|
|
| נשלח ב-29/12/2022 00:14 |
|
| |
לא נראה לי שיש למשהו... ההקלטות האלה גרועות רק בגלל שהיו שם צרחות וצעקות ולא הצליחו לשמוע את הפרחים....
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2022 00:15 |
|
| |
לפחות אפשר להתנחם בעובדה שהצילום משהו...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2022 08:54 |
|
| |
greenie
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2022 09:39 |
|
| |
אכתוב כאן כמה רישומים על סולנים ספציפיים. מכיוון שההופעה בלוס אנג'לס היתה כל כך רועשת, מן הסתם לא ניתן לשמוע את כל הסולנים, לכן אסתמך בעיקר על ההופעה של לילה לפני, בניו יורק.
קובי קנופלר - כבר במופע של פסח כתבתי שהוא כוכב עולה, מסתבר שצדקתי וכמה שאני שמחה שזה נכון. אמנם הילד טרם מנוסה בדרכי הבמה ונוטה להתמהמה בביצוע הסולואים, בכל זאת, יש לו קול נהדר, מתוק וטוב. שני הסולואים בשיר WE NEED YOU ובשיר אתה קל נהדרים, למרות הרעד בקול. כולי תקוה שרק ימשיך להפתיע אותנו לטובה.
אליהו אלחברדוב ( בטוחה ששיבשתי לו ת'שם משפחה) - ילד עם בטחון עצמי, קול מתוק ולפי דעתי גם חזק (נראה בהמשך אם אני צודקת) יש לו נוכחות על הבמה, שר מאד יפה. מחכה לשמוע עוד ממנו. וגם, היחיד שלא זייף בקטע הגבוה של "אני מאמין" בשיר משיח.
אייזיק יוסף - קול מתוק עם כי קצת רועד וצריך לפתח את הבטחון על הבמה. בלוס אנג'לס בפרט, קיבל הרבה מאד סולואים, כמה מהם משמעותיים מאד. נראה איך יתפתח אצלו הקריירה בתוך המקהלה.
יונתן בוסקילה - כבר סקרתי אותו אחרי המופע בסוכות, יש לו קול מתוק, מעניין אם ירחמיאל ישאיר אותו כסולן צדדי עם כמה סולואים בלבד או שיוסיף לו עוד בהמשך.
ג'ייקוב שעצקס - למרות הקול הדי מוחלף, הוא עדיין נשמע נהדר. קול יציב וטוב לא נעלם - רק חבל שלא מחייך בכלל.
יעקב ראז'ץ - סולן נהדר, קול חזק, ומתחיל להתחלף, נראה אם ישרוד עד פסח. קיבל כמות מכובדת של סולואים - ובצדק.
חביב סעדיה - הוא מתחבב עליי :) יש לו קול די חזק וסולידי, נראה שהוא לוקח את השירה ברצינות, זה חמוד. סולו מקסים בשיר WHEN.
ג'ק הידרי - הוא הפתיע אותי לטובה. קיבל בטחון, נותן הופעה, רוקד עם כל הלב וגם השתפר מאד בשירה. הסולו שקיבל ב - אתה קל - כאשר הוא שר את כל השיר-ביצוע נהדר. נשמע שיכול להיות חזן או פייטן, יש לו עוצמה בקול וככל שהוא גדל, רק משתבח. אני חושבת שהוא כרגע כוכב המקהלה!
צ'רלי זולטן - שיפור ניכר בהופעה. כמות גדולה יותר של סולואים - מבצע את רובם בדיוק.
ג'ק יוסף - יש לו קול טוב. קיבל כמות אדירה של סולואים. מחובתי לציין שהוא נשמע הרבה יותר טוב בלייב.
