בית פורומים בחדרי חרדים

החינוך העצמאי מקבל תקציב – ולא משלם למורים על זמן תפילה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/12/2022 22:36 לינק ישיר 

במסגרת תביעה ייצוגית, טענה הרשת: המדינה לא מתקצבת שכר עבור שעת התפילה היומית של המורים עם התלמידים • אלא שפרקליטות המדינה הודיעה לבית המשפט: הרשת לא משלמת למורים שכר, למרות שמקבלת לכך תקציב • החינוך העצמאי: ''המורה יכול לקרוא בעיתון בשעת התפילה''

פרקליטות המדינה עדכנה את בית הדין האזורי לעבודה בתל אביב, כי המדינה מעבירה לרשת 'החינוך העצמאי' תקציבים, כדי לשלם למורים על השגחה בשעות תפילה – ומביעה תמיהה על כך שהרשת החינוכית לא מעבירה את התשלום לעובדים.

https://ch10.co.il/news/785837/

תוקן על ידי YYona ב- 19/12/2022 22:39:05

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2022 22:45 לינק ישיר 

מדמיין את גפני צורח בתגובה: "עלילת דם אנטישמית"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2022 23:25 לינק ישיר 

יש כאן מחלוקת על עובדות שניתן לבדוק בקלי קלות. קצת לא נשמע לי שעו"ד של החינוך העצמאי ישקרו במצח נחושה בדבר שאפשר לבדוק בחמש דקות. אני גם לא ממש נותן אמון בפרקליטות מסיבות ידועות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2022 00:19 לינק ישיר 

בבית יעקב שאחראי על המשך החינוך הטהור לאחר רשת הגנים בניהולו של שלוחא דרבנן הגה"צ גולדקנופף שליט"א בודאי שלא משקרים ולא עושקים את העובדים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2022 01:52 לינק ישיר 

מה שמוזר זו הטענה שהשגחה על תפילה אינה עבודה. עד כמה שידוע לי בבתי ספר יהודיים ברחבי העולם משלמים על שעת תפילה כמו שעת עבודה רגילה, או מעט פחות.
וזה הגיוני. האם אין מורי החינוך העצמאי מציינים ציונים על תפילה? באיזה חיידר או מוסד אחר לא מקבלים ציון על תפילה?
ואם כן איך המורה שקרא יתד והמודיע בזמן הזה יכול לתת ציון לילדים על תפילה כשאין לו מושג איך הילדים מתפללים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2023 18:16 לינק ישיר 

תוקן על ידי YYona ב- 07/11/2023 18:15:55

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > החינוך העצמאי מקבל תקציב – ולא משלם למורים על זמן תפילה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext