|
|
| נשלח ב-29/11/2022 15:44 |
|
| |
מה התועלת בנתיב 3+ החדש בדרך לירושלים
יש בדרך לירושלים נתיב ל3+ .כדי להפחית בעומס המכוניות.
שאלה שלי:
מה פתאום ש2 נהגים יתאגדו לרכב אחד?
עד היום הם היו נוסעים ברכבים נפרדים למרות הדלק/חניה וכו.
הנתיב הזה שמקרה הקיצוני חוסך אולי דקותיים נסיעה, יגרום להם, לשנות את ההחלטה והצרכים שהיו להם לנסוע בנפרד?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2022 22:08 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2022 23:42 |
|
| |
אמנם זה נשמע קצת מוזר, אבל יש אנשים ממש אמתיים שנוסעים אשכרה בתחבורה ציבורית, והגיוני שהיות והם תופסים הרבה פחות מקום בכביש לא יצטרכו להיתקע כמו מי שנוסע ברכב פרטי ומייצר פקק...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2022 04:17 |
|
| |
נשמע שאתה לא נוסע בתחבורה ציבורית בשעות האלה בכיוון ירושלים (גם אני לא), ולכן אינך מכיר את העומסים שכנראה קיימים. לא בטוח שההחלטה היתה מושכלת לגמרי, אך כנראה יש עומסים גדולים שייצרו צורך בנת"צ ועל הדרך גם +3 . אגב, הידעת שלמשאיות כבדות אסורה הכניסה לעליות לירושלים בין השעות 6:30 ל- 9:30 בבוקר במשך ימות השבוע? אלו שעות העומס בהן הנת"צ גם אמור להיות פעיל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2022 07:39 |
|
| |
אני נוסע בשעה 11
כל הכביש קצת יותר עמוס בנתיבים השמאלים
סתם מוריד את חויית הנהיגה
לא נראה שמועיל משמעותית לנוסעי התחבורה הציבורית.
סתם מתסכל אבל אני לא חולם לחפש מישהו אחר לנסוע איתו.
במחשבה שניה? זה מוטיבציה לקחת 2 טרמפיסטים...
| גינגישראלי כתב: |  | נשמע שאתה לא נוסע בתחבורה ציבורית בשעות האלה בכיוון ירושלים (גם אני לא), ולכן אינך מכיר את העומסים שכנראה קיימים. לא בטוח שההחלטה היתה מושכלת לגמרי, אך כנראה יש עומסים גדולים שייצרו צורך בנת"צ ועל הדרך גם +3 . אגב, הידעת שלמשאיות כבדות אסורה הכניסה לעליות לירושלים בין השעות 6:30 ל- 9:30 בבוקר במשך ימות השבוע? אלו שעות העומס בהן הנת"צ גם אמור להיות פעיל. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2022 10:37 |
|
| |
העליתי בדיוק על זה אשכול שבוע שעבר.. זה לא הגיוני בעליל, במדינה שהתחבורה הזיבורית שלה מתנהלת כמו עולם שלישי.. זה מתאים לאנגליה! אגב, גם בירושלים, נתיבי הנת"צ המתרבים זו שטות מוחלטת. לפחות היו פותחים אותם לכולם בשעות הערב שהם בד"כ ריקים כמעט לחלוטין.. אבל כשאין מוח אלא רק "הכנה למוח", זו התוצאה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 30/11/2022 10:38:45
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2022 10:40 |
|
| |
מצדרביעי
עניתי לך על זה גם באשכול שבוע שעבר...
זה שהתחבורה ציבורית מתנהלת גרוע הרבה פעמים (כשחלק גדול מהסיבה זה איחורים של נהגים בשל הפקקים שבעלי הרכבים הפרטיים יוצרים), זאת לא סיבה לדפוק עוד יותר את מי שנוסע בתחב"צ.
תודה מראש.
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 30/11/2022 10:40:29
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2022 17:29 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
עניתי לך על זה גם באשכול שבוע שעבר...
זה שהתחבורה ציבורית מתנהלת גרוע הרבה פעמים (כשחלק גדול מהסיבה זה איחורים של נהגים בשל הפקקים שבעלי הרכבים הפרטיים יוצרים), זאת לא סיבה לדפוק עוד יותר את מי שנוסע בתחב"צ.
תודה מראש.
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 30/11/2022 10:40:29 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2022 22:51 |
|
| |
מדוע מי שנוסע בתחבורה ציבורית זכאי להגיע יותר מהר?
אני יכול להבין אם בגלל זה אנשים יסעו בתחבורה ציבורית ולא ברכב פרטי.
אבל אף אחד לא יפסיק לנסוע ברכב פרטי בגלל הנתיב המטורלל הזה.
אז מדוע הוא בעל רכב פרטי צריך לנסוע בנתיב עמוס ולהפסיד זמן?
| מצדרביעי כתב: |  | עניתי לך על זה גם באשכול שבוע שעבר...
תודה מראש.