שמעון אלחברדוב - יש לו קול יפה. אהבתי את הסולו של WHEN. איזה בטחון עצמי :)
1. למה מבצעים את השיר "מצוה גדולה", זה לא שיר שהייתי שמה במאה הטובים! 2. בשיר ירושלים הילדים השתפרו מאד בתנועות וריקודים, אך לפי דעתי צריכים קצת יותר ניסיון בשילוב השירה עם הריקוד, הם נשמעים מתנשפים. 3. השיר LIGHT UP THE NIGHTS OF CHANUKAH - סולואים טובים אחד אחד - שיר שהם מכירים הכי טוב מכולם - רואים ושומעים את זה! 4. מעניין מה קרה לכל הילדים שחסרים. האם זה חד-פעמי או שמא חלקם עזבו את המקהלה?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2022 14:50 |
|
| |
| greenie כתב: |  | אכתוב כאן כמה רישומים על סולנים ספציפיים. מכיוון שההופעה בלוס אנג'לס היתה כל כך רועשת, מן הסתם לא ניתן לשמוע את כל הסולנים, לכן אסתמך בעיקר על ההופעה של לילה לפני, בניו יורק.
קובי קנופלר - כבר במופע של פסח כתבתי שהוא כוכב עולה, מסתבר שצדקתי וכמה שאני שמחה שזה נכון. אמנם הילד טרם מנוסה בדרכי הבמה ונוטה להתמהמה בביצוע הסולואים, בכל זאת, יש לו קול נהדר, מתוק וטוב. שני הסולואים בשיר WE NEED YOU ובשיר אתה קל נהדרים, למרות הרעד בקול. כולי תקוה שרק ימשיך להפתיע אותנו לטובה.
אליהו אלחברדוב ( בטוחה ששיבשתי לו ת'שם משפחה) - ילד עם בטחון עצמי, קול מתוק ולפי דעתי גם חזק (נראה בהמשך אם אני צודקת) יש לו נוכחות על הבמה, שר מאד יפה. מחכה לשמוע עוד ממנו. וגם, היחיד שלא זייף בקטע הגבוה של "אני מאמין" בשיר משיח.
אייזיק יוסף - קול מתוק עם כי קצת רועד וצריך לפתח את הבטחון על הבמה. בלוס אנג'לס בפרט, קיבל הרבה מאד סולואים, כמה מהם משמעותיים מאד. נראה איך יתפתח אצלו הקריירה בתוך המקהלה.
יונתן בוסקילה - כבר סקרתי אותו אחרי המופע בסוכות, יש לו קול מתוק, מעניין אם ירחמיאל ישאיר אותו כסולן צדדי עם כמה סולואים בלבד או שיוסיף לו עוד בהמשך.
ג'ייקוב שעצקס - למרות הקול הדי מוחלף, הוא עדיין נשמע נהדר. קול יציב וטוב לא נעלם - רק חבל שלא מחייך בכלל.
יעקב ראז'ץ - סולן נהדר, קול חזק, ומתחיל להתחלף, נראה אם ישרוד עד פסח. קיבל כמות מכובדת של סולואים - ובצדק.
חביב סעדיה - הוא מתחבב עליי :) יש לו קול די חזק וסולידי, נראה שהוא לוקח את השירה ברצינות, זה חמוד. סולו מקסים בשיר WHEN.
ג'ק הידרי - הוא הפתיע אותי לטובה. קיבל בטחון, נותן הופעה, רוקד עם כל הלב וגם השתפר מאד בשירה. הסולו שקיבל ב - אתה קל - כאשר הוא שר את כל השיר-ביצוע נהדר. נשמע שיכול להיות חזן או פייטן, יש לו עוצמה בקול וככל שהוא גדל, רק משתבח. אני חושבת שהוא כרגע כוכב המקהלה!
צ'רלי זולטן - שיפור ניכר בהופעה. כמות גדולה יותר של סולואים - מבצע את רובם בדיוק.
ג'ק יוסף - יש לו קול טוב. קיבל כמות אדירה של סולואים. מחובתי לציין שהוא נשמע הרבה יותר טוב בלייב.
