| נשלח ב-16/12/2022 07:33 |
|
| |
הסיקריקים והקנאים הצ'אלמערס חשודים על שפיכת דמים ממש
אישה כבת 40 נפגעה מפח אשפה שדורדר לעברה ע"י מפגינים במהלך הפגנה אמש ברח' יחזקאל על מעצרו של חשוד בהצתת חנות סלולר, שהוצתה לפני מס' שבועות בשכונת גאולה. האישה במצב קשה ויש חשש לחייה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2022 08:18 |
|
| |
הם בטח יוכיחו שבכל אשמה המשטרה, איזו גדר שהמשטרה העמידה לפני כן... אבל כל זה אכניס, זה וזה גורם, את המשטרה אנו מכירים כבר, וידועים דברי הבריסקער רב לגבי הסכנה בהפגנות, אבל הקנאים הבאים לשם שמים, לשם תורת החיים, מה הועילו בתקנתם? והרבנים הנגררים אחריהם? אין להם אחריות?
כבר כמה ימים שהם משביתים שמחות וחתונות בבית שמש, אנשים לא יכולים להגיע כי הכבישים חסומים ע"י פחים בוערים, והכל - בלתי לה' לבדו.
צר לי, אבל אף אחד לא יתעורר, וההידרדרות רק תמשיך.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2022 08:39 |
|
| |
אבי גדלוביץ' בטלגרם: המשטרה פתחה הלילה בחקירה בעקבות פציעתה של אישה, שנפגעה מפח שדרדרו מפגינים קיצוניים אמש ברחוב יחזקאל בירושלים. מצבה של האישה, שמאושפזת בבית החולים שערי צדק, מוגדר קשה. https://t.me/avi_gad/136 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2022 08:40 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2022 09:40 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2022 10:26 |
|
| |
יש להם דין 'רודף' כפשוטו. לענ"ד מותר לירות בהם באש חיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2022 10:35 |
|
| |
נתקבל בתיבה האישית מאת אגב_אורחא: זה לא מקרה יחיד אצל הצ'אלמרס אשה חרדית זקנה, כבת 80, המתגוררת באזור הדוידקה, קיבלה תחת חסותה את נכדתה, שהתדרדרה במקצת מבחינה דתית. הנערה לא הסתדרה עם ההורים שלה ולכן הסבתא לקחה אותה לביתה. הנערה אינה לבושה בצניעות, אבל גם לא בפריצות. חצאית קצרה במקצת ודומני שזה הכל. הקנאים. ללא התראה קודמת, פרצו לביתן, שפכו שמן בכל הבית, ובנס הזקנה לא החליקה ושברה את עצמותיה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2022 11:20 |
|
| |
שנתיים כל העסקנים וכל הרבנים וכל האדמורים שותקים למעשי הוונדליזם ....
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2022 11:39 |
|
| |
לא מבין איך אנשים עוד גרים במקומות האלה. כל יום הפגנות על משהו אחר. והסובלים העיקריים זה רק החרדים בעצמם שנחנקים עם העשן של האשפות השרופות .. היה לי סבתא שפעם גרה באיזור גאולה. ופעם אחת כמעט ונחנקה למוות מהעשן של אשפה. ובנס אחרי כמה שבועות חזרה אל עצמה. מאז עברה לגור במקום אחרת.. רוצחים ורשעים אין משהו אחרת שאפשר להגדיר אותם .. רק השבוע אוטובוס נכנס בטעות שם ומה שעשו שם ... ממש מזכיר סדום עם כל המפרשים.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2022 11:42 |
|
| |
אבל אשמים אנחנו שלא יצאנו בקול ברור נגדם כל השנים !!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2022 12:08 |
|
| |
אשמים הרבנים של אנשי העדה החרדית שלא מוחים נגדם ('חובת המחאה' היא נר לרגלי כל איש העדה), ואשמים הרבנים של הציבור החרדי שלא מוחים ולוחצים על רבני העדה כלל, ואשמים אנחנו שאנו לא הופכים עולמות שמשהו כזה יתחיל לקרות.
בסוף, אילו היתה קמה צעקה בקרב הרוב הדומם של אנשי העדה, המחאות היו מצטמצמות מאוד, ומוגבלות, ע"י מחאות העוברים ושבים, למחאות פחות אלימות. היום המצב הוא שאם בא אחד, גם משלהם, ואומר מילה הוא הופך למותקף הראשי, וסופג את כל מה שהיה אמור לספוג האוטובוס החולף.. ואני אומר את מנסיון.. אילו היה לגיטימי יותר למחות בהם, שוב - בקרב אנשי העדה, המצב היה שונה מאוד מאוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2022 12:10 |
|
| |
האירוניה התאבדה.
גולדקנופץ הוציא הודעת גינוי חריפה נגד האלימות
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2022 12:12 |
|
| |
הנה הודעות הגינוי של הפוליטיקאים. איפה הם היו בפוגרום של גור נגד קהילת הגר"ש? איפה הם היו בפוגרומים שביצעו בחנויות הסלולר? פתאום התעוררתם? חבורת צבועים!!
