בית פורומים בחדרי חרדים

לפיד מבקש מראשי הרשויות לא לשתף פעולה עם הממשלה הנבחרת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/12/2022 10:51 לינק ישיר 

לגופם של טענות: טענת: 1. יש הרבה מסורתיים שתומכים בזה שנציג הר המור ישלוט על התכנים לילדיהם. 2. שאין כפיה בחינוך החרדי. על 2 הטענות כתבתי "נו באמת" אם אתה נשאר בעמדתך אנסה להסביר (את המובן מאליו לדעתי)

אגב, בחינוך הממלכתי יש מסורתיים ויש גם חילונים, לא מונה נציג חילוני או מסורתי אלא מישהו מזרם אחר שבמוצהר "בא לחנך"

אגב, יתנו להם להקים זרם חילוני? ולמה ברמת תקצוב חרדית, למה לא ברמה דת"ל? (הגבוהה ביותר) הם הרי לא מתנגדים לפיקוח משרד החינוך ולימודי ליבה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2022 12:18 לינק ישיר 

החינוך החרדי לא כופה על הציבור ה"כללי" בשונה מהפרוגרסיבים שמנסים לכפות בכל מקום כולל בחרדים, ולפחות בממ"ד מצליחים, עיין ערך סיפור הטרנסג'נדר...

התקצוב לזרם חילונים צריך להיות ברמת תקצוב חרדית, היות והם כן מתנגדים לפיקוח משרד החינוך (אם משרד החינוך לא ילך לפי גחמותיהם בנושא הפרוגרסיבי כאמור)...

אתה יכול לקרוא לזרם של נועם זרם מוצהר, אבל בתודעה שלהם הם לא באים "לחנך" אלא לאזן את הפרוגרס שהשתלט על המון העם...
במילים אחרות, המגזר של ערכי עיתון הארץ והבג"ץ ששולטים פה שנים ביד רמה על כלל הציבור ו"באים לחנך", הם לא פחות מגזריים מנועם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2022 14:12 לינק ישיר 

מצדרביעי
הם לא מתנגדים לפיקוח משרד החינוך, מה שהובטח למעוז זה סמכויות במשרד רה"מ בכלל.
ואתה לא יכול לאיים עליהם עם התקציב כשהם להדיא מוותרים על התקציבים התוספתיים האלה.
תפריד בין לימודי ליבה לבין תכניות חוץ.

אם אתה סבור שהממלכתי דתי פרוגרסיבים רק בגלל שכפו עליהם מבחוץ אז לא יעזור להקים עוד זרמים שגם עליהם יכפו... לפי התגובות הציבוריות נראה שהרוב פרוגרסיבים. ראשי רשויות חילונים/מסורתיים מכל הסוגים והמפלגות הצהירו שהם לא ישתפו פעולה, וגם אלה שלא יצאו נגד אמרו שהם פשוט בטוחים שנתניהו לא באמת מתכוון לתת למעוז את הסמכויות האלו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2022 14:50 לינק ישיר 
מצדרביעי

YYona כתב:
מצדרביעי
הם לא מתנגדים לפיקוח משרד החינוך, מה שהובטח למעוז זה סמכויות במשרד רה"מ בכלל.
ואתה לא יכול לאיים עליהם עם התקציב כשהם להדיא מוותרים על התקציבים התוספתיים האלה.
תפריד בין לימודי ליבה לבין תכניות חוץ.

אם אתה סבור שהממלכתי דתי פרוגרסיבים רק בגלל שכפו עליהם מבחוץ אז לא יעזור להקים עוד זרמים שגם עליהם יכפו... לפי התגובות הציבוריות נראה שהרוב פרוגרסיבים. ראשי רשויות חילונים/מסורתיים מכל הסוגים והמפלגות הצהירו שהם לא ישתפו פעולה, וגם אלה שלא יצאו נגד אמרו שהם פשוט בטוחים שנתניהו לא באמת מתכוון לתת למעוז את הסמכויות האלו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תודה, כבר ידוע שבישראל יש מתאם שלילי בין דעת ההמון לבין רעש תקשורתי, לפי הרעש התקשורתי ביבי היה צריך להיגמר פוליטית מזמן כבר..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2022 14:56 לינק ישיר 

"הפרוגרסיבים" (כפי שמתנגדיהם בוחרים לקרוא להם) ילדיהם לומדים במערכת החינוך הממלכתי ולכן הם חלק ממנה. 

האם מישהו כפה על בית הספר הדת"ל לקבל ילד כילדה או שרח"ל הדעות "הפרוגרסיביות" מדבקות והשפיעו על מנהלי בית הספר? 