שמעון אלחברדוב - יש לו קול יפה. אהבתי את הסולו של WHEN. איזה בטחון עצמי :)
1. למה מבצעים את השיר "מצוה גדולה", זה לא שיר שהייתי שמה במאה הטובים! 2. בשיר ירושלים הילדים השתפרו מאד בתנועות וריקודים, אך לפי דעתי צריכים קצת יותר ניסיון בשילוב השירה עם הריקוד, הם נשמעים מתנשפים. 3. השיר LIGHT UP THE NIGHTS OF CHANUKAH - סולואים טובים אחד אחד - שיר שהם מכירים הכי טוב מכולם - רואים ושומעים את זה! 4. מעניין מה קרה לכל הילדים שחסרים. האם זה חד-פעמי או שמא חלקם עזבו את המקהלה?
|
|
אם מישהו יוכל להכניס לויקי את הפרטים על המופע ?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2022 20:19 |
|
| |
אני בתור ילד ידעתי שהם קיימים אבל לא בתור משהו מיוחד. ומישהו הביא לי לפני כארבע שנים נגן ישן (של סנדיסק עם 2 גיגה למי שזוכר) והיה בו שירים של פרחי מיאמי (וגם של ישיבה בויס אבל זה עוד נושא) ומאז נדלקתי על המקהלה הזו והיום אני מכיר את כל הדיסקים שלהם כולל ויקטורי אנטבי וכדומה (לצערי את הDVD אין לי את כולם ולכן לא ראיתי את כולם רק את רווח, מיאמי 24, ומיאמי 25, ומיאמי 26,) אבל אני מאוד אוהב את המקהלה הזו. ובדרך כלל אין לי גישה לפורום רק לויקי ולכן ביקשתי שיכניסו לויקי ובאמת הויקי גילה לי מלא דברים על המקהלה הנהדרת הזו הMBC ואני יודע שבהמשך לא יהיה לי גישה לפורום ואני מאוד מיצר על כך אבל אין לי מה לעשות ולכן אני אשמח שדברים כאלו יכנסו לויקי, שהוא דבר אדיר. ואליו יש גישה גם מסינונים כמו נטפרי ובאמת אני רוצה להודות על הפורום המיוחד הזה לכל מי שיצר אותו וששם בו תוכן מרתק כ"כ. תודה רבה
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2022 01:07 |
|
| |
גרעיני יישר כח על הסיקור! מעריך מאוד שהקדשת מזמנך לכתוב, אני תכננתי לעשות את זה אבל עדיין לא התפניתי... אז בעז"ה בהזדמנות אכתוב כמה הערות
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2022 01:14 |
|
| |
שלום לאייסקפה! הצטערתי לגלות שאין לך אפשרות סדירה להתכתב בפורום, אבל לפחות יש לך את הויקי! בשנה האחרונה לא הצלחתי להיכנס לשם בגלל תקלה טכנית שתוקנה לאחרונה (תודה לעידודו האלוף!), אשתדל לחזור ולעדכן ערכים כמו פעם.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2023 02:30 |
|
| |
גריני, סיקור טוב. כל הכבוד. רק הערה חשובה: חלק מהחברים פה טענו על הביטחון הלא מספיק גבוה שהתבטא בסולואים מהוססים. אבל שימו לב בוידאו- זה לא נכון. הילדים שרים כרגיל למיקרופון. שמתי לב לכמה פעמים שהם שרים לתוך המיקרופון אבל שומעים אותם חלש. זה אומר שהילד שר בסדר אבל בבלנס שעשה הסאונדמן הוא פשוט שם גיין נמוך מאוד. פשוט יותר מדי. אז אל תתנו ריקושטים כאלה לילדים... גיין זו עוצמת רגישות הקליטה של המיקרופון, בניגוד לווליום שזו עוצמת הוצאת הקול הנכנס.
