-24/11/2022 17:44 |
|
| |
שווארמיה חדשה וצ'ונטיה חדשה בבני ברק בהכשר הרב לנדא
נפתחה שווארמיה חדשה בבני ברק,
'שווארמה הזקן'
בהכשר הרב לנדא
ברח' אהרונוביץ 10 בבניין שבו נמצא סופר מרקט 'יש' ואולם 'כתר הרימון'
כמו כן נפתחה צ'ונטיה ומעדניה חדשה ברח' הלפרין 10 בבני ברק,
בהכשר הרב לנדא
הסיבה שאני מפרסם אותם, כי יש להם הכשר 'מקובל' בבני ברק
לא אכלתי שם ואין לי שום מושג אם הם מוצלחים או לא.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 24/11/2022 18:14:07
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2022 19:02 |
|
| |
הצונט הכי טעים והכי זול הוא אצל "שליימלה" כל השאר גונבים וחומסים במחירי עתק. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2022 13:35 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | שווארמיה חדשה וצ'ונטיה חדשה בבני ברק בהכשר הרב לנדא
נפתחה שווארמיה חדשה בבני ברק,
'שווארמה הזקן'
בהכשר הרב לנדא
ברח' אהרונוביץ 10 בבניין שבו נמצא סופר מרקט 'יש' ואולם 'כתר הרימון'
כמו כן נפתחה צ'ונטיה ומעדניה חדשה ברח' הלפרין 10 בבני ברק,
בהכשר הרב לנדא
הסיבה שאני מפרסם אותם, כי יש להם הכשר 'מקובל' בבני ברק
לא אכלתי שם ואין לי שום מושג אם הם מוצלחים או לא.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 24/11/2022 18:14:07 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2022 13:36 |
|
| |
| אריאל222 כתב: |  |
הצונט הכי טעים והכי זול הוא אצל "שליימלה" כל השאר גונבים וחומסים במחירי עתק.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2022 14:06 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | | אריאל222 כתב: |  |
|
|
התכוונת. אצל שלמה הגנב והנוכל! עובדה שהוא הכי זול. קניתי אצלו חצי קילו טשולנט, 5 בורקסים ושני בלינצ'סים במחיר בדיחה. בכל מקום אחר היה עולה פי 2. המחירים היום בקונדטוריות בבני ברק הזויים - 5 שקל לבורקס מסכן. מחירי הטושלנט בבני ברק נהיו הזויים, כאילו מדובר באיזה אוכל גורמה. תמשיכו להיות פרייארים ולשלם הון כסף על מעדניות בוטיק באיזורי תעשייה רובצי עכברים וחולדות בבני ברק. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2022 19:03 |
|
| |
אפשר לדעת כמה עולה ק"ג בורקס או עוגיות אחרות אצל שלוימלה ואצל המתחרים?
אפשר לדעת כמה עולה ליטר צ'ולנט אצל שלוימלה ואצל המתחרים?
אני חושב שטוב מאוד שיעלו פה מחירים של המוצרים הללו, בכל המקומות,
כמה עולה? ואיפה ? ומה אתם חושבים על האיכות והניקיון?
וציבור הקוראים הבני ברקי ייהנה לדעת להיכן ללכת
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2022 19:51 |
|
| |
| אריאל222 כתב: |  |
|
|
התכוונת. אצל שלמה הגנב והנוכל! עובדה שהוא הכי זול. קניתי אצלו חצי קילו טשולנט, 5 בורקסים ושני בלינצ'סים במחיר בדיחה. בכל מקום אחר היה עולה פי 2. המחירים היום בקונדטוריות בבני ברק הזויים - 5 שקל לבורקס מסכן. מחירי הטושלנט בבני ברק נהיו הזויים, כאילו מדובר באיזה אוכל גורמה. תמשיכו להיות פרייארים ולשלם הון כסף על מעדניות בוטיק באיזורי תעשייה רובצי עכברים וחולדות בבני ברק. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
דבר ראשון, אינני אוכל את כל הקשקושים שהזכרת כאן! דבר שני, המחירים שהוא מרשה לעצמו לקחת. באים על חשבון קומבינות! גניבות! ניצולים! ואיסורים! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2022 20:18 |
|
| |
|
|
|
|
|
דבר ראשון, אינני אוכל את כל הקשקושים שהזכרת כאן! דבר שני, המחירים שהוא מרשה לעצמו לקחת. באים על חשבון קומבינות! גניבות! ניצולים! ואיסורים! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מבלי להיכנס לאיכות ולמחיר ,הגנבות פסקו גם כי הוא עשה תשובה וגם הבעלות עברה לבן שלו
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2022 15:45 |
|
| |
| משגיחבשער כתב: |  |
|
|
|
|
|
דבר ראשון, אינני אוכל את כל הקשקושים שהזכרת כאן! דבר שני, המחירים שהוא מרשה לעצמו לקחת. באים על חשבון קומבינות! גניבות! ניצולים! ואיסורים! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מבלי להיכנס לאיכות ולמחיר ,הגנבות פסקו גם כי הוא עשה תשובה וגם הבעלות עברה לבן שלו
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|