| נשלח ב-27/12/2022 13:25 |
|
| |
חנוכה בגור
בגור עשו מסורת בשנים האחרונות לארח פוליטיקאים מהקואליציה בהדלקת נרות חנוכה של הרבי, מארחים אותם בגלריה כל שהיא ומשם הם מקיימים את הפסוק 'ונשקפה על פני הישימון'
חידה: מי הפוליטיקאי שהובא לפני ולפנים דרך המעון הפרטי עד ללחיצת יד לרבי לעיני כל הקהל, ומה הטעם ?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2022 14:33 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2022 14:40 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
בן גביר?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2022 18:30 |
|
| |
עוד מעט זה נראה כמו כ"א כסלו בסאטמר ארה"ב
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2022 21:32 |
|
| |
בונדמן
| חריף_ומקשה כתב: |  | |
|
אכן, בן גביר הוא הפוליטיקאי היחיד שהצטלם כשהוא נותן יד לרבי, והטעם שזכה לקירבה הגדולה, מאחר והוא הולך להיות הממונה על המשטרה, ויש עדיין תיקים פתוחים מהפוגרום בשבת בחוקותי, וכבוד לשר הממונה יכול לסייע בנידון,
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2022 22:00 |
|
| |
ומה האינטרס של בן גביר לעזור ? הרי אלקטורט אין לו מה לחפש שם..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2022 22:11 |
|
| |
יש תמונה של בן גביר ובן גביר נותנים ידיים? ההנצחה של זה חשובה, כי לפי אשכול סמוך, כשאחד מהם יפרוש, יהיו שני בני גביר שלא יהיו מסוגלים לתת יד זה לזה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2022 12:11 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | יש תמונה של בן גביר ובן גביר נותנים ידיים? ההנצחה של זה חשובה, כי לפי אשכול סמוך, כשאחד מהם יפרוש, יהיו שני בני גביר שלא יהיו מסוגלים לתת יד זה לזה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חתיכת כתב חידה הבאת פה ..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2022 12:25 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  |
אכן, בן גביר הוא הפוליטיקאי היחיד שהצטלם כשהוא נותן יד לרבי, והטעם שזכה לקירבה הגדולה, מאחר והוא הולך להיות הממונה על המשטרה, ויש עדיין תיקים פתוחים מהפוגרום בשבת בחוקותי, וכבוד לשר הממונה יכול לסייע בנידון, |
|
כבוד השר הכניס סעיף שלא יאפשר לו להתערב בחקירות פרטניות
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2022 21:14 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| הדיבוק כתב: |  | יש תמונה של בן גביר ובן גביר נותנים ידיים? ההנצחה של זה חשובה, כי לפי אשכול סמוך, כשאחד מהם יפרוש, יהיו שני בני גביר שלא יהיו מסוגלים לתת יד זה לזה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חתיכת כתב חידה הבאת פה .. |
|
מלומד כמוך היה מבין את פתרון החידה מהר: שני בני גביר נץנו ידיים. אחד זהו שמו, והשני אביו היה גביר. כשזה שאביו היה גביר יוריש את נכסיו, בניו - שגם הם למעשה בני גביר - לא ייתנו ידיים כנראה, לפי הסיפורים על המלחמות השקטות ביניהם. דווקא היה מתאים לך להכיר את הספר "הגביר", ולאפיין בו עוד גבירים מאותו מגזר (וכמובן להתעלם מכמות המיסים שהם משלמים). נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|