*יו"ר עוצמה יהודית והמיועד לשר לבטחון לאומי ח"כ איתמר בן גביר בתגובה להפגנת הקיצונים האלימה, אמש בירושלים:* "אלימות, היא לא חופש ביטוי, היא אנרכיה. באנרכיסטים ועשבים שוטים צריך לטפל ביד קשה ובנחישות. את הפורעים שכמעט רצחו אשה ופגעו בשוטרים, צריך להכניס לכלא לשנים רבות". ח"כ בן גביר הוסיף: "הגיע הזמן לעשות סדר במדינה. אסור לעשות הנחות לאף אחד שנוהג באלימות. הפגנות כן, חופש ביטוי , חשוב, אבל הפרות סדר, פגיעה בשוטרים והרס תשתיות בשום פנים ואופן לא".
*יו"ר יהדות התורה ח"כ הרב יצחק גולדקנופף:* אני מגנה בחריפות את ההתפרעות של קומץ מפגינים אמש, שהביאה לפציעתה באורח קשה של עוברת אורח תמימה. כל מחאה, חשובה ככל שתהיה חייבת להעשות על פי כללי החוק ותוך שמירה על כללי הסדר הציבורי, חופש הביטוי לא מצדיק אלימות בשום פנים ואופן. אני מצפה מרשויות החוק ללכוד את הפורעים ולמצות עימם את מלוא חומרת הדין. אני מתפלל לשלומה ומאחל לה החלמה מהירה.
*יו״ר ש״ס ח״כ אריה דרעי:* ״הזדעזעתי לשמוע על האירוע החמור ברחוב בר אילן בירושלים, בו מפגינים משולחי רסן גרמו לפציעה קשה בתושבת העיר. אלימות והתפרעות איננה מחאה, אלא חילול ה׳ ואני מוקיע אותן מכל וכל. את הפורעים הללו שמטילים אימה על תושבי ירושלים חייבים לעצור בהקדם ולמצות עמם את הדין״.
*יו"ר דגל התורה ח"כ משה גפני:* "מזעזע לשמוע על קומץ פורעים ברחוב בר אילן בירושלים שפגעו באישה עוברת אורח תושבת העיר ופצעו אותה קשה. אותו קומץ פורעים שפוגע בכל תושבי ירושלים ואין מי שעוצר אותם ממעשיהם הרעים והנלוזים שאין בו כל סממן יהודי. יש לתפוס את הפורעים הללו ולמצות איתם את הדין".
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 16/12/2022 12:13:41
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2022 13:25 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | אשמים הרבנים של אנשי העדה החרדית שלא מוחים נגדם ('חובת המחאה' היא נר לרגלי כל איש העדה), ואשמים הרבנים של הציבור החרדי שלא מוחים ולוחצים על רבני העדה כלל, ואשמים אנחנו שאנו לא הופכים עולמות שמשהו כזה יתחיל לקרות.
בסוף, אילו היתה קמה צעקה בקרב הרוב הדומם של אנשי העדה, המחאות היו מצטמצמות מאוד, ומוגבלות, ע"י מחאות העוברים ושבים, למחאות פחות אלימות. היום המצב הוא שאם בא אחד, גם משלהם, ואומר מילה הוא הופך למותקף הראשי, וסופג את כל מה שהיה אמור לספוג האוטובוס החולף.. ואני אומר את מנסיון.. אילו היה לגיטימי יותר למחות בהם, שוב - בקרב אנשי העדה, המצב היה שונה מאוד מאוד. |
|
אתה מצחיק. רבני העדה החרדית אשמים בגלל שלא מוחים נגדם??!!! הלא הם אלו שמארגנים ומשלהבים את ההפגנות!!!!!! אכן לא תמיד באופן רשמי, אבל הם נותנים גיבוי מלא למפגינים!!! והדברים ידועים לכל
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2022 13:54 |
|
| |
מי ששתק כל הימים כששרפו חנויות סלולר ולא פצה פה, מתעורר היום למעשה רצח של ממש. לא של הקלגסים הציונים, אלא בחורי ישיבה משולהבים בידי ר צבי מאיר זילברברג ורבני העדה החרדית והסיקרים.
וכדי ביזיון וקצף. מה שניבא היהודי המומר היינריך היינה "במקום ששורפים ספרים, עתידים לשרוף בקרוב גם בני אדם", לא רואים הרבנים בעיני בשר טחו עיניהם מראות אשר מתחולל בחוצות קריה לנגד עינינו מדי ערב, הגניבות הזמן גזל שינה והרס חתונת החרבת בתי עסק השחתת רכוש ציבור שכל פשעם של כל הנ"ל כי הם במסלול הליכתם של הסיקריקים. פשוט חרפה היא לנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2022 15:28 |
|
| |
מצדרביעי
אריה ארליך

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 16/12/2022 15:29:18
|
|