|
|
| נשלח ב-8/12/2022 18:56 |
|
| |
מן הסתם באתר של פרחי....
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2022 23:07 |
|
| |
שלחו בקבוצת הוואצאפ של הפורום, אחר כך שלחו גם בקבוצת מוזיקה נוסטלגית...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2022 23:10 |
|
| |
נראה לי שצריכים לשנות את שם האשכול הזה ל'הופעות חנוכה תשפ"ג'כי הנה מופע נוסף:  ושימו לב לשינוי בהרכב הילדים... יפה שהם משקיעים על אף שלא יודע עד כמה לאנשים חשוב לדעת איזה ילדים בדיוק יהיו
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2022 23:12 |
|
| |
| אפרים1 כתב: |  | נראה לי שצריכים לשנות את שם האשכול הזה ל'הופעות חנוכה תשפ"ג'כי הנה מופע נוסף:  ושימו לב לשינוי בהרכב הילדים... יפה שהם משקיעים על אף שלא יודע עד כמה לאנשים חשוב לדעת איזה ילדים בדיוק יהיו |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2022 18:27 |
|
| |
אההה יפה גם בברוקלין וגם בלוס אנג׳לס..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2022 01:16 |
|
| |
עכשיו בדקתי ולא ראיתי פרסומים באתר של המקהלה. זה האינטרנט שלי או שירחמיאל באמת לא פרסם שם? אז מאיפה הפרסומים שהעתקתם לכאן? חבל שהפעם אין הופעה של נערים בוגרים. אתגעגע לאלכסנדר דוד ומרק (לא הצחלתי לזהות את השאר מהפרסום של סוכות)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2022 01:22 |
|
| |
עכשיו מצאתי פירוט מסיקור מופע סוכות תשפ"ב:
| מיאמוש כתבה: |  |
מתחילים מיאמיteens דוד טורקיה אלישע כהן אהרון מנהיים מרק רוזנסטרק ועוד מישהו ששכחתי..
|
|
אליהו זילברברג הם אלופים! נשמעים מצויין
באמת כוכבים. בחורים טובים.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2022 15:11 |
|
| |
אגב, צריך גם ראיונות עם נערי הרכב הנוכחי. יש מי שלוקח את זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2022 15:41 |
|
| |
| קודי כתב: |  | עכשיו בדקתי ולא ראיתי פרסומים באתר של המקהלה. זה האינטרנט שלי או שירחמיאל באמת לא פרסם שם? אז מאיפה הפרסומים שהעתקתם לכאן? חבל שהפעם אין הופעה של נערים בוגרים. אתגעגע לאלכסנדר דוד ומרק (לא הצחלתי לזהות את השאר מהפרסום של סוכות) |
|
גם אני לא ראיתי אתמול שום ידיעה.... יכול להיות שירחמיאל בכלל לא בקטע לפרסם שם (באתר). אפרים כתב שהוא ראה את זה בוואטסאפ הם בדרך כלל נמצאים בהופעות של פסח ןסוכות.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2022 15:45 |
|
| |
| אפרים1 כתב: |  | | יש מישהי מהפורום שאולי קצת פחות פעילה כאן אבל עדיין אוהדת שרופה של מיאמי, והיא גרה בלוס אנג'לס וכנראה תהיה שם! |
|
אפרים מי זאת??
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2022 21:31 |
|
| |
| קודי כתב: |  | עכשיו בדקתי ולא ראיתי פרסומים באתר של המקהלה. זה האינטרנט שלי או שירחמיאל באמת לא פרסם שם? אז מאיפה הפרסומים שהעתקתם לכאן? חבל שהפעם אין הופעה של נערים בוגרים. אתגעגע לאלכסנדר דוד ומרק (לא הצחלתי לזהות את השאר מהפרסום של סוכות) |
|
העלו היום לטיקטוק
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2022 21:32 |
|
| |
| AyalaMBC כתב: |  | יש מישהי מהפורום שאולי קצת פחות פעילה כאן אבל עדיין אוהדת שרופה של מיאמי, והיא גרה בלוס אנג'לס וכנראה תהיה שם! אפרים מי זאת?? |
|
אל דאגה, אם היא תהיה שם היא תסריט ותשתף
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2022 23:22 |
|
| |
| אפרים1 כתב: |  | עכשיו בדקתי ולא ראיתי פרסומים באתר של המקהלה. זה האינטרנט שלי או שירחמיאל באמת לא פרסם שם? אז מאיפה הפרסומים שהעתקתם לכאן? חבל שהפעם אין הופעה של נערים בוגרים. אתגעגע לאלכסנדר דוד ומרק (לא הצחלתי לזהות את השאר מהפרסום של סוכות) העלו היום לטיקטוק |
|
מה העלו? כאילו, מה כתבו שם וכו'.. אשמח לפירוט:) פשוט אין לי כניסה לטיקטוק.
|
|
|
|
|