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 30/11/2022 10:40:29 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2022 23:14 |
|
| |
גם אם שום בעל רכב פרטי לא יעבור בזכות זה (טענה שאני די מסופק לגביה, כי להרבה אנשים חשוב הזמן בסופו של דבר). עדיין, היות ו-50 איש תופסים מקום שברכבים פרטיים מספיק רק ל-5 אנשים, מה שאומר שמי שיוצר את הפקקים הם בעלי הרכבים הפרטיים, ההגינות אומרת שמי שלא אחראי ליצירת הפקקים-יסבול מהם פחות...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2022 23:59 |
|
| |
לא יודע מה אתה כל כך בטוח בדבריך לידיעתך, רוב האוטובוסים חצי ריקים ומכילים כ20 איש, למעט בקוים חרדים מובהקים כמובן שם צריך לעשות סרדינים אוטובוס תופס מקום של 3 רכבים על הכביש, ועושה עשן ופיח כמו עשרה רכבים
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2022 01:06 |
|
| |
| כתבןפלוס כתב: |  | אני נוסע בשעה 11
כל הכביש קצת יותר עמוס בנתיבים השמאליםסתם מוריד את חויית הנהיגהלא נראה שמועיל משמעותית לנוסעי התחבורה הציבורית.סתם מתסכל אבל אני לא חולם לחפש מישהו אחר לנסוע איתו.במחשבה שניה? זה מוטיבציה לקחת 2 טרמפיסטים...| גינגישראלי כתב: |  | נשמע שאתה לא נוסע בתחבורה ציבורית בשעות האלה בכיוון ירושלים (גם אני לא), ולכן אינך מכיר את העומסים שכנראה קיימים. לא בטוח שההחלטה היתה מושכלת לגמרי, אך כנראה יש עומסים גדולים שייצרו צורך בנת"צ ועל הדרך גם +3 .
אגב, הידעת שלמשאיות כבדות אסורה הכניסה לעליות לירושלים בין השעות 6:30 ל- 9:30 בבוקר במשך ימות השבוע? אלו שעות העומס בהן הנת"צ גם אמור להיות פעיל.
|
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2022 01:08 |
|
| |
מצדרביעי
| איש_חשוב כתב: |  | לא יודע מה אתה כל כך בטוח בדבריך לידיעתך, רוב האוטובוסים חצי ריקים ומכילים כ20 איש, למעט בקוים חרדים מובהקים כמובן שם צריך לעשות סרדינים אוטובוס תופס מקום של 3 רכבים על הכביש, ועושה עשן ופיח כמו עשרה רכבים
|
|
גם 20 אנשים זה הרבה. עשן ופיח היה באוטובוסים הישנים (וגם היום בחלק של אגד) בלבד. בכל מקרה עשן ופיח אינם גורמים לפקקים...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2022 07:52 |
|
| |
פלדלפי
| כתבןפלוס כתב: |  | | יש בדרך לירושלים נתיב ל3+ .כדי להפחית בעומס המכוניות.
שאלה שלי:
הנתיב הזה שמקרה הקיצוני חוסך אולי דקותיים נסיעה, יגרום להם, לשנות את ההחלטה והצרכים שהיו להם לנסוע בנפרד? |
|
לך אולי זה לא נראה אבל במציאות זה קורה!! אנשים שעובדים באותו מקום עבודה יוצאים ביחד בכל פעם ברכש של מישהו אחר ע"מ לחסוך זמן
בתל אביב זה עובד מצויין! עשרות נהגים כל בוקר עוצרים בכל בוקר בצומת שילת ומחפשים שותפים לנסיעה בשביל הנתיב המהיר
אנשים מקטרים כל היום על התחבורה הציבורים אבל בכל פעם שמציעים פיתרון שיכול לשפר הם מתנגדים ומתעקשים על הרכב.... נכון שעכשיו יש יותר פקקים בנתיב הרגיל ועדיין האוטובוס חצי מלא אבל לאחר כמה חודשים שאנשים יעמדו בפקק ויראו את האוטובוס דוהר לידם הם יעברו לאוטובוס
אני זוכר כמה הספידו את הרכבת לירושלים וסיפרו שאף אחד לא יסע בה... ושהזמן של המדרגות יבריח את הנוסעים והיום אין מקום לעמוד ברכבת! לא לשבת.. לעמוד..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2022 09:19 |
|
| |
אנשים עוצרים בצומת שילת
עוזר לנוסעי תחבוה ציבורית שהם מקבלים טרמפים, אז זה בהחלט תורם לנוסעי תחבורה הציבורית בהיבט זה.
אבל לא נראה לי שזה מפחית את כמות הרכבים.
אף אחד לא יוותר על הרכב ויסע בטרמפים
של אנשים שיעצרו לו כדי שהםיוכלו לנסוע בנתיב החדש.
אולי אנשים בתל אביבשעומדים בפקקים שעתיים וזה חוסך להם שעה יעברו לתחבורה ציבורית.
לא מי שנוסע בכביש 1 עד עכשיו.
| פלדלפי כתב: |  | יש בדרך לירושלים נתיב ל3+ .כדי להפחית בעומס המכוניות.
שאלה שלי:
הנתיב הזה שמקרה הקיצוני חוסך אולי דקותיים נסיעה, יגרום להם, לשנות את ההחלטה והצרכים שהיו להם לנסוע בנפרד?
לך אולי זה לא נראה אבל במציאות זה קורה!! אנשים שעובדים באותו מקום עבודה יוצאים ביחד בכל פעם ברכש של מישהו אחר ע"מ לחסוך זמן
בתל אביב זה עובד מצויין! עשרות נהגים כל בוקר עוצרים בכל בוקר בצומת שילת ומחפשים שותפים לנסיעה בשביל הנתיב המהיר
אנשים מקטרים כל היום על התחבורה הציבורים אבל בכל פעם שמציעים פיתרון שיכול לשפר הם מתנגדים ומתעקשים על הרכב.... נכון שעכשיו יש יותר פקקים בנתיב הרגיל ועדיין האוטובוס חצי מלא אבל לאחר כמה חודשים שאנשים יעמדו בפקק ויראו את האוטובוס דוהר לידם הם יעברו לאוטובוס
אני זוכר כמה הספידו את הרכבת לירושלים וסיפרו שאף אחד לא יסע בה... ושהזמן של המדרגות יבריח את הנוסעים והיום אין מקום לעמוד ברכבת! לא לשבת.. לעמוד.. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|