למה מתנגדים לפיקוח משרד החינוך? הם מציעים להקים זרם חילוני, שיהיה לו מעמד סטטוטורי עצמאי עם מועצה בדומה לחמ"ד. (ולא כמו החינוך העצמאי ומעיין החינוך שאין עליהם שום פיקוח אם מלמדים את מה שמצהירים או כל היבט אחר ובכל זאת מקבלים תקצוב מלא)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2022 16:50 לינק ישיר 

ברגע שבתי ספר כפופים למשרד ו"פיקוח" עם אג'נדות פרוגרסיביות, מטבע הדברים הם נמצאים ברשת ומקיימים את הוראת האדונים ויורדים במדרון החלקלק, לכן גם הסתירו את זה מההורים במשך שנים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2022 17:34 לינק ישיר 

נו באמת, אתה נשמע כמו פארודיה על ימניים מסוג מסוים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2022 17:50 לינק ישיר 

מה שאתה רוצה.
באמת נראה לך שמנהל היה פועל נגד דעת ההורים-לקוחותיו, לולי ה"פיקוח" הדרקוני הידוע לשמצה בחינוך הממלכתי, בו אין כמעט שום אוטונומיה למנהלים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2022 18:06 לינק ישיר 

המקרה שאתה מדבר עליו היה בחמ"ד, לא כן? אולי רח"ל המנהלת שותפה לדעות "הפרוגרסיביות" או סתם חשבה שזה לא יזיק לאף אחד (חלק מההורים בבית הספר - אולי מיעוט - חשבו כך)
האם יש הוראה גורפת כלשהי לבתי ספר ממלכתיים מה לעשות במקרה כזה? (שרת החינוך הוציאה איזה מסמך לאחרונה אבל אני לא יודע בדיוק מה יש שם)

תוקן על ידי A_Smithee ב- 04/12/2022 18:07:18

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2022 18:18 לינק ישיר 
מצדרביעי

סתם חשבה שלא יזיק לאף אחד, ולכן גם העלימה את המידע מההורים, ובכלל למה שתהיה בעיה בחינוך דתי בדבר כזה? עכשיו תורי להגיד "נו-באמת"...

יכול להיות שאתה לא מכיר את מערכת החינוך ה"ממלכתית", אבל ככלל האווירה שם היא שצריך בכל דבר לערב את ה"פיקוח", והפיקוח בתורו מערב גם את הפיקוח שלו וכו', גם אם יש מסמך וגם אם אין מסמך.
(אחרי הכול צריך איזו שהיא "הצדקה" לכמות כוח האדם המטורפת והמיותרת במשרד החינוך עליה אנחנו משלמים).

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 04/12/2022 18:18:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2022 18:45 לינק ישיר 

אני לא אומר שאין בעיה, אני אומר שאולי המנהלת (שאולי הושפעה מדעות "הפרוגרסיבים" רח"ל) חשבה כך. 
בחמ"ד יש דתיים מסוגים שונים ומשונים עם דעות רבות ושונות
אני באמת לא מכיר את החינוך הממלכתי (אתה מכיר?). אלו שדורשים זרם חילוני רוצים למנוע בדיוק את זה - את היכולת של משרד החינוך להתערב להם בתכנים (בדיוק כמו שהוא לא יכול להתערב בחמ"ד)

מאיזה מפלגה מפסיק "הימין השפוי" ומתחילים "הפרוגרסיבים המטורללים" לדעתך?

תוקן על ידי A_Smithee ב- 04/12/2022 18:50:21

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2022 19:39 לינק ישיר 

אני לושב שיש כאן טעות בסיסית, או הטעיה בסיסית ולדעתי סמיט לא גר בחו"ל אלא עמוק בתל אביב.
אבי מעוז הוא אזרח ישראלי עם מגוון כישורים, הפוליטיקה (הכרעת הרוב) הכניסה אותו לתפקיד כלשהו, כי הוא רוצה חהגשים שם את עצמו כי הוא מאמין בזה. לאסור עליו לעבוד במקום, או להחליט שבאופן מהותי העבודה שלו פסולה, זה לא רק לא דמוקרטי, אלא אפילו ממשלים טוטלטאריים לא מנהגים כך.
התפקיד שלו כולל הרבה דברים וההנחה היא שהוא איש טוב ורוצה בטובת הציבור. אם אתה מתנגד לתפיסה כזו, דמוקרטי אתה לא - וכאמור, אפילו ממשלים טוטליטאריים לא העזו לקבע דעה על אדם עם טענה שהוא אולי כנראה חושב שיום אחד הוא יעשה משהו. זה פסול ובהתנהגות כזו אתה יכול לא לצייט לשוטר כי הוא חילוני ולא לשלם מיסים כי ראש העיר קרח ולבנות איך שבא לך כי אתה לוקח חלק מהמדרכה שבכלל ילכו בו כלבים.
כמובן, ברגע שתהיינה טענות ספציפיות, יש מספיק מנגנונים דמוקרטיים שבהם ניתן להתמודד עם אותם מעשים. אבל להחליט לפסול אדם באופן שיטתי, ולומר זאת בפה מלא? לא נראה לי שברית המועצות בכל שנותיה נהגה כך!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לפיד מבקש מראשי הרשויות לא לשתף פעולה עם הממשלה הנבחרת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.