אגב, שימו לב שאחרי שהתזמורת מנגנת הקדמה לשלומי דקס, המתופף הרזה קם ומתחלף עם מישהו בעל גוף רחב ומוצק יותר. אח"כ כשהמקהלה שרה את אחד השירים הראשונים מבחינים שהמתופף הרזה הוא בכלל אחד הצלמים שבעצם החליף את המתופף.... חח
ושמתם לב של מי התזמורת? זו הפקה של 'שלומי דקס, תזמורות ונגנים', מי שצריך אירוע, שיקח ממנו כרטיס ביקור...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2023 09:32 |
|
| |
greenie
[quote]גריני, סיקור טוב. כל הכבוד. רק הערה חשובה: חלק מהחברים פה טענו על הביטחון הלא מספיק גבוה שהתבטא בסולואים מהוססים. אבל שימו לב בוידאו- זה לא נכון. הילדים שרים כרגיל למיקרופון. שמתי לב לכמה פעמים שהם שרים לתוך המיקרופון אבל שומעים אותם חלש. זה אומר שהילד שר בסדר אבל בבלנס שעשה הסאונדמן הוא פשוט שם גיין נמוך מאוד. פשוט יותר מדי. אז אל תתנו ריקושטים כאלה לילדים... גיין זו עוצמת רגישות הקליטה של המיקרופון, בניגוד לווליום שזו עוצמת הוצאת הקול הנכנס. - זה כבר משהו אחר. אני מתכוונת ספציפית לילדים שמתקשים לשיר בקצב או מתוך התרגשות מפקששים במילה פה או שם!
א
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2023 12:09 |
|
| |
אני לא מבין את התמיהה שלכן על 'מצוה גדולה', ועל השיר שלו משתל"ד. אומן רוצה שיכירו את היצירות שלו. אם אומן כל הזמן יביא רק את הלהיטים שלו ואיתם רק עוד מבחר מסוים וקבוע של שירים טובים- חלק מהיצירות שלו פשוט ישכחו, וממילא יהפכו ללא רלבנטיות, לא תהיה בהן שום התעניינות... אומן לא רוצה שדבר כזה יקרה לאף יצירה שלו. הרבה זמרים שרים בהופעות שלהם גם שירים ישנים מאוד מהרפרטואר של עצמם.
דווקא העיבוד הג'אזי שעשו למצוה גדולה, מאוד התאים לאופי של התזמורת וההופעה. זה השתלב מצוין עם 'משיח' שבא אח"כ באופי הפופ-ג'אז של שנות ה-90 (שומעים בשיר שהוא מהתקופה הזו, אני אומר את זה בלי לדעת ממתי הוא, אז לא לאכול אותי אם טעיתי).
לגבי ההערה שלי על הגיין הנמוך מדי- שימו לב שירחמיאל מעיר לסאונדמן על כך פעם או פעמיים לפחות במהלך ההופעה. אני מתאר לעצמי שהטעות הזו קרתה כי הוא כנראה עשה בלאנס למיקרופונים עם גבר כלשהו, מן הסתם המנחה, שיש לו קול חזק. אבל גיין שנותנים למיקרופון של גבר לא זהה לגיין שצריך לתת לנער.
מישהו יכול למפות לי מתי יש את השיר 'בהר סיני/ואתה א-ל' (ירחמיאל החליט איך לקרוא לו?)? תודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2023 13:59 |
|
| |
מסכים לגבי המקרופונים, לדעתי רוב הטעויות של הילדים נובעות מבלאנס לא נכון שעשו למקרופונים.
לגבי מצווה גדולה: דווקא מסתדר לי כשיר פתיחה שמכניס לקצב. לגבי זה השם קיווינו - לשיר קוראים 'ואמר ביום ההוא', שיר הנושא של האלבום הראשון מפרויקט פרחי טורונטו. בקיצור שיר עם משמעות נוסטלגית גדולה.
לצערי הם לא שרו את השיר בהר סיני... את השיר אתה קל הם שרים בחלק השני של המופע כשלבושים בחולצות קייטנה כחולות
|
|
|
|
|